Προς το περιεχόμενο

taramas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    64
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Italy

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

taramas's Achievements

  1. Τα πήρα και γω και τα δοκίμασα λίγο σήμερα. Ωραία ελαφριά ακουστικά με καλο noise canceling για τη τιμή τους. Η κατασκευή φαίνεται σχετικά εύθραυστη αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Ως προς τον ήχο μπορώ να πω πώς απογοητεύτηκα αρκετά. Είναι μεν πολύ δυνατός ως προς την ένταση αλλα τα μπάσα δεν φαίνονται πολύ λασπωμένα ( δεν είναι σφιχτά). Και εδώ ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος είδε διάφορα μετά από μερικές δεκάδες ώρες. Είναι δλδ ακουστικά που θα στρώσουν με τον καιρό? Προς το παρόν θα τα δοκιμάσω για ένα μήνα μιας και τα πήρα από αμαζον και αν δεν στρώσουν θα τα στείλω πίσω.
  2. taramas

    Αγορά μηχανής espresso

    Έχω την magnifica s σχεδόν 4 χρόνια τώρα και τα πεθερικά μου 2 χρόνια τουλάχιστον. Μένω μόνιμα Ιταλία οπότε μπορείς να καταλάβεις για το πόσο καφέ έχει κάνει η κακομοίρα. Μιλάμε για χιλιάδες και χιλιάδες καφέδες (το λιγότερο 6 την ημέρα). Ναι κάνει αρκετή φασαρία και αν την αφήσεις σε ρύθμιση eco θα σου σβήνει συχνά όποτε θα καταναλώνει πολύ νερό για να πλένεται πρίν σβήνει... Αλλά δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα. Φτάνει να καθαρίζεις μια φορά το μήνα το σύστημα συμπίεσης (που βγαίνει εύκολα ολόκληρο σαν συρτάρι) και να κάνεις αφαλάτωση. Σαν καφέ έχω καταλήξει σε Lavazza Crema e gusto στα 10-13 ευρώ το κιλό εδώ. Σαν γεύση καλύτερα από Nespresso. Δεν φτάνεις τον καλό ιταλικό καφέ σε μπάρ αλλά είσαι κοντά. Πρέπει να παίξεις με τη κοπή και τη ποσότητα καφέ για να βρεις το γούστο σου. Αυτά από εμένα.
  3. Μόνο τον πρώτο μήνα σε καλύπτει η Amazon, μετά μιλάς με τον πωλητή που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο big fan trading..
  4. taramas

