Προς το περιεχόμενο

panoskeras

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    107
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με panoskeras

  • Ημερομηνία γέννησης 11/07/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    kavala 65403

Ιστοσελίδα

  • Skype
    drpaparas

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.348 προβολές προφίλ

panoskeras's Achievements

  1. Μου έχει συμβεί πολλές φορές να περιμένω μήνες την παραγγελία μου σε αυτα τα πρώτα μαγαζακια του best price και ποτε δεν ανεβηκαν οι αξιολογήσεις, γιαυτο και δεν το χρησιμοποιώ πλέον , βεβαια δεν ειναι το ιδιο γιατι παντα έπαιρνα τα λεφτά μου πίσω.
  2. Αυτό είναι το μέλλον! και όποιος δεν το βλέπει συνέχιζει να είναι ενα μεγάλο θύμα των γνωστών εταιριών, Σε λίγα χρόνια θα λέμε τι κοροιδα που είμασταν που σκάγαμε τοσα λεφτά για αναβαθμίσεις.. καμερα κλπ...iphone 11,12 13,14,15... S20,21,22,23.... Μόνο μακάρι να βγαλουν και κανα fold γιατι πλέον εχω εθιστεί στην διπλή οθόνη..
  3. panoskeras

    Galaxy Watch 4 LTE

    Γίνεται ! Εχω κανονικα το watch 4 classic lte με esim και δουλευει αψογα μονο του , ενεργοποιω τα δικτυα κινητης μονο οταν δεν εχω το κινητο..τρεξιμο, gym , μπανιο θαλασσα. Μουσικη με δεδομενα spotify.Φανταζομαι θα δουλευει και το *youtube music. Πηγα στον Γερμανό και τους ειπα θελω μια esim για το δευτερο κινητο μου, τιποτα αλλο ουτε ρολοι ουτε αν γινεται . Μου ενεργοποιησαν την υπηρεσεια multisim και στο ιδιο νουμερο μου δωσανε μια esim σε barcode..ετσι στο κινητο εχω κλασσικη νανο sim, και την καινουργια esim την εβαλα στο ρολοι , με τα data και ομιλια απο το προγραμμα μου. Για να μπεί η esim ανοίγεις την εφαρμογη wear εκει που σου ζηταει για δικτυο προφιλ κλπ σκαναρεις το barcode και εισαι ετοιμος. Κοστος 5 ευρω τον μήνα .και ίσως 10 ευρω για την esim εφαπαξ αναλογα και το προγραμμα, για μενα ηταν τζαμπα. μονο μου είπαν τα sms θα πηγαινουν στο κινητο και οχι στο watch, αλλα δεν τοχω δοκιμασει . Δουλεύουν καιτα δυο μαζι αλλά εγω το κινητό που αφήνω στο σπιτι το κλείνω, για να ειμαι σίγουρος. Κρατά ανετα την μια μέρα .Αλλα με δίκτυο το έχω 2 με 3 ωρες περίπου και καμιά ώρα με gps, μετα μονο bluetooth και always on screen. * update το youtube music θέλει να βάλεις το πρόραμμα premium για να παίξει οτιδηποτε στο ρολόι..
  4. panoskeras

