Προς το περιεχόμενο

makiskous

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    68
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.891 προβολές προφίλ

makiskous's Achievements

  1. "αρχικά σαν ηλεκτρονικό και μετά από 3 χρόνια με τραπεζική και νομισματική μορφή " λέει το άρθρο που ανέβασες..
  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 02/02/2024 07:30 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Για λογαριασμό φίλου, πωλείται η φωτογραφική του τίτλου ελάχιστα χρησιμοποιημένη, σε άριστη κατάσταση. Συνοδεύεται από τη συσκευασία με πλήρη παρελκόμενα. Θεσσσαλονίκη Quick Specs Megapixel: 14 MP Κάμερα τύπου: Κάμερα Bridge Τύπος αισθητήρα: CCD Οθόνη: 3" Μέγιστη ανάλυση εικόνας: 4288 x 3216 pixels Εγγραφή βίντεο: ✅ Μέγιστη ανάλυση βίντεο: 1280 x 720 pixels

    90 €

  3. Αγαπητέ φίλε Βασίλη.. μιας και βρέθηκα ακριβώς στη θέση σου το 2019, θα σου πω πως το βλέπω τώρα. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το αυτοκίνητο. Θέλω να με πηγαίνει από το σημείο Α στο Β, να έχει υδραυλικό τιμόνι και a/c. Όταν αποφάσισα να αλλαξω αυτοκίνητο με έπιασε μια μανία να είναι όλα τέλεια. Είχα το ίδιο budget με εσένα και μετά από 1 μήνα όπου το ένα μου ξίνιζε και το άλλο μου βρώμαγε (Θεσσαλονίκη - μεγαλύτερη δεξαμενή μεταχειρισμένων από τον Πύργο), αποφάσισα να το διπλασιάσω. Ακόμα και εκεί όμως μια από τα ίδια. Αναποφάσιστος φουλ. Μέχρι που έστειλα τον πατέρα μου να δει ένα Ibiza 09 εκτός Θεσσαλονίκης και ενώ το τσέκαρε κιόλας σε μηχανικό (ο Θεός να τον κάνει), που τα βρήκε όλα τέλεια, έδωσε προκαταβολή και το έκλεισε. Δεν τον κατηγορώ, τον είχα αφήσει χωρίς αμάξι για 1,5 μήνα. Συνταξιούχος μεν, αλλά αγανάκτησε ο άνθρωπος. Τι να κάνω, μετέφερα τα χρήματα και το πήρα. Όταν ήρθε έκανε μπαμ ότι ήταν τρακαρισμένο και επισκευασμένο. Βαμμένο καπό, το ένα φανάρι καινούριο, το άλλο απλά καθαρισμένο, καινούρια μάσκα, αόρατο σηματάκι φίρμας κτλ. Και να συμπληρώσω εδώ, ότι συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο που ανέφερε για τα νοικιάρικα από Ιταλία. Και το δικό μου τέτοιο είναι, έχουν αφήσει το αυτοκόλλητο της εταιρίας στο εσωτερικό της πόρτας. Βέβαια περνάνε όλα πρώτα από Βουλγαρία, ρίχνουν τα χλμ, κάνουν σουλούπωμα και έρχονται στην Ελλάδα. Το τελωνείο ζητάει ΚΤΕΟ προηγούμενης χώρας και η Βουλγαρία είναι χώρα της ΕΕ, οπότε δεν ελέγχουν και πολλά. Εν κατακλείδι. Το αμάξι το έχω 5 χρόνια, έχει φτάσει μαϊμού 192k χλμ (τα πραγματικά κανείς δεν τα ξέρει), νορμάλ χρήση, τακτικά service και μου έχει ζητήσει λιγότερο απο 800€ σε μη προγραμματισμένες επισκευές (fan από το καλοριφέρ, ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές και μια πεταλούδα γκαζιού που τζάμπα την άλλαξα, έφταιγε το LPG). Κοιτώντας τώρα προς τα πίσω, σκέφτομαι πόσο πολύ χρόνο ξόδεψα ψάχνωντας. Σε αυτά τα χρήματα 7 στις 10 περιπτώσεις είναι το ίδιο αυτοκίνητο με τα ίδια προβλήματα. Έχοντας μπόλικο feedback από τις συμβουλές των παιδιών εδώ, βρες 2-3 περιπτώσεις που σου φαίνονται πιο σωστές (έλεγχο σε