Προς το περιεχόμενο

iMarilina

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.297
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Around the wrong turn in Albuquerque
  • Ενδιαφέροντα
    Πιανίστα, iOS software expert

Πρόσφατες Επισκέψεις

14.868 προβολές προφίλ

iMarilina's Achievements

  1. iMarilina

    MacBook Pro 2015 16GB RAM 256SSD

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/02/2024 10:17 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το MacBook Pro του τίτλου, σε άριστη κατάσταση, χωρίς προβλήματα. Στην οθόνη έχει ελαφρό imprint πληκτρολογίου όπως συμβαίνει σε αυτά τα μοντέλα, αλλά δεν είναι ορατό ούτε ενοχλεί. Η μπαταρία κρατάει 2-3 ώρες άνετα. Περιοχή Πειραιάς Αθήνα. τιμή ελαφρώς συζητήσιμη.

    380 €

  2. Μπορεί να έτυχε και να ήσουν κουρασμένος εκείνη την ώρα δε λέει κάτι αυτό
  3. Σαχλαμάρες ξενέρωσες για μια εφαρμογή. Στείλε μαιλ στον δημιουργό να δεις αν την αναβαθμίσει αλλιώς βρες άλλη. Το μηχάνημα είναι κορυφή.
  4. Όχι. Και να πας στο 15. Όχι πίσω. Άσε που δε μπορείς να πας πίσω σε λογισμικό αφενός και πόσο μάλλον σε λογισμικό που δεν το είχε ποτέ το μηχάνημα. Αλήθεια τώρα.
  5. Δες να αλλάξεις το region πρώτα
  6. Καλησπέρα, αν ο δίσκος σου είναι φορμαρισμένος για Windows μόνο δε θα τον δει. Κατέβασε σε πρώτη φάση το πρόγραμμα Mounty και εγκατέστησέ το και ξαναβάλε το δίσκο πάνω να δεις αν θα τον διαβάσει. Και έλα να μου πεις και να το δούμε.
  7. ανεβαινε όπως λες όχι με βαριά προγράμματα στο 80 τόσο - 91, έβαζα στο φουλ τους ανεμιστήρες και κατέβαινε λίγο, τώρα με ίδια χρήση είναι στο 50-56
  8. Κατ'αρχάς αν μενεις κάπου με αρκετή σκόνη μαζεύει μέσα. Θέλει καθάρισμα. Δεύτερον, αν κάνει πολλή ζέστη παίζει ρόλο. Αλλά το πιθανότερο το καθάρισμα. Πήγα το δικό μου, και ΑΠΕΙΡΗ διαφορά έχει μετά το καθάρισμα και μου είπαν μια φορά το χρόνο καλό είναι να γίνεται. Κι εμένα βάραγε θερμοκρασίες τρελές, και τώρα είναι ωραίο και χαλαρό.
  9. Δε θα την πειράξεις αν δε σου βγάζει θέματα. Μια χαρά είναι οι κύκλοι (το service battery μη δώσεις πολλή σημασία). Στο λέω γιατί πρόσφατα τώρα πήγα να αλλάξω τη δική μου λόγω του ότι έγινε μια ζημιά στο μακμπουκ αιρ μου, και χρειάστηκα αλλαγή σκληρού, η μπαταρία μου έλεγε service battery εδω και ενάμιση χρόνο, είχε 470 κάτι κύκλους φόρτισης και πάλι έβγαζε δίωρο. Και την άλλαξα γιατί είχε φουσκώσει, έβαλα μεταχειρισμένη γνήσια στα 40 ευρώ από Αγγλία (από τεχνικό που είναι γνώστης όμως) και είναι με 90 τοις εκατό και 200 κάτι κύκλους φόρτισης κύκλους φόρτισης (έπεσα στην περίπτωση). Η γνήσια κάνει 150 ευρω και δε θα στην αλλάξουν στο σέρβις πλέον τσάμπα δυστυχώς. Αλλά καλύτερα γνήσια μεταχειρισμένη παρά τις μη γνήσιες. Αν δεν σου βγάζει θέμα άστην. Κι αν θελήσεις κάτι έχω τεχνικό εξαιρετικό εξουσιοδοτημένου σέρβις κιολας. κακώς πειραματίζεσαι μόνος σου επρεπε να το δώσεις για σέρβις το μηχάνημα δεν παίζουν μ'αυτά.
  10. Δε μπορώ να το ξέρω αυτό. Αυτό που ξέρω είναι ότι όσα πήρα είναι γνήσια με χαρτιά και άψογα.
  11. Έχω αγοράσει πολλάκις από εδώ (και ipads και iphone και το macbook air που έχω). Σίγουρα κοιτάμε αξιολογήσεις, και επίσης όσα έχω αγοράσει πήγαμε σε καφετέρια και έκατσα όση ώρα ήθελα να ελέγξω τα πάντα στο μηχάνημα (από διαχυση φωτός μέχρι πίξελ μέχρι ότι άλλο). Και δεν είχα κανένα θέμα δόξα το θεό ποτέ (το παιδί με το macbook air 11άρι, το οποίο μηχάνημα πραγματικά ήταν άψογο και ενός χρόνου με απόδειξη από Apple Store) με υπέστη για 2.5 ώρες στην καφετέρια για να σιγουρευτώ ότι δεν είχε κλείδωμα που ούτε ο ίδιος γνώριζε ότι μπορεί να υπάρχει
  12. Κλαίω με το όνομα!!!! πάω να το δοκιμάσω! <3 δεν ανοίγει.
  • Δημιουργία νέου...