Προς το περιεχόμενο

MoviemakerGr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    9.864
  • ΜΕΛΟΣ

7 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με MoviemakerGr

  • Ημερομηνία γέννησης 28 Αυγούστου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

32.097 προβολές προφίλ

MoviemakerGr's Achievements

Crazy Insomniac

Crazy Insomniac (15/15)

  • 50 Classifieds Σπάνιο
  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

4,4k

Φήμη

  1. Αν μη τι άλλο έδειξαν την πρόθεση τους με το ακριβότερο πράσινο.. Εγώ μίλησα ήδη με elin να φύγω από ελπέ άρον άρον και το '25 βλέπουμε..
  2. Δεν ξέρω αν τους έπεσε βαρύ το 5ληρο και το έκοψαν,το 10ρικο ισχύει αλλά όχι και τα coins, Edit (Α ! τα coins μάλλον είναι για όλες τις επόμενες αγορές στην πρώτη ισχύει μόνο το 10ρικο,)
  3. Αυτο μου απάντησαν. "την αλλαγή μπορείτε να την κάνετε οταν ενεργοποιηθείτε είτε τηλεφωνικώς στο 2107104852 (επιλογη2) ή πηγαίνοντας σε κάποιο κατάστημα Εlpedison"
  4. 13th Gen - z690 chipset and MacOS Sonoma Beta Day 0
  5. @kleomenis76 Τσέκαρε τις σημερινές τιμές της ΔΕΗ ξανά.. 🙃
  6. Χαχα έκανα online αίτηση το Σάββατο.. να την ακυρώσω ?
  7. Διορθώστε με αν κάνω λάθος σας παρακαλώ αλλά επειδή διαβάζεται αρκετά το νήμα κάποια πράγματα πρέπει να είναι ξεκάθαρα.. Διαβάζω λοιπόν στην We_Energy. Και μετά διαβάζω πάλι σε πιο κρυφό σημείο, Δηλαδή όσο πιο "ευπαθής ομάδα" είσαι σύμφωνα με την εταιρία αυτή τόσο πιο ακριβό ρεύμα πρέπει να πληρώνεις ? και για ποιον λόγο ακριβώς >? Αυτό είναι κοινωνική ευαισθησία ? η έχουμε μόνο πράσινη ευαισθησία και αυτό μας καλύπτει ?
  8. MoviemakerGr

    Digoo Hosa alarm

    Καλημέρα, Τελικά ποια κάρτα Sim είναι η καλύτερη κ οικονομική λύση για αυτόν τον συναγερμό σημερα ?
  9. Αίτηση Απριλίου εκτελέστηκε χθες στα Κ.Πατησια.. Είναι απο τις εγγυημένες εργασίες 10ημερου,δικαιούστε μια πενιχρή αποζημίωση βάση ΔΕΔΗΕ,εφόσον υπάρχει καθυστέρηση αν δεν κάνω λάθος.
  10. 12th Gen - z690 chipset and MacOS Ventura Day 1
  11. Χαχαχ.. πλάκα έχει.. (γενικώς) i7 - 12Gen z690 chipset
  12. Καλημέρα κ πάλι.. Το σπίτι μου λειτουργεί και ως έδρα της επιχείρησης μου.. είμαι δικαιούχος KOT A Συμφέρει να μεταβώ σε Επαγγελματικό Τιμολόγιο ? (πριν με μαλώσετε το έψαξα και μάλλον συμφέρει αλλά θέλω κ την δική σας πιο ψαγμενη από εμένα άποψη) Ευχαριστώ.
  13. Ακριβώς.. στην αναγραφόμενη υποτίθεται έχει αφαιρεθεί.. δεν θα βρεις κάποια επιπλέον στο καλάθι..
  14. και πληρωμή μόνο με κάρτα και υποχρεωτικά μεταφορικά.. (χωρίς παραλαβή από κατάστημα) Τα γνωστά δηλαδή κ μη εξαιρετέα.. https://www.praktiker.gr/p/thermastra-kirozinis-kerosun-rainbow-gf-130007 https://www.skroutz.gr/s/16962109/Kerosun-Omni-Rainbow-GF-Σόμπα-Κηροζίνης-2-3kW.html https://www.praktiker.gr/p/delonghi-nespresso-vertuo-next-env120-w-mixani-kafe-white-132955 https://www.skroutz.gr/s/26536266/Delonghi-Next-Καφετιέρα-για-κάψουλες-Vertuo-White.html ας μην ασχολούμαστε με αυτούς που προσπαθούν να μας κοροϊδέψουν.. Χριστός Ανέστη.
  15. Δυο ερωτήσεις αν δεν είμαι offtopik (συγχωρήστε με) A) Πόσο καιρό κάνει να απαντήσει η RAE περίπου ? Β) Είναι νόμιμο να μην δέχονται ΚΟΤ σε όλα τα προγράμματα τους οι πάροχοι ?
  • Δημιουργία νέου...