Προς το περιεχόμενο

tritikale

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    59
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

tritikale's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

61

Φήμη

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/04/2024 07:39 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται Samsung Galaxy Note10+ με όλη την προίκα του, με 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Είναι Dual SIM και παίρνει microSD κάρτα. Με το κουτί του, τον γνήσιο φορτιστή, καλώδιο φόρτισης, ακουστικά, τσιμπίδα και μύτες για το πενάκι, εγχειρίδιο χρήσης και την απόδειξη αγοράς. Έχει μόνο το ράγισμα που φαίνεται στις φωτός. Χωρίς κανένα καμμένο pixel ή ghosting. Η μπαταρία φορτίζοταν αυστηρά 20%-80%. Μαζί με γνήσια Samsung Clear View Cover θήκη.

    210 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/04/2024 07:38 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται σετάκι Intel Xeon X5650 6core 12threads με μητρική Gigabyte GA-EX58-UD5 με 24GB RAM Corsair Vengeance και με ψύκτρα Arctic Freezer 7 Pro rev. 2

    100 €

  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/03/2024 05:12 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται Sony Vaio PCG-51113M με Intel i5 για επισκευή ή ανταλλακτικά. Δεν λειτουργεί καθόλου. Δίνεται χωρίς τροφοδοτικό, μνήμη ή δίσκο.

    20 €

  4. Το δοκίμασα και σε Powerbook G4 με 10.5.8 έτσι για το χαβαλέ και δεν το έχει. Άρα τώρα πρόσφατα έγινε η "βρωμοδουλειά".
  5. Εμενα παντως, μου θυμησε κατι τετοιο... Ειδικα η πρωτη εικονα.
  6. Στο The Big Bang Theory το είχαν σκεφτεί πρώτοι!
  7. Καλό το viber, δε λέω, το δουλεύω πάρα πολυ, αλλά δε βάλανε μια επιλογή "Check for update". Και από μόνο του δεν το ψάχνει, παρα μόνο την πρώτη φορά που θα το τρέξει κάποιος. Στο Mac OS X αυτά τουλάχιστον. 2014 έχουμε.
  8. Συμφωνώ με τα λεγόμενα του TS. Γλιτώνουμε πολύ χρόνο σε μηνύματα και σε ανάγνωση αγγελιών με μια απλή αναφορά της πόλης/χωριού που βρίσκεται ο χρήστης που καταχώρησε μια αγγελία. Η μη αναγραφή τοποθεσίας στις αγγελίες, συναντάται περισσότερο από Αθηναίους χρήστες. Δεν είναι αποκλειστικότητα των Αθηναίων το συγκεκριμένο φόρουμ, ούτε Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα. Και εγώ έχω φάει άπειρες ώρες σε αναμονή απάντησης κάποιων για μια αγγελία που τελικά ήταν Αθήνα (αλλά ήθελα και θέλω άμεση αγορά με συνάντηση) και απλώς δεν ασχολήθηκαν/νοιάστηκαν να το αναφέρουν.
  9. Σαν την ψωμοθήκη της γιαγιάς μου μοιάζει. Ελπίζω όταν το πάρω να μην το μπερδέψει καμμιά μέρα!
  10. Δυστυχώς όχι. Εγώ δεν κάνω minimize ποτέ τα παράθυρά μου, οπότε δε με πειράζει. Τους άλλους όμως; BTW, στην GM, δεν αλλάξανε τίποτα από όσα αναφέρω παραπάνω.
  11. Στο Mountain Lion, βάλανε μια επιλογή να μπορείς να κανεις ungroup τα παράθυρα κάθε εφαρμογής, εμφανίζοντάς τα όλα σχεδόν όπως και στο SL. Δυστυχώς όμως, εμφανίζονται και τα spaces στο πάνω μέρος, στερώντας από το mission control πολύτιμο χώρο, που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί με μεγαλύτερο μέγεθος παραθύρων. Επίσης, δεν εμφανίζεται το όνομα κάθε παραθύρου/εφαρμογής. Ελπίζω στην GM να το διορθώσανε.
  12. Σε τόσο παλιό υπολογιστή, δεν υπήρχε η επιλογή να κάνεις boot από USB, αλλά και τα 98 δεν ξεκινούσαν σαν boot αν θυμάμαι καλά. Πρέπει να κάνεις μια boot δισκέτα μέσα από Windows 98 ή XP, για να ξεκινήσεις με αυτήν και μετά αφού σε βγάλει στο DOS, θα ξεκινήσεις την εγκατάσταση από εκεί, πατώντας πρώτα "D:" και μετά "setup".
  13. tritikale

    Mac OS X 10.7 Lion

    Όταν χρησιμοποιώ το mac μου με εξωτερική οθόνη, δεν θέλω να ανάβει και η δικιά του. Επειδή όμως το mac os δεν έχει native αυτή τη λειτουργία, και δεν θέλω να χαλάσω τον μεντεσέ της οθόνης μου ανοιγοκλείνοντάς την συνέχεια, το ξεγελάω με εναν μαγνήτη, για να αναγνωρίζει μόνο την εξωτερική μου οθόνη.
  14. tritikale

    Mac OS X 10.7 Lion

    Εγκατέστησα το Lion σε εξωτερικό δίσκο για να το δοκιμάσω. Πολύ καλό, δε λέω, αλλά θα μείνω με το SL για λίγο ακόμα στο MBP μου. Εδώ στο PC της υπογραφής μου έχω το Leopard και είμαι ευχαριστημένος, αλλά το Lion δε με κέρδισε. Λίγο το Mission Control, λίγο το ότι όταν το συνδέσω σε εξωτερική οθόνη και κάνω το κόλπο με τους μαγνήτες, αν πάρω τον μαγνήτη πάνω από το MBP, ανάβει αυτόματα η internal screen και μου την δίνει. Είμαι 1000% σίγουρος ότι η Apple δε θα κάνει το παραμικρό για να αλλάξει αυτά.
  • Δημιουργία νέου...