Προς το περιεχόμενο

voltes5george

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    176
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

voltes5george's Achievements

  1. Htc, sony και lg δε καταφεραν να αντεξουν παρα το οτι ηταν απο τις πρωτες εταιρειες που ασχολήθηκαν με την αγορα των smartphone. Αντιθετα, μεταγενεστερα εισερχόμενες εταιρειες οπως η huawei και η xiaomi καταφεραν και τις εκτοπισαν και συγκαταλεγονται αναμεσα στους κορυφαίους κατασκευαστές smartphone. Αυτο λεει πολλα για τα επιχειρηματικα μοντελα των εταιρειών τα οποια οδηγουν ενιοτε στη καταστροφη. Και προς Θεου δε λεω πως οι εταιρειες αυτες (lg sony και hyc) δεν βγαζουν κορυφαια κινητα. Απλα υπαρχουν κι αλλοι παραμετροι και παραγοντες που φαίνεται πως αγνοησαν.
  2. Κατα τα λεγομενα σου δεν ηταν oled, δεν ηταν lcd..? Τι ηταν δηλαδή??😂😂😂😂 δωσε ενα ονομα, βαφτισε μια νεα τεχνολογια, γίνε ο πρωτοπορος.. Παντως σε ευχαριστώ 😂😂😂
  3. Το v30 εχει εξαιρετικη οθόνη, υπερηψηλης αναλυσης. Το ειχα το κινητό. Τωρα απο που προκύπτει οτι ειναι άθλια, δεν μας εξήγησες, εσύ ο έξυπνος.
  4. Τρομερό επιχείρημα.. Πρεπει να μελετησουμε, για να απαντησουμε.. Βαθος σκεψης και αποδεικτικων στοιχείων..
  5. Καλησπερα φιλαρακι μου. Νομιζω πως ανεφερα τους λογους στο αρχικο μηνυμα. Χαμηλότερη αναλυση, απουσια hdr, μειωμενη φωτεινοτητα, και λιγοτερη ευκρίνεια εν συγκριση με τα πανελ που φερουν οι ναυαρχιδες της samsung.
  6. Μεχρι τωρα απο την lg αγοράζει και ολες οι lcd της apple, κατα γενικη ομολογια, ηταν κορυφαιες. Το ιδιο βεβαια και οι lcd των lg.
  7. Lg και samsung εξακολουθουν να κρατουν τα ηνία της τεχνογνωσίας. Το κακο με την Apple ειναι πως η sami τη τροφοδοτει με β' διαλογης πανελ (μειωμενη φωτεινοτητα, χαμηλη αναλυση, απουσια hdr). Να δουμε αν καταφεραν να κανουν καλύτερη συμφωνία στα επερχομενα μοντελα και δουμε οθονες εστω εφαμιλες των προπερσινων μοντελων της samsung.
  8. Οπως ειπε ενας φιλος, "αντε παιδια κουτσα - κουτσα το φτανετε το android". Αν και η samsung τους δίνει γ διαλογης οθονες.
  9. Τρελανε μας ρε lg.. Στο δικο μας το καραβανι ειναι λιγοι και καλοι..
  10. Η τεχνητή νοημοσυνη του p20 pro δυστυχώς δε δουλευει καθόλου σωστά. Οι φωτογραφιες βγαινουν πρασινοπες, τα χρωματα ολα, ανεξαιρετως άτονα, ενω το βιντεο στα 4κ δεν εχει καν υποτυπώδη σταθεροποιηση. Στο μονο που εχει να προσφερει προς το παρον ειναι στη βραδινή φωτογραφιση, με φωτεινές πραγματι εικονες χαμηλης ωστόσο ανάλυσης (10mpx) και υψηλου iso. Κατα τη ταπεινη μου εκτιμηση το συγκεκριμενο ai βρισκεται σε νηπιακο ακομα επιπεδο.
  11. Άρθρο με παραπειστικο τιτλο και ουσια μηδεν. Δικηγόρος 10 χρονια νοημα δεν έβγαλα.
  12. Το θεμα των bezzels δε θα το σχολιάσω, το καλυψανε με ιδιαιτερο χιουμορ ολοι οι προλαλήσαντες. Αυτο που θα θελα να ρωτησω, πως ειναι δυνατόν οι λοιποί κατασκευαστές να χρησιμοποιούν καμερες της sony και τα κινητά τους να βγάζουν πάντα καλυτερα απο τα Sony? Πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλαβω αυτή την εταιρεία.
  13. Απο gimmick σε gimmick παμε. Απο τη gimmick διπλη καμερα του ιφον, που σε οπτικοζουμ 2χ βγαζει χειρότερα απο το g5 σε 2χ ψηφιακο ζουμ, στην τεχνητη νοημοσυνη της σαμι. Καμια ουσιαστικη εξελιξη στα κινητά.
  14. Απο το 2012 βαζει oled η apple.. Παραυτα πουλάει κινητα με αντιθεση 1100:1. Μεχρι και η xiaomi καλυτερες lcd βαζει (1500:1). Να μην αναφερω την lg (1800:1) που ειναι και ο κατασκευαστης των ips.
  • Δημιουργία νέου...