Προς το περιεχόμενο

Mika86

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Mika86's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Mika86

    απαράδεκτοι στα jumbo!

    Πιστεψε με αυτη ειναι η μονη απαντηση που απολαυσα και παραδεχθηκα! Και πιστεψε με ειμαι το ιδιο μαχητικος στη ζωη μου αλλα τα υπολοιπα ζητηματα στα οποια αναφερθηκε και αλλος προφανως δεν θα τα θεσω σε αυτο το forum. Και ουτε εγω με βλεπω καλα στην περιπτωση ασφαλιτων και ζηταδων... Όσο για τα σοβαροτερα θεματα που θα επρεπε να με απασχολουν, τι σε κανει να πιστευεις {εφοσον καταλαβα οτι απασχολουν κ εσενα) οτι δεν εχουν καμια σχεση με τις πολυεθνικες εταιριες τυπου Jumbo?
  2. Mika86

    απαράδεκτοι στα jumbo!

    για δυσφημιση το πηγαινα αλλα ο κοσμος νομιζει οτι θα αλλαξουν τα πραγματα απλα με το να καθονται στο τραπεζι με τα κολληταρια τους και να βριζουν τους πολιτικους. Τελος παντων, ας μην το παω εκει! οσοι το καταλαβαν εχει καλως! ευχαριστω παιδες οσυς κατανοησαν αλλα και οσους οχι!
  3. Mika86

    απαράδεκτοι στα jumbo!

    ναι και τα μικρα μαγαζακια κλεινουν το ενα μετα το αλλο και ψωμολυσανε... ναι και τα μικρα μαγαζακια κλεινουν το ενα μετα το αλλο και ψωμολυσανε... Ναι αλλα το προβλημα μου δεν ηταν οτι δεν ηθελα να αφησω την τσαντα ρε φιλε! Δε δεχομαι αυτην την αντιμετωπιση! στο μπακαλικο της γειτονιας σου σου εχουν φερθει ποτε ετσι? και να εισαι σιγουρος οτι ο μπακαλης θα παθει πολυ μεγαλυτερη ζημια αν του κλεψουν ενα γαλα απο οτι θα παθουν τα Jθμβο αν του κλεψουν 5 σκατομπιχλιμπιδια! ακριβως!
  4. Επειχήρησα σήμερα να μπω στα jumbo στην Πάτρα, στο κατάστημα της Veso Mare και με σταμάτησε μία κοπέλα στη reception γιατί κρατούσα μία χάρτινη τσάντα με μερικά βιβλία. Μου είπε ότι απαγορεύεται να μπω στο μαγαζί( "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ?") με την τσάντα. [Θεωρώ περιττό να σας πω πόσες φορές έχω ψωνίσει από το συγκεκριμένο και από άλλα καταστήματα Jumbo. Την τελευταία φορά μάλιστα, πριν αοπό ένα μήνα, άφησα στο συγκεκριμένο κατάσημα 100 ευρώ. Τα Jumbo είναι μία εταιρία με άπειρα καταστήματα ανά την Ελλάδα στα οποία πάντα τα ταμεία είναι γεμάτα και περιμένεις σε μία ατελείωτη ουρά για να αγοράσεις ένα αντικείμενο!] Όταν ρώτησα την κοπέλα τη γίνεται σε αυτήν την περίπτωση μου είπε ότι θα κρα;τήσει αυτή την τσάντα και φεύγοντας θα περάσω από τη reception να την πάρω! Η τακτική του συγκεκριμένου καταστήματος είναι να κατάσχουν τα προσωπικά σου αντικείμενα για όση ώρα χρειάζεσαι για να κααταθέσεις τα λεφτά σου ταμείο του? Το αποκορύφωμα είναι ότι η έξοδος του καταστήματος είναι υπόγεια και οδηγεί στο πάρκιν τον αυτοκινήτων. Η απαίτησή τους λοιπόν ήταν να βγω από το μαγαζί, να περάσω δίπλα από το αυτοκίνητό μου, να ανέβω στο ισόγεια, να ξαναμπώ στο μαγαζί, να πάρω την τσάντα μου, να ξανακατέβω στο υπόγειο και να πάρω το αυτοκίνητό μου.( Η είσοδος από το υπόγειο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ..). Να σημειωθεί ότι και κατά την έξοδος υπάρχει κάποιος ο οποίος ελέγχει ότι αγόρασες. Αν ανέφερα αυτο το πρόβλημα σε κάποιον ανώτερο και του έλεγα όλα αυτά για τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντυ στους πελάτες, για την εκτίμηση που ΔΕΝ δείχνουν στον κόσμο στον οποίο οφείλουν τα τόσα χρόνια λειτουργίας και τα τόσα καινούρια καταστήματα που ανοίγουν κάθε τόσο, και άλλα πολλά παρόμοια που αφορούν τα προσωπικά αντικείμανα ΚΑΙ δεδομένα, το πιο πιθανό θα ήταν να ακούσω ότι αυτός είναι ο τρόπος λειτουργίας τους για τους Α και Β λόγους!Γι' αυτό προτιμώ να εκθέσω αυτό το περιστατικό μέσα στο forum ελπίζοντας ότι εξαιτίας του "τρόπου λειτουργίας" της εταιρίας, θα δεχθεί κάποιες απώλειες (ήδη δέχθηκε μία...) και θα αρχίσει να εκτιμά και πάλι τους πελάτες της! Εγώ επέλεξα να μη δεχτώ αυτόν τον "τρόπο λειτουργίας" και να μην τους ξαναεπισκεφτω!
  5. Δυστυχως ομως οι υπαλληλοι ειναι αυτοι με τους οποιους μπορει να επικοινωνησει ο κοσμος και να κανει τα παραπονα του προκεθμενου αυτα να μεταβιβαστουν στους διευθυντες! Το ερωτημα ειναι αν τελικα οι υπαλληλοι τα μεταβιβάζουν. Και αν ναι, γιατι οι διευθυντες δεν φροντισουν να διορθώσουν τα οποια προβλήματα προκαλουν αυτα τα παραπονα?
  • Δημιουργία νέου...