Προς το περιεχόμενο

vidias.m

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    83
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με vidias.m

  • Ημερομηνία γέννησης 10/04/1989

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

vidias.m's Achievements

  1. vidias.m

    Bmw m3 e46

    Εγώ δεν θα πώ για ατυχήματα κτλ.. Αλλά σκέψου ότι αργά ή γρήγορα ο "φίλος" απο το ΚΤΕΟ, να μην μπορεί να το περάσει γιατί όλο και πιο αυστηρά γίνονται μέτρα. Οπότε για φαντάσου να έρθει η μέρα που δεν θα μπορείς να το περάσεις ΚΤΕΟ, οεο?? Σκέψου ότι πάνε να μπλοκάρουν στα ΚΤΕΟ όσουν έχουν αφαιρεσει το DPF, νομίζω καταλαβαίνεις ότι το πράγμα θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Από την στιγμή που υπάρχει έστω κ μία πιθανότητα το αυτοκίνητο να σου "μείνει" στα χέρια εγώ θα το απέφευγα. Γιατί καλή η κ@ύλα αλλά όταν έρθει το μπλέξιμο εσύ θα βλαστιμάς και ο φίλος σου (που στο έδωσε) θα κάνει το σταυρό του που έφυγε απο πάνω του.
  2. Σου προτείνω να κάνεις μια απόπειρα δεν έχεις να χάσεις κάτι. Βρες ένα αυτοκίνητο που θέλεις και προχώρα. Στην τελική μπορείς να ακυρώσεις και αφού εγκριθεί δεν είναι αναγκαστικό να το αποδεχτείς.
  3. 1. Όπως ανέφερε και φίλος παραπάνω παίζουν οι ώρες πτήσεις ρόλο. πχ cessna υπάρχουν άπειρα αεροπλάνα του 60 και του 70 που πετάνε ακόμα σε αερολέσχες αλλά και ιδιωτικά. Οπότε είναι πολύ μικρό το ποσοστό ατυχημάτων σε σχέση με τις ώρες πτήσεις τους. μην βλέπεις το σύνολο αυτών. 2."Μια ανάλυση των γενικών αεροπορικών ατυχημάτων από το 2011 έως το 2015, διαπίστωσε ότι η εξάντληση καυσίμων (στην οποία ένα αεροσκάφος ξεμένει από καύσιμα) αντιπροσώπευε το 56 τοις εκατό των ατυχημάτων που σχετίζονται με καύσιμα και η λιμοκτονία καυσίμων (στην οποία το καύσιμο βρίσκεται στις δεξαμενές του αεροσκάφους αλλά δεν φτάνει στον κινητήρα) αντιπροσώπευε το 35 τοις εκατό." Αυτό το ποσοστό είναι για ιδιωτικά αεροσκάφη, όχι σε πολιτικά και αυτό διότι σύμφωνα με τους κανονισμους της ΥΠΑ πριν οποιαδήποτε πτήση το αεροσκάφος θα πρέπει να έχει 10% παραπάνω καύσιμο απο αυτό που χρειάζεται για το δρομολόγιο. Και επίσης οταν τελειώσουν τα καύσιμα δεν πεφτει το αεροπλάνο σαν πέτρα, διότι λόγο ταχυτητας έχει αρκετή άνωση. Οπότε ένα αεροσκάφος που κινειται στα 30000 ποδια έχει αρκετό χρόνο για να προσγειωθεί στο κοντινότερο αεροδρόμιο. Ενα μικρό cessna όμως όπου πετάει στα 1000 πόδια αναγκαστικά θα το ρίξει όπου βρεί διότι ούτε μεγάλη ταχύτητα έχει ούτε υψόμετρο ώστε να έχει αρκετό χρόνο να κατευθυνθεί στο κοντινότερο αεροδρόμιο.
  4. Προσπαθώντας να γλιτώσουμε, πολλές φορές δίνουμε περισσότερα!! Οπότε καλύτερα δοκίμασέ το σε κανένα παλιό μηχανάκι ή τπτ άλλο αν είναι εφικτό και μετά στο αυτοκίνητό σου.!
  5. Γενικά βλέπω η Sony δεν τα πάει κ πολύ καλά με την ασφάλεια.. Τα έχει τα θεματάκια της..
  6. Toyota Yaris του 07, ότι καλύτερο! Εμένα προσωπικά με πήγε παντού χωρίς να διστάσει.. Από χιόνια στη Βασιλίτσα μέχρι στα Θαψά στην Ευβοια.. Που να είχα και κανονικό 4x4, θα είχα ανέβει τον Όλυμπο.. 🤣
  7. vidias.m

