Προς το περιεχόμενο

ace89

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    8
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ace89's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Χθες είχε στις ειδήσεις καποια στιγμη μια γελοιογραφία για την υποστήριξη Κιμ Γιονγκ Ουν προς Τραμπ... στην οποια το μαλλι του ενος και το μαλλι του αλλου κατεληγαν σε δυο χερια που εδιναν χειραψια.. την αναζητω αλλα επι ματαιω Ειναι εξυπνη και αστεια.. Αν την εχει καποιος ή μπορει να την εντοπισει..
  2. Στη σελιδα της κοσμοτε στο φέις εχουν ξεκινήσει σχόλια επί σχολίων για το ποιος δικαιούται και πουρκουά και γιατι ορισμενοι με συμβολαιο λαμβανουμε οτι δεν ειμαστε δικαιουχοι ενω θα 'πρεπε. αβυσσος.
  3. xaxaxaxa εγω μια φορα ειμαι στα απεριόριστα 20. :/ μαλλον ή δινω λιγα και λενε τσιπι δε θα παρεις τιποτα ή λενε αφου το προγραμμα μου απο μονο του δινει το αστρονομικο ποσο των 70mb σε δεδομένα και 30μνμ προς υπολοιπους.. τι τα θες κι αλλα πλεονεκτη! χαχαχα παντως θελω καποια στιγμη να βαλω κατω ξενες επιχειρησεις τηλεπικοινωνιων να δω τι παιζει απο επιδοτήσεις εκει και τι για τα χαμηλοτερα πακετα συνδεσεων... Δε γινεται μαλλον μας δουλευουν εδω πετώντας μας τα ψιχουλα..
  4. εγώ αν και ειμαι χρηστης συμβολαιου και οντως αυτή τη φορά ενημερώθηκα (εν αντιθεσει με αντιστοιχες προσφορές που εγιναν φετος τα χριστουγεννα και το πασχα που το εμαθα απο φιλους.. - μαλλον επιλεκτικα ενημερωνει η συγκεκριμενη εταιρια) κι εγω ελαβα οτι λυπουνται δν δικαιουμαι με τη συνδεση μου τιποτις.. ΑΒΥΣΣΟΣ.. παντως ναι γενικά μονο την καλοκαιρινη προσφορα του αυγουστου θυμαμαι διαφημιζουν και στην τηλεόραση!
  5. Δυστυχώς άκυρον. Το πρόβλημα παραμένει. Η ενσυρματη συνδεση χθες σερνόταν στην κυριολεξια! Ώσπου σημερα παλι δε βλεπει καλωδιο. Το ρούτερ εχει φωτεινη ενδειξη οτι το εθερνετ ειναι put. Εχει 4 θυρες.. Οταν τεσταρω μια μια, το εικονιδιο στην μπαρα των windows δειχνει οτι γινεται προσπαθεια να επιτευχθει η συνδεση αλλά μετά από 1μιση λεπτο μου βγαζει το αρχικο μηνυμα που ειχα βαλει σε φωτο εδω.. Άρα μαλλον η κάρτα δικτυου θα χει το προβλημα ετσι; Δε γινεται να χει καει η αντιστοιχη θυρα εθερνετ στην πλευρα της ΚΜΕ?
  6. ειναι παλιος xp.. δεν εχω ψαξει ποτε.. μονο στα βιστα και στα 7 ξερω να ψαξω που ειχα/εχω στο λαπτοπ δεν εχω καρτα για να λαμβανω ασυρματα δικτυα στο ντεσκτοπ.. Προμπλεμ σολβντ... το καλωδιο εθερνετ τα χε παιξει.. μου φερε φιλος αλλο κ ετρεξε κανονικα και η συνδεση στο desktop Νικο,Νικο και Arc ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια παντως.. Να 'στε καλα παιδες!
  7. δεν επιασε Λοιπον Ρυθμιση παραμετρων ΙΡ των Windows ονομα υπολογιστη δεν ενδιαφερει.. Επιθημα κυριου DNS Τυπος κομβου:Αγνωστος Ενεργοποίηση δρομολογησης ΙΡ: Οχι Ενεργοποιηση μεσολαβησης WINS: Oχι Προσαρμογέας Ethernet Τοπική σύνδεση: Κατάσταση μέσου: Εχει αποσυνδεθει Περιγραφη: VIA Rhine II Ethernet Adapter Φυσική διευθυνση δε νομιζω οτι ενδιαφερει.. αυτα
  8. μου βγαζει επιλογη να βαλω ΙΡ χειροκινητα αλλα δε ξερω τι να βαλω.. ειμαι χοντρο-ασχετος μου ειπε ενας φιλος μηπως ειναι θεμα του καλωδιου.. μεχρι χτες που κοιμηθηκα μια χαρα ειχε ιντερνετ στο νεσκτοπ .. σημερα που σηκωθηκα.. νιετ.. και θεμα του καλωδιου ομως να ναι .. η φωτεινη ενδειξη για εθερνετ στο ρουτερ καλα... λαμπει .. αν ηταν θεμα καλωδιου δε θα ταν σβηστο ή εστω να τρεμοπαιζε;;
  9. Ενώ στο λαπτοπ συνδεομαι κανονικα απ'το ρουτερ μου, στο ντεσκτοπ λαμβανω το παρακατω μηνυμα της φωτογραφιας.. εχει να κανει με το wifi του σαμαρα? ή θα μου περασουν βραχιολια για τα επεισοδια των σειρων που κατεβαζω? Ευχαριστω.. :/ ΥΓ Δεν εχω επικοινωνησει ακομη με τον παροχο, με την ελπιδα οτι ηταν κατι προσωρινο.. ΕΤΑ Παω να μπω στο μενου παραμετροποίησης του ρουτερ και μου λεει οτι ο ρουτερ μου δν ειναι δυνατον να ανιχνευθει Παρακαλω ελεγξτε τη συνδεση σας και μετα επιλεξτε οκ Αν εχετε αλλαξει την ΙΡ διευθυνση του ρουτερ διαλεξτε την επιλογη ΙΡ διευθυνση (την οποια αν πατησω μου λεει αν οντως ειναι αυτη η διευθυνση πατα οκ αλλιως βαλε τη σωστη ΙΡ) χωρίς τίτλο.bmp
  10. [off Topic] εγώ να παρακαλέσω τους διαχειριστές όταν κλείνει ενα οποιοδήποτε thread για την εκκινηση καινούριο ως δειγμα ελαχιστης καλοσύνης προς τους αναγνώστες του φορουμ να ενημερωνουν στο προηγούμενο (συνοπτικα εστω) το λόγο που εκλεισε και αν ανοιξε αλλού αντιστοιχο να παραθέτουν λίνκ? Από παλιά που ειχε γίνει μια 2 φορες αυτη η ιστορια με το γυμνο και μια εκλεινε μια ανοιγε το βρισκαμε κλειστο το μαγαζι και μεχρι να ανοιξει το καινουριο ψαχνομασταν τι συνεβη ] Ευχαριστώ!
  11. χαχαχα κορυφή! προβλέπω πολλά .. facepalm αλλά πού μπορώ να βρω κι αλλα από αυτό το στριπ
  12. παρομοιως αλλα μου φαινοταν χαζο να γραφουν ετσι.. τεσπα.. 9γκαγκ ειναι δαυτο..
  13. τι σημαινει ρε παιδες αυτο το *le Που βαζουν συνεχεια πριν απ'ο,τι λεει αυτο το πραγματακι. και οντως ισχυει αυτο με τον τοιχο το καλοκαιρι!
  • Δημιουργία νέου...