Προς το περιεχόμενο

Dare-Devil

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    678
  • ΜΕΛΟΣ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

17.349 προβολές προφίλ

Dare-Devil's Achievements

  1. Ναι στην τελική είναι καθαρά υποκειμενικό και τι βολεύει τον καθέναν όσον αφορά σουλούπι και βάρος . Μεγάλο ρόλο παίζει πως κρατάμε το ποντίκι . http://www.epicgear.com/en/technologies/types-of-mouse-grip
  2. Δεν έχω εμπειρία με το g502 . Εχω το razer. Ήμουν ανάμεσα στα δύο ποντίκια . Απο θέμα εργονομίας θα σου πω ότι είναι σχεδόν ίδιο σουλούπι και με διαφορές στο χιλιοστό . Μιας και παίζεις τέτοιου είδους παιχνίδια θα κοίταζα το logitech που έχει περισσότερα πλήκτρα για συντομεύσεις . Παντως το razer το θεωρώ άνετο (για την δική μου ανατομία χεριού) και δεν το μετάνιωσα καθόλου . Απο τα καλύτερα ποντίκια που έχουν περάσει απο τα χέρια μου . Το deathadder έχει εκείνο το σουλούπι που δεν με βολεύει καθόλου σε ποντίκι . Προτιμώ ποντίκια που έχουν αριστερα στήριξη για τον αντίχειρα. όχι πολύ ψηλά και να γεμίζουν την παλάμη μου .
  3. Μετά απο το mx master το οποίο το χρησιμοποιώ στην εργασία μου, είναι το καλύτερο mouse σε άνεση και grip που είχα . Mια χαρά είναι για FPS το έχω λιώσει. Η τιμή του εξαιρετική.
  4. Τους αρμέξαμε! Τώρα σπρώχνουν ότι απέμεινε στον κουμπαρά τους !
  5. Θα το δεί αυτό η apple και του χρόνου iphone 14 900 euros . iphone 14 type-c version 2000 euros . 😅
  6. Για να σου λέω πάρε τηλέφωνο προφανώς δεν λειτουργεί το συγκεκριμένο link !
  7. Αν σε καίει τόσο πολύ πάρ' τους τηλέφωνο!
  8. Στη διακριτική ευχέρεια της κάθε εταιρείας είναι το τί θα κάνει όταν η εγγύηση λήξει έστω για μια ημέρα . Με έχει βγάλει off εγγύησης εταιρεία για μια μέρα και άλλη εταιρία για μια βδομάδα που είχε λήξει με πέρασε κανονικά στην εγγύηση . Τί ακριβώς να απαντήσουμε σε μια υποθετική ερώτηση; Αυτό που ξέρουμε είναι μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο guzel να λέει ότι δεν δουλεύει . Μετά απο πολύ λίγο εντός ώρας να λέει ο liakjim ότι δουλεύει και μετά απο κανα τρίωρο που το είδα εμένα μου δούλευε . Ποιο χρονικό διάστημα δούλευε , ποιο χρονικό διάστημα δεν δούλευε και πότε το φτιάξανε δεν το γνωρίζουμε . Δεν κάνουμε monitoring προφανώς αλλά ποια η ουσία να το συζητάμε για ένα απο τα links που σε κάνουν redirect στη φόρμα υποβολής ; Δεν έπεσε η φόρμα υποβολής . Πριν λίγο καιρό δεν δούλευαν downlad links στο site της toshiba και δεν μπορούσα να κατεβάσω κάποιους προιοντικούς καταλόγους.
  9. Δεν γνωρίζουμε την επικοινωνία που είχαν και τί ειπώθηκε όπως είπε ο @yositosi . Σε ΚΑΘΕ περίπτωση όμως αν ισχύουν αυτά που λέει το μέλος , δηλαδή το μηχάνημα είναι εντός διετίας ,έχει απόδειξη αγοράς και δεν έχει γίνει κάποια παρανόηση στην μεταξύ τους επικοινωνία οφείλουν απο το Νόμο να τον καλύψουν . Τί εννοείς πως θα κάνουν online καταχώρηση οι παππούδες ; Μπορούσε να τους την κάνει το κατάστημα ή κάποιος συγγενείς . Ούτε η πρώτη ουτε η τελευταία εταιρεία είναι που ζητάει online καταχώρηση . Το ίδιο ζητάει και η Daikin και άλλες τεχνολογικές εταιρείες . Στη ψηφιακή εποχή είμαστε και δεν λέμε να προσαρμοστούμε . Ίδια μουρμούρα και με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες και τις κάρτες των τραπεζών ζούμε.
  10. Εξαρτάται . Κατα καιρούς μπορείς να βρεις powerbanks xiaomi σε προσφορά απο Κίνα (Banggood, aliexpress) και να γλιτώσεις ένα 10 ευρω . Κάποιες φορές συμφέρει κάποιες όχι . Επίσης τα powerbanks δύσκολο να πάθουν κάτι θεωρώ και η επένδυση σου είναι μικρή οπότε πιο εύκολα παίρνεις το ρίσκο για να γλιτώσεις 10 ευρώ και σίγουρα έχει να κάνει και με την τσέπη του καθενώς μας και κατά πόσο μετράει αυτά τα 10 ευρώ και το ρίσκο .
