Προς το περιεχόμενο

Exosouler

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    92
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Exosouler

  • Ημερομηνία γέννησης 27/09/1993

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Exosouler's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Έχουν περάσει περίπου 50 ώρες. Πόσο παραπάνω πρέπει να περιμένω?
  2. http://prntscr.com/88oe2s Εγώ ανέβασα μόνο το δίπλωμα Τα βήματα για να επαναφέρω τον λογαριασμό μου http://prntscr.com/88oek9 Όταν συνδέομαι μου γράφει αυτό: http://prntscr.com/88nyfu Συγγνώμη για το σπαμ αλλά είμαι απογοητευμένος και απελπισμένος!!
  3. Καλησπέρα, πήγα να εφαρμόσω το κολπάκι για να στείλω λεφτά σε έναν φίλο μου, που μόλις είχε φτιάξει λογαριασμό στο paypal, αλλά δεν με άφησε να ολοκληρώσω και μάλιστα μου έκαναν τον λογαριασμό limited. Το email που μου έστειλαν είναι το εξής: Ολοκλήρωσα τα βήματα που χρειάστηκαν για να ενεργοποιηθεί και πάλι όπως ακριβώς μου τα ζήτησαν το μεσημεράκι της Κυριακής. Δεν έχω πάρει απάντηση απο τότε, πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ μετά από τόσες πολλές ώρες?
  4. Exosouler

    Paypal limited Access

    Καλησπέρα, πήγα να εφαρμόσω το κολπάκι για να στείλω λεφτά σε έναν φίλο μου, που μόλις είχε φτιάξει λογαριασμό στο paypal, αλλά δεν με άφησε να ολοκληρώσω και μάλιστα μου έκαναν τον λογαριασμό limited. Το email που μου έστειλαν είναι το εξής: Ολοκλήρωσα τα βήματα που χρειάστηκαν για να ενεργοποιηθεί και πάλι όπως ακριβώς μου τα ζήτησαν το μεσημεράκι της Κυριακής. Δεν έχω πάρει απάντηση απο τότε, πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ μετά από τόσες πολλές ώρες?
  5. Παιδιά ολοκλήρωσα με επιτυχία μια αγορά μπαταριών απο το fasttech, αλλα όταν προσπάθησα να κάνω δεύτερη αγορά δεν με αφήνει http://prntscr.com/87ejaw Δοκίμασα πειραματικά να αγοράσω ξανά τις μπαταρίες που κατάφερα να παραγγείλω στην πρώτη αγορά αλλά και πάλι μου βγάζει το ίδιο πρόβλημα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει έχω αρκετά στο paypal balance μου
  6. PSU:TR2-500W power supply ATX 12v 2.0 Verson CPU: intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33Ghz Οθόνη 22" Wide : LG Flatron L222WS-BN
  7. mobo : msi 945p Neo5 psu: 500 watt Προορίζεται για gaming . Ευχαριστώ εκ των προταίρων
  8. Οτιδήποτε, δεν έχει σημασία αρκεί να παίζεται στο internet.
  9. ουσιαστικά εμείς είμαστε οι ιδιοκτήτες του παιχνιδιού, πρέπει να αναλύσουμε τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βγάλουμε χρήματα μέσω αυτού.
  10. Μια φίλη μου έχει να κάνει μια εργασία με το παραπάνω θέμα (Γενικά από παιχνίδια - παιχνιδια κονσόλας,δικτυακά παιχνίδια κτλπ.. -) .Έχουμε σκεφτεί κάποια πράγματα αλλά έχουμε βρεθεί σε "αδιέξοδο", οπότε κάθε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη. Υ.Σ: Δεν ξέρω αν επέλεξα το κατάλληλο σημείο για να δημοσιεύσω αυτό το θέμα.
  11. Exosouler

    Eclipse, Build Project

    Προέκυψε ένα νέο πρόβλημα: ο linker μου βγάζει το εξής error: undefined reference to constructor(πριν συνδέσω το object file δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα)
  12. το προβλημά μου είναι το εξης: έχω ενα object αρχείο(δεν έχω στην δια8εσή μου τον πηγαίο κώδικα) και δεν ξέρω πώς να το συνδέσω με το υπόλοιπο πρόγραμμα(σε γλώσσα C++).Χρησιμοποιώ Eclipse SDK Judo και έχω βάλει το cygwin compiler-linker.
  13. Πιστεύω ότι ένα παιχνιδάκι θα είναι πιο ενδιαφέρον project που θα προσελκύσει αρκετά άτομα.Θέλω να συμμετάσχω αλλά ως spectator γιατί οι γνώσεις μου είναι ακόμα σε rookie στάδιο και στην πορεία να συμβάλλω όσο μπορώ !
  14. To πρόγραμμα δεν σου δίνει την δυνατότητα γγια 2 instances, και εναλάσσει βίντεο στον iexplorer.
  • Δημιουργία νέου...