Προς το περιεχόμενο

carbon86

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    104
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

carbon86's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

18

Φήμη

  1. Η σημαντικότερη διαφορά ότι αν η κονσόλα σου δεν ειναι dex και πας και το εγκαταστ΄ησεις το d-rex θα μπρικάρει. Οπότεσε σε κονσόλα που δεν εχει μετατραπεί σε dex (θα το ξέρει όποιος έχει τέτοια κονσόλα) βάζουμε μόνο cex και rex.
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μην μπερδευτεις μονο. 4,76 custom firmware θα βαλεις. Μην πας και περασεις το 4,76 της σόνυ κατεβαζοντας το στη κονσολα σου από το ιντερνετ. Πρεπει να το βρεις από καποια εμπιστη σελιδα ώστε να εισαι 100% σιγουρος οτι ειναι custom firmware. Αν σου κατσουν officail firmware και το κανεις χάνεις το custom και μετα θελει η κονσολα σου τεχνικο για να ξαναπεραστει custom. Συνηθως στο agreement πριν ξεκινησει το update ο δημιουργός του custom εχει γραψει το ονομα του οποτε απο εκει μπορεις να ξερεις σίγουρα οτι ειναι custom.
  3. Δεν ξέρω αν τρως μπαν αλλά θεωρητικά κάποια στιγμη μπορει να εντοπιστει ;όπως και το cfw και τότε... OFW μονο παίρνει.
  4. αφου θέλεις τέτοια πράγματα θα πάρεις πσ3 με cfw. Οχι τίποτα από αυτά δεν κάνει και όσο για μπαν επίφοβο. Μια χαρα μπαινουν (με κίνδυνο πάντα) τa cfw ps3 στο psn.
  5. carbon86

    Xbox 360 Hacking v3

    σωστα.αλλά είναι μόνο για φατ που έχουν dashboard πάνω από 14699. Αλλιώς κάνεις rgh1 που ανοίγει και αυτό γρήγορα. σου εχω στείλει μηνυμα.
  6. Μια φορα θα πρεπει ή να δανειστεις ένα από τα παιχνιδια ή μια κάρτα που παίζει αρχεια .nds στο 9,2 new3ds.Μια φορα να εγκαταστησεις το exploit και μετα δεν το ξαναθες. Ίσως κάποιος από εδω μπορούσε να σε βοηθήσει.
  7. Τα κατάφεραν πλέον το παιχνίδι που ήθελε στο new 3ds χρει'αζεται μονο μια φορά για να εγκατασταθει το νεο exploit και μετά απλά το τρεχεις χωρις να χρειάζεσαι το παιχνιδι αυτό ξανα. Οπότε πλέον αν το new 3ds είναι μέχρι 9,2 δουλεύει τόσο απλά όσοσ και στα 4,5 3ds. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της gateway http://www.gateway-3ds.com/Αρα άλκη στη προτείνω τη gateway. EDIT Επίσης μπορείς πλεόν να χρησιμοποιήσεις μια από τις κάρτες από άλλους κατασκευαστές που παίζουν αρχεια ds στο 9,2 new3ds και να χρησιμοποιήσεις τον καινούριο bluecard gw_installer.nds της gateway για να εγκαταστησεις το exploit sto new3ds και ετσι δεν χρει'αζεσαι ούτε καν το zelda ή το cubi ninja ι αλλά μια τέτοια κάρτα που είναι άφθονες και οικοnομικές.
  8. δεν χρειάζεται να είναι χακαρισμένο αρκει να έχει firmware μέχρι 9,2 και να μην είανι το new 3dds. ε δεν μπορει καποιος θα τον εξυπηρετήσει.
  9. εχεις δικιο σε αυτο αλλα απ'όσο εχω διαβάσει όσες έχουν το 1 σε αυτό το προγραμμα (minverchk) θα απαντήσουν 3,50 ή 3,55 και ας βγήκαν με 3,56 ή 3,60 από το εργοστάσιο. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν το πρόγραμμα του πει 3,50 ή 3,55 κανονικά παίρνει cfw. Τώρα βέβαι για να είναι σίγουρος ας αποφύγει καλύτερα την 1Α αν βρει κα΄τι πιο κάτω. 8,9,0.
  10. Δεν χρειάζεται να το παρει. Απλά ας πει στο πωλητή να τρέξει στο πσ3 το minverchk και να δει τι έκδοση firmware ειναι αυτή στην οποία μπορεί να κατέβει. Αν είναι μέχρι και 3,55 σπάει.
  11. Μωρε το βρίσκεις αλλά πανάκριβο. Δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κανένα που δεν το ξέρει η μάνα του.
  12. δεν το υποστηριζουν σωστα μεχρις στιγμης οπότε μην ασχοληθεις ακοαμα και σιγουρα δουλεύει μονο μεχρι 9,2
  13. Μια και αναφέρετε την sky3ds μια προειδοποίηση. Δουλέυει πάνω σε official firmware το οποιο αναβαθμίζεται από τη nintendo και απλά η sky3ds προσομοιώνει την κασέτα των παιχνιδιών του 3ds. Αφού λοιπόν η κονσόλα κάνει τα επίσημα update της Nintendo ανα πάσα ώρα μπορεει η nintendo να μπλοκάρει τη κάρτα. Και δεν μου φαίνεται η κάρτα να επιδέχεται αναβάθμιση να νικήσει το μπλκάρισμα. Φοβάαι πως θα έχει το τέλος των ode στο playstation 3. Αντιθετα η gateway ενεργοποιεί ενα exploit πάνω στο μέχρι 9,2 firmware και απο εκεί και πέρα δεν ξανακάνει update Το όποιο update γίνεται στην emunand και είναι σπασμένο. Αρά με τα update η nintendo δεν μπροεί να κάνει κάτι αφού η κονσόλα δεν ξανακάνει update αλλά μένει σε μέχρι 9,2 και δουλευει σε καθεστως custom firmware έχωντας μ΄νο ότι χρειάζεται από το εκάστοτε τελευταίο update στην emunand. Με λίγα λόγια το πάνω χέρι στη sky3ds εχει η Nintendo ενω στη Gateway η Gateway. Συν όλα τα άλλα που κάνει η gateway Nand backup, cia files, homebrew no game limit και φτηνότερη και με μεγάλο χρόνο ενεργής παρουσίας της όμαδας που δειχνει οτι μαλλον θα συνεχισει η υποστήριξη της. Η επιλογή παιδιά δικιά σας απλά σκεφτείτε τα παραπάνω πριν διαλέξετε την καρτα σας.
  14. gateway 3ds ultra 3.0 is here!!!!!!!!!!!....finally. Επιτέλους ήρθε το update που περιμένανε όσοι έχουν 3DS και θέλαν να πάρουν την κάρτα GATEWAY 3DS αλλά είχαν λογισμικο στη κονσόλα τους (firmware) πάνω από 4,5. http://www.gateway-3ds.com
  • Δημιουργία νέου...