    Αγορά μηχανής espresso

    Καλησπέρα είχα παραγγείλει και εγώ αυτήν την phillips λόγω καλών κριτικών, αφού το παρα έψαξα και έξω σε amazon κλπ είδα ότι δεν είναι για επένδυση πολλών χρόνων και ακύρωσα τελευταία στιγμή την παραγγελία..με έσωσε η κατάργηση του click away. Τελικά με βαριά καρδιά πήγα σε lelit 42em που έχει και ενσωματωμένο μύλο ελαφρα μεταχειρισμένη 350 συν μεταφορικα από εδώ μέσα. Άλλαξε η έννοια καφές στο μυαλό μου και αν πάρεις κανα καλό χαρμάνι απογειώνεται το άρωμα και η γεύση, χωρίς πολλές γνώσεις και δυσκολία βγαίνει καλός ο καφές. Δεν είναι τυχαίο που την προτείνουν όλοι στα φόρουμ. Απορω πως είχα δώσει 100 με 200 ευρω για μηχανές παλιά..
  5. Μα όλα τα λάπτοπ είαι αναδιπλουμενα.. αλλιώς θα ήταν τάμπλετ.. Περίμενα να δω αναδιπλούμενη οθόνη και υπερφορητότητα. Απογοητεύτηκα.. Πάραυτα βαδίζει σε καλο δρόμο η asus..πολύ αξιόπιστο ότι έχω πάρει βλεπει στα ίσια τα alienware και σε πιο προσιτές τιμές.
  6. 250.000 κοροϊδία... τοσα ίσως να κλέβουν σε 1 μέρα.. . Οι αλητες φυλακή πρεπει να μπουν... μονο σε συγγενεις και φίλους έχουν κλέψει χιλιαδες ευρω που μου έχει τύχει. Σε εμενα τον ιδιο μετά από πολύ κυνήγι και καταγγελίες μου τα γυρίσανε. Κανενα λόγω ύπαρξης....αυτές οι εταιρίες...αντε τα ον λαιν καζίνο πρεπει να είσαι λίγο κουτός για να στα φανε, αλλα αυτές οι εταιρίες στα κλέβουν χωρις την συναίνεση σου.
  7. Επίσης και πολύ μικρότερο πορτ μπαγκάζ πράγμα που με ανάγκασε να προτιμήσω το υβριδικό .
  8. Καλησπέρα και καλό Πάσχα , είμαι κάτοχος υβριδικού auris και απόλυτα ικανοποιημένος απο την μικτή κατανάλωση αυτού 5.2 την συγκεκριμένη στιγμή αλλα με περισσότερο διαδρομές εντός πόλης και δύσκολες ανηφόρες , ήμουν κάτοχος lpg και βενζινοκίνητου .Η διαφορά με το υβριδικό είναι περισσότερο στην φιλοσοφία , δεν επιβαρύνεις το περιβάλλον τόσο και δεν καπνίζεις τους γύρω σου , μην ξανακούσω για ντίζελ δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν κατά την άποψή μου . Επίσης πας άνετα με το αυτόματο κιβώτιο και ξέγνιαστα μέσα στην πόλη χωρίς να εξαρτάσαι τόσο από το αν έχει κίνηση ή φανάρια. Συμφωνώ οτι πρέπει να βελτιωθούν για να είναι τα πιο οικονομικά και να έχουν μεγαλύτερες μπαταρίες .Όπως είπαν και πιο πάνω είναι το μέλλον και θα υποδεχθούν αργότερα τα ηλεκτρικά τα οποία αν συνδυαστούν με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα είναι ο απόλυτος στόχος ,εκεί είναι το νόημα όχι να σκεφτόμαστε μόνο την τσέπη μας ,εγώ ενθαρρύνω αυτήν την προσπάθεια γιαυτό και αγόρασα υβριδικό!
  9. Καλησπέρα , το 3d touch Το χρησιμοποίησα 1-2 φορές στην αρχή έμεινα έκπληκτος και μετά απλά κατάλαβα πως δεν μου χρειάζεται καθόλου. Βέβαια ότι παραπάνω έχεις καλό είναι αλλά μην το αποθεώνουμε κιόλας, δεν αξίζει να πάρεις iphone μόνο για αυτό. Αυτή είναι η γνώμη μου .
  10. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους μετά από Samsung Sony huawei htc κλπ και αλλαγές κινητών κάθε χρόνο με πολλά reset επανεκκινήσεις βρήκα την υγεία μου και εγώ και η δουλειά μου με το iphone και την σταθερότητα του !!
  11. panoskeras

