Προς το περιεχόμενο

SigmaDelta

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    529
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με SigmaDelta

  • Ημερομηνία γέννησης 11/07/1981

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.575 προβολές προφίλ

SigmaDelta's Achievements

  1. Δυστυχώς η Xiaomi συνεχίζει να απαξιώνει πολύ γρήγορα τις συσκευές της, με την συνεχή παρουσίαση νεότερων συσκευών. Παλιότερα, που ήταν πιο οικονομικές και σημαντικά φθηνότερες του ανταγωνισμού, μπορούσες να το παραβλέψεις. Με τα σημερινά δεδομένα όμως... δύσκολο
  2. Τις κάψουλες τις πήραμε,να βρούμε τώρα και καμία προσφορά να δίνουν δωρεάν την εσπρεσιέρα!!! 😁
  3. αγορά ψυγειοκαταψύκτη 16/11,ούτε σε εμένα. έστειλα και email 22/12 να ζητήσω να μπουν εγκαίρως, αλλά ούτε καν μου απάντησαν.
  4. hellomoto Moto G, το πρώτο.το ορθόδοξο!!!
  5. Ήρθε κιόλας, παρέλαβα πρωί-πρωί!
  6. Ήμουν με το κινητό έτοιμο στο καλάθι και μόλις άνοιξε πάτησα αγορά.Από τον υπολογιστή μου έγραψε ότι είχε γίνει sold out.Ευτυχώς είχα ανοιχτό και το iPad και πέρασε από εκεί.Μόνο μπλε είχε πάντως 12/256.
  7. Παρήγγειλα δύο φορές, τρεις ημέρες πριν την Black Friday και ανήμερα. Η πρώτη ήρθε κανονικά, η δεύτερη ενώ είχα πάρει κανονικά tracking number και την παρακολουθουσα, δεν έφτασε ποτέ, και στην σελίδα μέσα έγραφε η παραγγελία επεστραφη,χωρίς να έχω λάβει επιστροφή χρημάτων, παρά μόνο όταν τους έστειλα Email για να δω τι έχει συμβεί. Το tracking στο μεταξύ που μου είχαν στείλει, αντιστοιχουσε σε δέμα που παρέλαβε κάποιος άλλος σε νησί του Ιονίου, (εγώ βρίσκομαι Κορινθία). Στη Γενική Ταχυδρομική που πήγα, μου είπαν πως κάτι έγινε με το λογισμικό της εταιρείας και υπήρξε θέμα με πολλές παραγγελίες τους,που είτε ακυρώθηκαν είτε πήγαν αλλού.
  8. Βάλε πρώτα τους ανεμιστήρες μπροστά να βάζουν αέρα και μετά το ψυγείο. Στη συνέχεια ,άλλαξε και τον πίσω με έναν μεγαλύτερο (όσο μεγαλύτερο παίρνει) για exhaust.
  9. Μεταξύ αυτών που έχεις βάλει,εγώ θα επέλεγα την Dark Rock 4. Η απορία μου είναι: Με πόσα frames παίζεις με την 1060 και τον 6600 σε 2Κ ultra?
  10. Στην έκδοση 5G γράφει Like New, οπότε πρόκειται για μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση.
  11. SigmaDelta

    Dell | P2217H

    Τηλέφωνο και μάλιστα τους ανέφερα το πρόβλημα και τις ενέργειες που ειχα κάνει για να αποκλείσω θέμα κάρτας γραφικών,καλωδίου κλπ. και χωρίς δεύτερη κουβέντα μου είπαν αντικατάσταση.
  12. SigmaDelta

    Dell | P2217H

    Δεν μιλάς με eshop, αλλά με Dell απευθείας. Εμένα την άλλαξαν χωρίς πολλά πολλά στο 8μηνο βέβαια. Πήρα πρώτα την νέα και μετά έστειλα την δική μου. P2317H εμένα, με άλλο θέμα.
  13. Πρόσφατη εμπειρία με το συγκεκριμένο και ήμουν επιφυλακτικός με αυτά που είχα διαβάσει. Παρήγγειλα έναν i9 10850k με αντικαταβολή και έγραφε αποστολή στις 10 ημέρες. Παρέλαβα σε 8 ημερολογιακές χωρίς πρόβλημα.
  14. Έχω "ψωνίσει" ήδη z490 και έβαλα πάνω προσωρινά έναν i3 10100f γιατί περίμενα να δω επιδόσεις 11ης γενιάς, να δω πού θα πάω τελικά. Θεωρώ ότι ο 10850k είναι ότι πιο vfm από Intel τώρα (εντάξει, προφανώς εννοώ στο upper tier).
  • Δημιουργία νέου...