Προς το περιεχόμενο

ponaei8anasi

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    133
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με ponaei8anasi

  • Ημερομηνία γέννησης 03/01/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθηνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.465 προβολές προφίλ

ponaei8anasi's Achievements

  1. Που δειξουν και τα αποτελεσματα του 4ου τριμηνου του 13.Εκει να δειτε κερδη..
  2. Καλο ειναι να βγαινουν νεα μοντελα και δη φθηνα μοντελα.. Παλι καλα η σειρα F ειναι πολυ ανωτερη απο την σειρα L II(η οποια ειναι σκετη απατη). Τουλαχιστον για μενα απο L5 να παω σε F5(αν ειναι κοντα στα 200 ευρω που ζηταγε το πρωτο) ειναι αναβαθμιση.
  3. ponaei8anasi

    προβλημα με ebay

    Εξαρταται φιλε μ και από ποια χωρα παραγγελνεις.... Πχ το τελευταιο διμηνο εκανα καποιες παραγγελιες από αγγλια και εκαναν να ερθουν στα χερια μ 10 μερες μαζι με τα σ-κ.
  4. ναι την εχω κανει check κανονικα.λοιπον νομιζω οτι βρηκα τι εφταιγε.πανω στον υπολογιστη ειχα συνδεσει και τις 2 8800gt μαζι με το sli bridge αλλα στους σκληρους δεν ειχα καν λειτουργικο.τωρα που εφαγα φλασια και εβγαλα την δευτερη ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα και κανω την εγκατασταση των windows. ειναι δυνατον να φταίει το sli αν το pc δεν εχει μεσα λειτουργικο?ευχαριστω ολα τα παιδια για την βοηθεια παντως
  5. Αν εννοεις να βγαλω την μπαταρια της μητρικης το εχω κανει. Επισης εχω βαλει και σε αλλα σλοτ τις μνημες ακομα και δοκιμασα με αλλες.
  6. καλησπέρα παίδες. Εχω έναν υπολογιστή όπου τελευταία πήρα ένα q6600 και ένα τροφοδοτικό silverstone op1000. Τα συνδεσα όλα μια χαρά και όταν παταχ το κουμπί να ξεκινήσει τότε δεν δίνει σήμα στην οθόνη και ακούγεται από το dvdrw λες και κάνει επαννεκίνηση συνέχεια. Το περίεργο είναι ότι δοκίμασα επεξεργαστή και τροφοδοτικό σε μια μητρική intel και άναψε κανονικά. Επίσης δοκίμασα στην μητρική asus που εχω τώρα το πρόβλημα ένα επεξεργαστή e6850 όπου λειτουργούν κανονικά. Όλα αυτα τα έκανα με τις ίδιες ράμ και κάρτες γραφικών. Δώστε μου τα φώτα σας γιατί εχω κουραστεί για να βρω μια λύση. Το σύστημα τώρα αποτελείται από asus p5n32-e sli,core 2 quad 6600, enzotech ultra x,2 x 2 gb kingston ram 667 mhz,silvestone op1000, 2x 8800 gt
  • Δημιουργία νέου...