    Υβριδικα αυτοκινητα

    Ως νέος κάτοχος υβριδικού Toyota auris 2017 έχω να πω ότι αξίζει τα λεφτά του στα 2500 πρώτα χιλιόμετρα σε μεικτές καταστάσεις οδήγηση πόλη και ταξίδι Εγνατία με 110-130 έχω μέση κατανάλωση 4.9 λ/100χλμ το 4 που ανακοινώνει η εταιρία ίσως πιάνεται σ ιδανικές συνθήκες πιστεύω . Σε επαρχιακό δρόμο έχω κάνει και ταξίδια με 3.9 . Μέσα στην πόλη είμαι γύρω στο 4 . βέβαια εξαρτάται και απο τις ανηφορες που έχεις γιατί εκεί συνήθως καίει αρκετά και δεν μπαίνει η μπαταρία . Και μένω σε μεγάλη ανηφόρα .Βέβαια στις κατηφόρες σβήνει τελείως η μηχανή όπως και όταν δεν πατάς το γκάζι , δηλαδή και σε μια ευθεία η ελαφριά κατηφόρα αν αφήσεις το γκάζι σβήνει η μηχανή και ανακτά ενέργεια . Έτυχε περίπτωση που το πάτησα παραπάνω το γκάζι , βιαζόμουν και έκαψε 7-8 επειδή δεν χρησιμοποιούσε την μπαταρία αλλά μετά ειδα ότι ήταν στο φουλ και μέχρι να παρκάρω την χρησιμοποίησε και 3 χιλιόμετρα πήγαινε μόνο με μπαταρία με αποτέλεσμα η κατανάλωση να πέσει 5,5 .Κατα την γνώμη μου ότι και να κανείς δεν καίει το υβριδικό παραπάνω παρά μόνο στην περίπτωση να πηγαίνεις ταξίδι πολλά χιλιόμετρα πάνω από 130-140 χωρίς επιβραδύνσεις αλλά και πάλι δεν θα κάψει πάνω από 6-7.Εμενα παντωσ με έχει βολέψει αυτό το στυλ οδήγησης του υβριδικού είναι πιο ξεκούραστο και ξέγνοιαστο , ελπίζω να βοήθησα , εγώ το πήρα στην απλή έκδοση 19300 και μην ξεχνάμε ότι η ίδια έκδοση με αυτόματο απλή βενζίνης 1200 έβγαινε 2 χιλιάδες πιο φθηνό που πιστεύω θα τα κάνω απόσβεση πολύ γρήγορα . Παλιά είχα ένα Πολο gti του 2012 me dsg που το πήγαινα πολύ οικονομικά 1500-2000 στροφές και το λυπομουν και είχα μεικτή κατανάλωση 8.4 αλλά μιλάμε και γι άλλη κατηγορία αμάξι πιο μικρο το Πολο και με σέρβις ανα 7000 χλμ . Επισης δε μου λείπει καθόλου το γκάζι από το auris!Προς το παρόν έχω το κεφάλι μ ήσυχο 11 χρόνια εγγύηση υβριδική μπαταρία και 6 το υπόλοιπο αμάξι .Επισης πρέπει να αναφέρω ότι αν πας σιγά εχει πολύ καλή ηχομόνωση ! Ελπίζω να βοήθησα !
  12. Πολύ θα ήθελα να είχε και το fenix 5 μου μουσική και ας ήταν και 10 τραγούδια... το μοναδικό μειονέκτημα ,άργησε η garmin ενώ έχει προβάδισμα σε όλα τα αλλά!
  13. Καλύτερο χαρακτηριστικό του honor 10 η οθόνη του , χειρότερο μειονέκτημα του iphone 7 plus μου τα μπέζελ στην οθόνη του
  14. Καλή χρονιά σε όλους τους insomniacs , καλοδεχούμενη η αναβάθμιση και πολύ ενδιαφέρον το interface !
  • Δημιουργία νέου...