Προς το περιεχόμενο

dionpoly

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    44
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dionpoly's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. dionpoly

    League of Legends Topic v1

    Ο forgiven ήταν rank 1 challenger στο west, όχι απλά challenger. Όπως είναι και τώρα άλλωστε.
  2. dionpoly

    League of Legends Topic v1

    ευχαριστώ πολύ τον φίλο Atallos1!
  3. dionpoly

    League of Legends Topic v1

    έχουν τελειώσει από εκεί. έκανα το register ενώ είχε 1000 left μου είπαν οτι δεν πρόλαβα ..
  4. dionpoly

    League of Legends Topic v1

    Αν παίζει κανα curse voice key στείλτε μου ένα σε πμ παρακαλώ.
  5. Δεν υπάρχει πολύ χρήμα. Αυτό δεν σημαίνει οτι θα στήσω το pc se κανά deer των 20 ευρώ. Αφου δεν κάνει το μεταχειρισμένο του φίλου μου φυσικά θα περιμένω να μαζέψω τα λεφτά για να πάρω κάποιο ποιοτικό τροφοδοτικό. καλώς,ευχαριστώ για τη βοήθεια και για τις γρήγορες απαντήσεις.
  6. δεν το τσιγκουνεύομαι,ειδικά το τροφοδοτικό που είναι το κυριότερο κομμάτι του υπολογιστή για εμένα. απλά επειδή τρέχω γενικά με τις δουλειές,δεν έχω πολύ χρόνο και θυμήθηκα οτι πούλαγε ο φίλος τον υπολογιστή του σε κομμάτια μπας και μου έκανε το τροφοδοτικό του. αφού δεν κάνει θα πάω για κάποιο από τις προτάσεις από πάνω φυσικά
  7. καλά αυτά τα 500 που λένε οι εταιρειες δεν τα εμπιστέυομαι και πολύ. σε 500άρι τροφοδοτικό έτρεχα την 5870 που μπορεί να κατανάλωνε και το διπλάσιο ρεύμα από τις σημερινές κάρτες. τελοσπάντων το ξεχνάω το μικρο δηλαδή. κρίμα γιατί το βρήκα σε καλή τιμή από φιλο( ένα 25αρι νομίζω είναι καλή τιμή)
  8. Καλησπέρα, αν και είμαι κάμποσο καιρό μέλος είναι η πρώτη φορά που ποστάρω γιατί χρειάζομαι τη βοήθεια των ειδικών Λοιπόν στήνω ένα σύστημα και θέλω να αγορασω τροφοδοτικό. Στα υπ όψιν μου εχω το ocz stealth xstream 400w(γιατι δεν υπάρχει και πολύ χρήμα αυτή την στιγμή),αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορεί να ανταποκριθεί ή θα ζορίζεται πολύ. Το σύστημα αποτελέιται από: i5 3570k(δεν θα γίνει oc ακόμα) asus p8z68 deluxe 8 gb corsair vengeance @ 1600 1 σκληρό caviar black 1tb. Προς το παρόν δεν θα έχω κάρτα γραφικών οπότε ξέρω οτι το τροφοδοτικό θα είναι οκ,αλλά σε λίγο καιρό θα βάλω μια 7870 ή μια 660ti και θέλω να ξέρω αν θα είμαι οκ. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.
  • Δημιουργία νέου...