Προς το περιεχόμενο

sapmak

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    29
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

sapmak's Achievements

  1. Την έχω από προηγούμενη προσφορα. Αρκετά καλή. Μειονέκτημα της ο δυνατός ήχος-μουσική οταν bootαρει, ο οποίος δε ρυθμίζεται. Οnvif μετά από δυο-τρία mail στην εταιρία μέχρι να καταλάβουν τι ζητάω, κατάφερα και έβγαλα άκρη χρησιμοποιώντας και nmap και χαρτορίχτρες😃. Μπαίνεις στο rtsp://χχχ.χχχ.χχχ.χχχ:8554/profile0. Δε το λες τελειο γιατί είναι χωρίς κωδικό και έχει και αρκετό πιξελιασμα όταν έχει κίνηση.'Έτσι τη συνδέω με το homeassistant.
  2. Έχω τον G5 (όχι τον plus) περίπου 4 χρόνια. Αρκετά ευχαριστημένος, έχω συνδέσει ασύρματα και παγίδες από άλλες εταιρείες (πχ Digoo, αλλά και no name από ebay ) που βγαίναν κατά καιρούς σε προσφορά (στα 433 Μhz). Τα δικά του περιφερειακά είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά ακόμα μετά από 4 χρόνια δε μου έχει ζητήσει να αλλάξω τις μπαταρίες ΑΑ σε καμία συσκευή. Πάντα όταν κατά λάθος ανοίγουμε κάποια πόρτα χτυπάει κανονικά. Ποτέ δεν έχει δώσει false alarm (δεν έχω κατοικίδιο). Θέλει κάρτα sim και δουλεύει άψογα πλέον με αυτή της intertelecom που δε χρειάζεται ανανέωση ποσού κάθε 2 μήνες. Καλό είναι όποιος το πάρει να πάρει και την εξωτερική σειρήνα. Η εσωτερική δική του δεν είναι και τόσο δυνατή έξω από το σπίτι. Επίσης κατά την εγκατάσταση να σημειώνει και να αντιστοιχεί σε χαρτί το νούμερο της παγίδας και αντίστοιχα το σημείο που την έχει βάλει. Μπορείς να αλλάξεις ονόματα στις 10 πρώτες παγίδες του σπιτιού αλλά θα χρειαστείς αρκετά χρήματα για sms αφού η ρύθμιση γίνεται έτσι. Κάποια στιγμή που χρειάστηκε να αλλάξω κάρτα sim (άλλαξα εταιρεία), έπρεπε να επαναφέρω εργοστασιακές ρυθμίσεις.Η αλήθεια πάντως είναι οτι από αποθήκες Aγγλίας ή Tσεχίας του Banggood μπορούμε να βρούμε σε προσφορά γύρω στα 50-60 € αντίστοιχο πακέτο της digoo που είναι και wifi και gsm.
  3. Ισως έπεσαν θύμα hacking.To πρωί είχαν και τα logitech z333 30 ευρώ (μου χτύπησε το alert του skroutz) με φυσιολογική περίπου 50.Τα παρήγγειλα αλλά μου τηλεφώνησαν για το άκυρο, κάτι το οποίο ήμουν σχεδόν σίγουρος από την αρχή. Για τόσα πολλά λάθη, κατά την άποψή μου, ούτε ανθρώπινο λάθος ούτε πονηριά από το κατάστημα βλέπω. Η αλήθεια είναι οτι ο κύριος που μου τηλεφώνησε μάλλον τα είχε ακούσει πολύ απο τους προηγούμενους και τον άκουγα κάπως.Μόλις μου είπε για το λάθος της τιμής του πρότεινα μόνος μου να την ακυρώσει ...
  4. Γεια σας, Μου φέραν ένα RUBIC 10.1" II το οποίο κολλάει στο λογότυπο ANDROID.Προσπαθώ και εγώ να μπώ σε recovery mode ανεπιτυχώς.Λογικά το tablet δεν είναι σε usb debug,το είχαν παιδάκια για παιχνίδια.Τα windows αναγνωρίζουν τη συσκευή ως ΜΤ65xx Android Phone όταν το συνδέω στο "συσκευές και εκτυπωτές" .Δυστυχώς δεν έχει volume buttons. Υπάρχει καμια ιδέα; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  5. Στο παρακάτω βίντεο προς το τέλος (στο 8:50) λέει οτι τροφοδοτικό 5V 2A μπορεί να μην είναι αρκετό. Λέει οτι χρειάζεται 5V 2.5A
  6. sapmak