    Ποδήλατο

    Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου διότι δεν είμαι ειδικός για να σου προτείνω. Μία γνώμη είπα εγώ. Προσωπική άποψη πάρε όποιο σαρέσει περισσότερο εμφανησιακά. Αν το γουστάρεις θα το καβαλάς με περισσότερη ευχαρίστηση.. Για ασφαλτο και χλμ στην πόλη είναι αλήθεια, ότι δεν είναι και ότι πιο βολικό ειδικά αν δεν αλλάξεις λάστιχα κ είσαι με τα δικα του που είναι λες και οδηγάς τραχτέρ. χαχαχα
  8. vidias.m

    Ποδήλατο

    Καλησπέρα. Επειδή πολλοί αναφέρουν την Canyon απ'ότι ειδα γενικότερα. Ρίξε και μία ματιά εδώ: https://www.commencal-store.co.uk/PBSCCatalog.asp?ActionID=67174912&PBCATID=3872269 Εγώ πήρα το Meta HT AM RIDE DIRT: https://www.commencal-store.co.uk/meta-ht-am-ride-2022-c2x33291745 στα τέλη του covid. Ήμουν ανάμεσα σε αυτο και το Stoic 3 ή 4 της Canyon (δεν θυμάμαι ακριβώς) και δεν υπηρχε στοκ σε τίποτα. Οπότε βγήκε σε διαθεσιμότητα το Commencal και το τσίμπησα. Πολύ ευχαριστημένος αν κ δεν κάνω ακραία μονοπάτια κτλ.. Οι ειδικοί του αθλήματος θα σε συμβουλέψουν ποιο είναι καλύτερο και γιατί. Ευχαριστώ.
  9. vidias.m

    Αγορά Toyota Yaris

    Εγώ είχα το 1300 (87hp, μοντέλο '07) δεν έκαψε σταγόνα λάδι και είχε κάνει 300κ χλμ..
  10. Δεν γνωρίζω. Ψάξε στο ίντερνετ ποιοι τα εμπορεύονται και ασχολόυνται με οθόνες κτλ και ρώτα αυτούς να σου πουν τις επιλογές σου. Δες κανενα βιντεάκι στο youtube με κανένα review να δείς ότι κάνουν όντως ότι υποσχονται. Γενικά κάνε μια έρευνα αγοράς..
  11. Ουσιαστικά τα 1000ε που έπερνές και συνεχίζεις να παίρνεις έχουν χάσει την αξία τους. Δεν αντιστοιχούν τα 1000ε του τότε με τα 1000ε του σήμερα.
  12. Και ΝΕΟΝ υπάρχουν, και αναρτήσεις που χωροπηδάνε. Δεν σημαίνει οτι πρέπει να τα βάλεις. Αυτά που κοιτάς προφανώς και είναι κινεζιές, που σημαίνει θα βάλει μια οθόνη τεράστια με χάλια ανάλυση και μπορεί να σου δουλεύουν τα μισά. Περί ορέξεως βέβαια... εδώ άλλοι πάνε κ βάζουν bodykit, ακομά και εξατμίσεις και ηχοσυστήματα για να κάνουν φασαρία εν έτη 2023!! 🤣
  13. vidias.m

    Toyota Yaris Cross 2021

    Σε ένα άλλο ποστ ένας είχε αναφέρει ότι δεν το κοιταξε καλά και όταν πήγε σπίτι είδε μία λακούβα στην οροφή. (οχι YC άλλο αυτοκίνητο) Οπότε καλό έλεγχο για γρατζουνιές, λακούβες και γενικά ατέλειες.
  14. Σωστά, μόνο τα νούμερα είναι ίδια.
  15. Σωστός! Και εγώ αυτό σκέφτηκα, έχει τον αριθμό 7000 σε όλες τις πινακίδες των αυτοκινήτων του.
  • Δημιουργία νέου...