  11. Αν είναι εντός διετίας το μηχάνημα έτσι και αλλιώς καλύπτεται από το νόμο αρκεί να έχεις την απόδειξη για να αποδείξεις την ημερομηνία αγοράς όπως ισχύει με όλα τα διαρκή καταναλωτικά αγαθά . ΔΕΝ μπορούν να σου αρνηθούν την εγγύηση. Μήπως κάτι δεν κατάλαβες καλά ; Έχεις την απόδειξη ; Πριν ο @liakjim έλεγε ότι δουλεύει και σε σένα δεν δούλευε . Ενδεχομένως για ένα χρονικό διάστημα να είχε θέμα όταν προσπάθησες ή να είχες κάποιο θέμα εσύ . Mια χαρά εγκατάσταση προσεγμένη ! Καλορίζικο !
  12. Για αυτά τα δύο url δεν λέμε; Παλιό: https://ac.inv-static.com/uploads/warranty/10-years-warranty-premium-GR.pdf Νέο: https://ac.inv-static.com/uploads/warranty-terms/10years_warrantyCard_Premium.pdf Το ίδιο πράγμα γράφουν στις παραγράφους 1 και 2 με διαφορετικό λεξιλόγιο . Αλλάζει κάπου το νόημα ; Το link δουλεύει . Στο έγγραψε και ο liakjim πριν απο μένα .
  13. Κανονικά δουλεύει . Πατάς και σου ανοίγει το url που σου λέει ο @Liakjim https://www.inventoraircondition.gr/egiisi-inventor/eggyisi-10-xronia-premium 👉 https://www.inventoraircondition.gr/egiisi-inventor
  14. Οι εταιρείες δεν έχουν απαραίτητα ένα προμηθευτή . Έχουν συνήθως πολλούς και επιλέγουν τί τους συμφέρει για να πετύχουν τους στόχους τους για το μηχάνημα που σχεδιάζουν και λαμβάνοντας υπόψιν και το κόστος . Αρα δε μπορούμε να πούμε ότι η Toshiba χρησιμοποιεί μόνο GMCC συμπιεστές για τα οικιακά κλιματιστικά. Απλά ξέρουμε ότι κάποια μοντέλα της έχουν GMCC. Αυτό και μόνο . Η Gree απο την άλλη στο Hansol το 9άρι που έχω χρησιμοποιεί Sanyo . Σε κάποια ημικεντρικά κλιματιστικά χρησιμοποιούσε Mitsubishi συμπιεστές και σε κάποια άλλα Gree συμπιεστές . Το Gree Change (κάποια μοντέλα τουλάχιστον) είχαν Daikin συμπιεστή ενώ άλλα Gree οικιακά είχαν δικούς της .
  15. Κανένας κατασκευαστής δεν φτιάχνει απο το μηδέν ένα προϊόν . Έχουν προμηθευτές.Εξειδικευμένες εταιρείες που παρέχουν την τεχνογνωσία τους στους κατασκευαστές. Μην νομίζουμε ότι επειδή η Toshiba είναι Iαπωνική εταιρεία οτιδήποτε φοράει μέσα το μηχάνημα είναι Ιαπωνικής τεχνολογίας και δική της κατασκευής . Η Κίνα είναι η βαριά βιομηχανία του οικιακού κλιματισμού τόσο στην κατασκευή τελικών προϊόντων όσο και στο κομμάτι της προμήθειας εξαρτημάτων.Γενικότερα είναι η βαριά βιομηχανία τεχνολογίας του πλανήτη. Τη θεωρώ σοβαρή εταιρεία τη GMCC. Δεν είναι αρνητικό που φοράει συμπιεστή της κινέζικης GMCC το Toshiba αλλά δεν μπορούμε να λέμε ότι ένα προϊόν είναι ιαπωνικής τεχνολογίας, γερμανικής τεχνολογίας κτλ στη σημερινή εποχή . Ενα παράδειγμα: Τί κοινό έχουν οι εταιρείες General Motors, Cadillac, Ford, Chrysler, Fiat, Volkswagen, BMW, Suzuki, Hyundai και ΚΙΑ ; Κοινό OEM προμηθευτή απο την Κορέα την Mando+ . Μια εταιρεία που φτιάχνει ,συστήματα φρένων, κρεμαγιέρες, αναρτήσεις και διάφορους αισθητήρες και ηλεκτρονικά τόσο για τον κινητήρα όσο και για τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφαλείας. Νομίζεις ότι αγοράζοντας BMW ή VW αγοράζεις γερμανική τεχνολογία . Στη πράξη αγοράζεις ένα προϊόν με τεχνολογία 100άδων εταιρειών απο διάφορες χώρες . Για αυτό λέω συνεχώς σταματήστε με τις γεωγραφικές ταυτότητες και τις τεχνολογικές ταυτότητες των προϊόντων . Δεν έχει κανένα νόημα στη σημερινή εποχή . Κρίνετε απλά το προϊόν . Τί πληρώνεις και τί παίρνεις .
  • Δημιουργία νέου...