    Quest D-Touch 2 in 1

    Σε εμένα που δεν είχα κάνει εγκατάσταση του office πριν τα 10ρια μου έβγαζε μήνυμα στην περιοχή ειδοποιήσεων και κάποια στιγμή το εγκατέστησα. Λογικά αφού κάνεις εγκατάσταση το trial,θα μπορέσεις να κάνεις ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου στη microsoft.
  7. sapmak

    Quest D-Touch 2 in 1

    Ναι στο πρώτο boot μου μου είπε οτι η "microsoft συνιστά κλπ" και το έκανα.Και ναι η οθόνη έχει δυνατότητα κλίσης ...αλλά όχι οπως ένα laptop...δηλαδη στο πολυ περίπου έχει μέγιστη κλίση 120 μοίρες ...
  8. sapmak

    Quest D-Touch 2 in 1

    Τελικά με το MediaCreationTool το usb flash, που δημιούργησα από το ίδιο το tablet, αναγνωρίστηκε κανονικά και η εγκατάσταση ξεκίνησε.Εννοείται τη σταμάτησα.
  9. sapmak

    Quest D-Touch 2 in 1

    H διαδικασία της δημιουργίας του usb ολοκληρώθηκε το uefi to αναγνώρισε (EFI USB Device(Generic Flash Disk)) αλλά με το που το επιλέγω μου λέει οτι το EFI USB Device(Generic Flash Disk) boot failed.To έκανα και δεύτερη φορά τα ίδια, δοκίμασα και τρίτη με MBR for UEFI αλλά έτσι δεν το αναγνώριζε καθόλου το uefi. Θα συνεχίσω να το ψάχνω, τώρα δοκιμάζω το MediaCreationTool της microsoft
  10. sapmak

    Quest D-Touch 2 in 1

    Ένα multi 32&64 bit windows iso που δοκίμασα δεν το αναγνώρισε το uefi...τώρα θα δοκιμάσω το 32bito που κατέβασα από τη microsoft να το κάνω και αυτό usb με το rufus για να μου φύγει το άγχος.
  11. sapmak

    Quest D-Touch 2 in 1

    Αυτό ήλπιζα να έχει γίνει αλλά δυστυχώς όταν μέσα από το uefi του επιλέγω να κάνει boot από το windows recovery(για δοκιμή...) μου λέει "A required device isn't connected or can't be accessed", χωρίς εννοείται να έχω πειράξει τίποτα άλλο μέσα απο partition managers ή άλλα προγράμματα. Το διαμέρισμα αποκατάστασης υπάρχει στη διαχείριση δίσκων και είναι μόνο 500mb.
  12. sapmak

    Quest D-Touch 2 in 1

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα το ψάξω αν και η αλήθεια είναι οτι τελικά είναι πρακτικά αχρείαστο για μένα. Ενημερωτικά λέω οτι η δυνατότητα επαναφοράς εργοσταστιακών ρυθμίσεων χάθηκε από τη στιγμή που στα 10ρια έσβησα από την εκκαθάριση δίσκων τον φάκελο των windows 8....Αν κάποια στιγμή κρασαρουν τα windows λογικά θα είναι γολγοθάς.
  13. sapmak

    Quest D-Touch 2 in 1

    Δεν έχω στικάκι, φαντάζομαι δε θέλει πάρα πολύ ρεύμα όπως οι δίσκοι.Αν το στικάκι σου έχει drivers για 8 ή 10 λογικά θα παίξει . Σε λίγες μετακινήσεις μέχρι στιγμής δε μου έχει κάνει κάτι.Το κρατάω πάντα απο κάτω,όπως πάντα κρατάω τα λαπτοπ.Δε ξέρω τι θα κάνει στο μέλλον. Οι δακτυλιές στο λάστιχο είναι ένα θέμα για τους τελειόμανεις για εμένα αδιάφορο.
  14. sapmak

    Quest D-Touch 2 in 1

    Το έχω σκεφτεί ήδη ...Δυστυχώς οι οικογενειακές υποχρεώσεις δε μου αφήνουν και πολύ ελεύθερο χρόνο.Δεν το αποκλείω όμως μέχρι το βράδυ να καταγράψω κάτι με το κινητό μου .... Μία ακόμα σημαντική θετική παρατήρηση που έκανα σήμερα. Τό βράδυ το άφησα σε standby στο 93% γύρω στις 11:30.Σήμερα το πρωί στο 91%.Νομίζω δεν είναι άσχημα.
  • Δημιουργία νέου...