    Λάστιχα Ford Focus ΙV

    Εγώ έχω τα goodyear efficientgrip performance 2 σε focus Mk4 1.5 120hp Diesel τα τελευταία 25000 χιλιόμετρα. Πάρα πολύ ικανοποιημένος σε βρεγμένο και στεγνό.
  5. Επιστρέφω στο θέμα μετά από σκάλισμα στο bios και πρέπει να πω ότι με έχει εκπλήξει ευχάριστα το μηχάνημα ως προς τη ψύξη του. Απενεργοποιώντας διάφορους περιορισμούς και και ενεργοποιώντας το προφίλ up που είναι και το πιο γρήγορο ο επεξεργαστής επιτέλους δουλεύει στο 100% και είναι σταθερά πάνω από τα 3ghz καθόλη τη διάρκεια του τεστ cinebench multi core. Ουσιαστικά κέρδισα ένα 30% απόδοση σε multi και σχεδόν καθόλου σε single, πράγμα περίεργο γιατί στο single ο επεξεργαστής ήταν σχεδόν πάντα πάνω από 4 GHz. Εδώ πρέπει να πω ότι στο πρώτο σκάλισμα εφόσον πήγα all in έβαλα και το mode της ψυχτρας στο performance και εννοείται αυτή τη φορά ο ανεμιστήρας δούλευε και ακουγόταν αλλά πρέπει να πω πώς πρώτον ήταν πολύ πιο ήσυχος απ'οτι περίμενα και δεύτερον ο ήχος ήταν καθαρά η κίνηση του αέρα χωρίς κανένα wining η σφύριγμα που κάνουν ορισμένα λάπτοπ με θερμοκρασίες σταθερά στους 80-85 βαθμούς κατά τη διάρκεια του τεστ. Κάπου εκεί είπα να δοκιμάσω να βάλω τη ψυχτρα πάλι στο balance mode και εκεί είναι που εξεπλάγην ευχάριστα. Ξανά τρέχω cinebench και τι να δω, τρέχω στα 2,7- 3 GHz σε όλους τούς πυρήνες με θερμοκρασίες στους 80-85 βαθμούς και ο ανεμιστήρας ΔΕΝ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ !! Να θυμίσω εδώ ότι πρίν το σκάλισμα ήμασταν στα 1,6 GHz. Κατά τη γνώμη μου οποίος θέλει ένα σχεδόν αθόρυβο μηχάνημα αφήνει τον ανεμιστήρα στο balance και τον επεξεργαστή στο up mode και σκορ στο cinebench 3981. Αλλιώς ανεμιστήρας στο performance και σκορ 4661. Το αρχικό σκορ χωρίς σκάλισμα ήταν 3284 μιλάω πάντα για multi core. Multi Single
  6. Σφάλμα του cinebench, το λειτουργικό είναι Windows 11 Pro.
  7. Λοιπόν δούλεψα το PC και μπορώ να πω ότι με καλύπτει γι'αυτό που το πήρα. Καθημερινή χρήση και media player. Το μόνο μου θέμα είναι ότι είναι πολύ ήσυχο.. Και εξηγώ γιατί είναι θέμα. Ουσιαστικά τρέχοντας cinebench και prime95 ο ανεμιστήρας δεν ακούγεται και γιατί να ακουστεί όταν η θερμοκρασία δεν πάει πάνω από 65-67 βαθμούς. Όμως βλέπω ότι ενώ σε στρες τεστ ξεκινάει ωραία και καλά στο 100% μετά από λίγο πέφτει στο 70% χρήσης του επεξεργαστή.. Ουσιαστικά ρίχνει τα ρολόγια από το μέγιστο 2,4 στο 1,6-1,7. Δεν είμαι ειδικός και δεν παραπονιεμαι ιδιαίτερα αλλά θα ήθελα ο επεξεργαστής να μπορεί να λειτουργήσει στο 100% και ας ακούγεται ο ανεμιστήρας. Παρακάτω σας δίνω μερικές φωτογραφίες από το unboxing και τεστ.
  8. Αυτό ακριβώς, το ξέραμε από την αρχή ότι η αποστολή θα γινόταν στο τέλος του μήνα, ναι μεν δεν ήταν ωραίο αυτό με το tracking number αλλά για την καθυστέρηση το ξέραμε. Τέλος πάντων το δικό μου έφτασε. Τώρα κάνω τα απαραίτητα τέστ.
  9. Η παραγγελία έγινε στις 5 Μαρτίου, το pickup από DHL έγινε τη πρώτη Απριλίου άσχετα αν είχα τον αριθμό αποστολής από τις 22 Μαρτίου. Όπως είπα λογικά θα παραδοθεί σήμερα με DHL (είμαι Ιταλία). Πάντως είχα γκρινιαξει αμέσως στο geekbuying γιατί κάποια στιγμή δεν ξέρω αν ήταν από λάθος αλλά δέχονταν παραγγελίες με άμεση αποστολή... Οπότε τους είπα από που και ως που δέχεστε κανονικές παραγγελίες όταν άτομα που το έκαναν προπαραγγελια είναι ακόμα στο processing. Τέλος πάντων, έχω κακομάθει εδώ με την Amazon που κάνει παραδώσεις μέχρι και τη Κυριακή 12 ώρες από τη παραγγελία και έχω γίνει απαιτητικός 😁
  10. Αν και το δικό μου θα παραδοθεί λογικά σήμερα, είναι απαράδεκτο να στέλνουν tracking number για προϊόντα που δεν έχουν σε στοκ μόνο και μόνο για να μην έχουν μαζικές ακυρώσεις! Σκεφτόμουν να μην το παραλάβω αλλά ρισκάρω να πάρω τα χρήματά μου σε κάνα δίμηνο. Τέλος πάντων, ήταν προ παραγγελία οπότε υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο.
  11. Εμένα ξεκίνησε από Γερμανία το Σάββατο. Βέβαια ξενέρωσα λίγο γιατί ήθελα να το ακυρώσω και να πάρω το ΑΜ06 pro στα 260 λόγο ισχυρότερου και πιο κρύου επεξεργαστή και των 2 θυρών ethernet. Μόλις παραλάβω θα ενημερώσω.
  12. Στο cinebench δεν δοκίμασα στοκ για να δώ διαφορά η αλήθεια είναι. Αυτό είναι στα 4.5
  13. Στο prime95 είναι σε small. Η ψύξη είναι καλή θα έλεγα deepcool assassin iii για αέρα.Στο cinebench ήταν στους 58 βαθμους Αν υπάρχει θέμα στα 1.3ν θα το αφήσω στα 1.2ν 4.4ghz. Απλά σκεφτόμουν μιας και έσκασα 70 ευρώ για την assassin, να έβγαζε και τα λεφτά της.
  14. Ryzen 3600 4.5ghz 1.3v . Στο screenshot τρέχει το prime95 επί μισή ώρα. Βλέπω ότι κάποια threads δεν τρέχουν στα 4.5, είναι φυσιολογικό? Από θερμοκρασία πιστεύω 73 βαθμοί είναι μια χαρά. Είναι ασφαλές να τον αφήσω έτσι? Μέχρι πόσα volt μπορώ να του δώσω χωρίς θέματα μακροπρόθεσμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  15. Ryzen 3600. 4.4ghz 1.2v . Δοκίμασα και 4.5 στα 1.3 και πάλι έτρεξε prime95 για κάνα 10λεπτο χωρίς πρόβλημα. Αλλά δεν ξέρω αν είναι ασφαλές για τον επεξεργαστή.
  • Δημιουργία νέου...