Προς το περιεχόμενο

JoannaKloykloy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με JoannaKloykloy

  • Ημερομηνία γέννησης 17/06/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

JoannaKloykloy's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Θα ηθελα να ρωτησω τι ειναι το survivors mode στο RE6 μου στελνουν invites αλλα δεν εχω καταφερει να καταλαβω πως μπορεις να παιξεις.
  2. JoannaKloykloy

    Sony Playstation Plus Card

    Θα ηθελα να ρωτησω με τη συνδρομιτικη καρτα plus card π.χ για 90 μερες μπορεις να κατεβασεις και να παιξεις οποιο παιχνιδι θες δωρεαν ή απλα εχεις εκπτωση σε αγορα παιχνιδιων?
  3. Γινεται να καvω μεταφορα μιας καρτας paysafe σε λογαριασμο paypal???
  4. Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω μεθοδους αφαιρεσης τατουαζ. Κατα ποσο ειναι αποτελεσματικοι? Καπου ακουσα για μια αλοιφη αφαιρεσης τατουαζ που την εφαρμοζεις εσυ ειναι κατι σαν θεραπεια και ειναι αυτη εδω http://www.2pharmacy.gr/product_info.php?products_id=6645&ref=bestprice.gr.
  5. μολις πατησα το link μου εγραψε not found the requested URL /drivers\ was not found on this server.
  6. Εβαλα ενα παιχνιδι στο pc το οποιο δεν το παιζει πολλοι λενε οτι με ενα update στην καρτα γραφικων θα παιζει μια χαρα. Η καρτα μου ειναι NVIDIA GEFORCE GT 520M που θα βρω τους drivers? θα πρεπει να κανω unistall πρωτα??
  7. να ρωτησω κατι? που βλεπω πιο firmware εχω? date code γραφει 8D
  8. καλησπερα! θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιος τροπος να αποθηκευσεις αυθεντικα παιχνιδια στο PS3 και να τα παιζεις χωρις cd. Kαπου ακουσα για ενα update αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. Eπισης αν μπορεις να παιξεις αντιγραμμενα παιχνιδια (που δεν το νομιζω)
  9. JoannaKloykloy

    Facebook και ασφαλεια

    ευχαριστω παρα πολυ! αυτο το προγραμματακι φαινεται καλο!
  10. JoannaKloykloy

    Facebook και ασφαλεια

    και πως μπορει να δει αν εχει καποιο προγραμμα καταγραφης? ειναι ασφαλες να εχεις τον αριθμο του κινητου σου σε περιπτωση που σου κλεψουν τον κωδικο? Για παραδειγμα οταν μου ειχαν κλεψει τον κωδικο και πηγα να μπω και δεν μπορουσα μου ηρθε μηνυμα στο κινητο με κωδικο επιβεβαιωσης και ετσι ξαναμπηκα και τον αλλαξα.Οχι ο κωδικος που της ηρθε στο κινητο ηταν εντελως ασχετος
  11. JoannaKloykloy

    Facebook και ασφαλεια

    θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας κατι περιεργο που συνεβει σημερα σε μια φιλη μου. Καποιος πενταψηφιος αριθμος της εστειλε μηνυμα στο κινητο γραφοντας "Ο κωδικος σου ειναι ο ταδε" το αγνοει. Αποψε της ερχεται παλι μηνυμα στο κινητο απο τον ιδιο πενταψηφιο αριθμο που της εγραφε "Ψευδωνυμο ΜΜ5 Σε βρηκα απο το facebook τι ψαχνεις εδω και τι ακριβως ζητας. Βεβαια εκτος απο αυτη εχω φρικαρει και εγω σαν κατοχος λογαριασμου στο facebook. Τι μπορει να ειναι αυτο? Υπαρχει περιπτωση να της εχουν κλεψει τον λογαριασμο?
  12. JoannaKloykloy

    Τατουάζ

    Δεν σε καταλαβα...
  13. JoannaKloykloy

    Τατουάζ

    Το θεμα ειναι οτι δεν θελω καθολου να φαινεται τι ακριβως γραφω... Θα μπορουσε και κινεζικα αλλα δεν μαρεσουν και τοσο
  • Δημιουργία νέου...