μηχανικό, αλλά όχι στον δικό μου, εννοείται) και πάρε αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Θα σου βγάλει θεματάκια και θα αναγκαστείς να πληρώσεις κάτι παραπάνω σε βάθος χρόνου. Δέξου το, δεν γίνεται κάτι. Είσαι μικρός και αυτό το αυτοκίνητο θα το αλλάξεις σύντομα. Μην αναλώνεσαι σε ατελείωτες αναζητήσεις, δεν πρόκειται να βρεις το τέλειο αυτοκίνητο 20ετίας με 2500€. Και αν μπορείς μείνε μακριά από μαντρά.. Ότι και να πάρεις καλοτάξιδο να είναι..
  4. Ευχαριστώ πολύ τον ευγενικότατο φίλο Παναγιώτη..το μηχάνημα θα αξιοποιηθεί κατάλληλα..καλές γιορτές σε σένα και την οικογένειά σου..
  5. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.. πμ
  6. Καλημέρα σας. Χαρίζεται λειτουργικό Samsung GT-S5600V (σκέτη συσκευή) σε καλή κατάσταση (3G - charging port micro USB). Παρακαλώ Αν.Θεσσαλονίκη χέρι με χέρι. Μάκης
  7. Καλημέρα Κώστα. Δικό σου. @Locke_John, ήσουν πρώτος αλλά δυστυχώς δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με αποστολές αυτόν τον καιρό..
  8. Χαρίζεται Amazfit Bip πρώτης γενιάς, χωρίς την μπαταρία (φούσκωσε και ξεκόλλησε την οθόνη). Λειτουργικό με νέα μπαταρία. Δυστυχώς, δεν υπάρχει η παλιά, για όποιον σκεφτεί να χρησιμοποιήσει το πλακετάκι της. Δίνεται με φορτιστή και κουτί. Περιοχή Αν.Θεσσαλονίκη.
  9. Συνήθως τα φέρνουν από Ιταλία στη Βουλγαρία και εκεί γίνεται το γύρισμα στα χλμ. Όταν έρθει στην Ελλάδα, η δήλωση άφιξης οχήματος θα έχει τα γυρισμένα χλμ. Και εννοείται, ο έμπορος θα σου πει ότι είναι ιταλικό το αυτοκίνητο.
  10. Παρέλαβα και θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την ευγενικότατη Ελένη.. έδωσε ζωή σε μια τηλεόραση που είχε να λειτουργήσει μήνες.. όλα καλά με την κεραία..
  11. Θα σου έλεγα "Ζυγό" επί της Λαγκαδά αλλά νομίζω θα το ξέρεις ήδη. Κυρίως για ποσότητα βέβαια, κάρβουνο, μπακέτα και μπόλικο λίπος.. Από κει και πέρα κάθε γειτονιά έχει και από ένα "φημισμένο" σουβλατζίδικο..
  12. Όπως το διάβασα, στην Ελλάδα ενεργοποιείται μόνο η υπηρεσία για μεταφορά προφίλ σε άλλο λογαριασμό. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμιά διαδικασία περιορισμού της κοινής χρήσης λογαριασμού. Ξεκινάνε με αυτή την επιλογή ώστε όταν θα τεθούν σε ισχύ τα μέτρα περιορισμού να σου πουν "ορίστε μπορείς να πας σε δικό σου λογαριασμό με το προφίλ που είχες στον κοινό λογαριασμό". Το πότε θα γίνει αυτό, είναι άγνωστο.
  13. makiskous

    διπλωμα 125cc οδηγηση 150cc

    Ο φίλος αναφέρθηκε σε όσους, σε προηγούμενα posts, αναφέρουν ότι αν σε γράψουν χωρίς δίπλωμα πηγαίνεις, μέχρι να γίνει το δικαστήριο, βγάζεις δίπλωμα και αθωώνεσαι στο δεκάλεπτο..
  14. Εγώ κατάλαβα ότι τα υπάρχοντα πακέτα θα συνεχίσουν να υπάρχουν.. το νέο θα είναι πιο οικονομικό, πιο φτωχό σε περιεχόμενο και με διαφημίσεις.. όποιος δεν το θέλει συνεχίζει με το παλιό του πακέτο ( μέχρι να αυξήσουν τις τιμές και πάλι ).. όπως και να χει, θα συμφωνήσω και εγώ, ότι ακόμα και με το περιεχόμενο που υπάρχει τώρα, δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο..
  • Δημιουργία νέου...