Προς το περιεχόμενο

babissk

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    134
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με babissk

  • Ημερομηνία γέννησης 17/11/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

babissk's Achievements

  1. babissk

    Xiaomi PAD SE + Accessories (8/256) Gravity Gray

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 31/03/2024 05:53 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλειται το tablet του τιτλου με αυθεντικη smart case, paper like ζελατινα χ2 , πενακι και bluethooth headphones. Αποκτηση τελος Φεβρουαριου απο εταιρικη επιδοτηση εγινε χρηση ορθης λειτουργειας για 1-2 24ωρα και μπηκε στη ακρη.

    230 €

  2. Θέλατε και υποστήριξη macos εφαρμογών και m2 cpu ..... γελάω και κλαιω μαζί , πάλι χωρίς mac mini θα μείνω
  3. Εμφανίζεται σε μορφή app που λέγεται dex η στις ρυθμίσεις και κάνει ότι είπε κ φίλος από πανω
  4. Και γω αυτό έχω διαβάσει απλά κάποιος στο σκρουτζ γράφει για dex και έχω μπερδευτεί.καποιος που να το έχει στα χέρια του και να έχει κάνει το update ;;;
  5. Καλησπέρα.μπορει να μου πει κάποιος αν με την αναβάθμιση σε android 9 έχουν βάλει και το dex??????
  6. Εβαλα προσφατα και εγω booster οπου η adsl μου εδινε 7600!! επειδη εργα vdsl δεν εχουν ξεκινησει προχωρησα σε αυτη την λυση και δικαιωθηκα (πιστευω) τo up μου απο 870 στα 5000 καi down 40-42000. Το ping στσιμο στα 28. ποιοτικο router ξεχασα και τις αποσυνδεσεις (ειχα σταθερα 3 την ημερα) καθωσ δεν παιρνεισ χαμπαρι. για το καθημερινο μ browsing you tube κανα τορρεντ ειναι οριακα τα 100giga αλλα και παλι μετα με 15 απο 7 που ημουν και μη χρεωσιμα ζωαρα !!!!!!
  7. Κατι λεγανε για νεο firmware που θα το καθιστουσε εφικτο...αλλα και παλι δεν νομιζω να φοβαται κατι τετοιο καθως οι pcgamers ειναι μονο εκει και δεννθα σεχτουν τα 900p tou x1
  8. X1 vs ps4 vs pc και τα μυαλα να καταρρεουν στο τι να παρεις...νεοτερο σε σχεση με το ps4 θα υπαρχει?? Και οκ να βαλουμε το χειριστιριο στο πισι μας ...το πληκτρολογιο και το ποντικι θα το βαλουμε στο xbox για gamez ???
  9. Ps4 χωρις δυνατότητες mediaplayer ουτε να διαβάζει εξωτερικά drive δεν αξίζει. Όσο για τους τιτλους παιχνιδιων είναι ικανοποιητκοι για τώρα.
  10. καλα τα windows (leme twra) se ubuntu αραγε ποσο συμβατο θα ειναι???
  11. ωραια το ραδιο ειναι ετοιμο ... το chat στο φβ οπως εχουν τα android-ios τι γινεται ?? (με εχει φαει ι δικια μου αχαχα)
  • Δημιουργία νέου...