Προς το περιεχόμενο

Necro17

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    52
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Necro17's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

4

Φήμη

  1. Θα πω μια προσωπική εμπειρία για να τεκμηριωσω την άποψη μου. Είχα το iPhone 4 για 3 χρόνια. όταν το πουλησα δεν κολλούσε ουτε και οι εφαρμογές και το λατρεψα. Αποφάσισα να το πουλησω γιατί ακόμα και μετα απο τρία χρόνια είχε αξία και ήθελα να δοκιμασω κάτι άλλο. Ήθελα να δω αν το android με βολευει και γενικά αποδίδουν τα τουμπανα android; ειμουν αναμεσα σε τρια κινητά. Το Samsung galaxy s4 το iPhone 5s και το nexus5. Είπα να δω το android οποτε όχι iPhone. Εψαξα αναμεσα στα δυο android και κατεληξα οτι μου αρέσει πιο πολύ το nexus 5, καθαρό android. Πολύ ωραίο εμφανισιακά με εντυπωσιακή οθόνη κτλ κτλ. Μετα απο μισο χρόνο θέλω να το πετάξω απο τον 15ο όροφο που μένω αφού πρωτα το πετάξω στον τοίχο. Κολλάει, κανει επανεκκίνηση απο μονο του, το ηχείο χειροτερο και από του iPhone 4. Και τέλος το android δεν έχει κάτι που να μην το είχα και στο iOS. Πείτε οτι θέλετε γίνεται και στο iOS. Στο android συνέχεια κρασαρουν εφαρμογές. Αυτά δεν τα επαθα ποτε στα τρια χρόνια που είχα iPhone. Σε ενα μήνα θα πάρω το iPhone 6 plus και τραγουδατε οι ihaters. Αυτοι που επιλέγουν apple μονο πρόβατα δεν είναι. Τα android είναι προχειροδουλεμενα. Στην οικογένεια είχαμε 3 android. Τα δυο είναι χαλασμένα και το δικο μου είναι για πέταμα. Γιατί να δώσω 700 ευρώ για Samsung? Μετα απο ενα μήνα θα κολλάει όπως και το nexus.
  2. εκνευριζομαι αφανταστα οταν διαβαζω σχολια οπως οτι ο κοσμος δεν εχει να φαει και αγοραζει high end συσκευες. θελω να απαντησω σε αυτους που εχουν αυτη την αποψη οτι σ αυτο τον κοσμο υπαρχουν και οι ευκαταστατοι και οι πλουσιοι και ειναι πολλοι. υπαρχουν και αυτοι που παιρνουν τετοιες συσκευες με επιδοτηση δεν σκανε ολοι 700 ευρω για κινητο οπως το φανταζεστε.
  3. Necro17

    iphone 4 ανταλακτικα

    στο skroutz εψαξες για ανταλλακτικα;
  4. οχι δεν θελουμε να βλεπουμε το ριπλει και ναι λεφτα εχει η fifa οτι θελει θα τα κανει και θα βαλει και τα πιο ακριβα συστηματα αν θελει. αν σας χαλαει αυτο καποιους να πατε να δειτε χαντμπολ η το χειροτερο πρωταθλημα του κοσμου το ελληνικο.
  5. εγω οταν μιλαω με καποιον στο τηλεφωνο με το iPhone φαινεται πολλες φορες το μηλο και το βλεπουν αρα αυτο ειναι ποζα; για συνερθεται λιγο και αφηστε τον αλλον να χαιρεται την ζωη του και εσεις κοιταξτε την δικη σας. εδω στην ελλαδα πολλοι εχουν ενα συνδρομο της φοβιας της διαφορετικοτητας, μετο που βλεπουν κατι διαφορετικο το κατακρινουν. ενας κυριος πιο πανω μας ειπε τι κανουν οι φιλοι του που ουτε μ ενδιαφερει εμενα προσωπικα αλλα περα απο αυτο κατακρινει καποιους ανθρωπους οι οποιοι κανουν κατι που δεν θα εκανε ο ιδιος. αν κανω λαθος θα το δεχτω
  6. με βλεπω να αγοραζω ταινιες και μουσικη απο μαυρους οπως παλια.
  7. καλα λεει ο λαμπρος. εγω αν ειμουν στην θεση της κυριας θα εβαζα την γιαγια μου να κανει την παρουσιαση που ξερει καλα αγγλικα και εχει και προφορα (για να μην εκτεθω ) αντε πια με αυτα τα χαλια της microsoft.
  8. με την ιδια αθλια λογικη σου ουτε οπαδοι των ομαδων υπαρχουν. γιατι με την ιδια αθλια λογικη σου οπαδοι ειναι μονο αυτοι που παιζουν μπαλα στην ομαδα. εσυ μπορει να λες οτι εισαι οπαδος μιας ομαδας αλλα που το στιριζεις αυτο; το ιδιο ειναι και οι ανωνυμοι. σου αρεσει η ιδεα τους; εισαι ενας απο αυτους. ασχετα αν δεν εισαι χακερ, μπορει να διαδηλωνεις.
  9. και καλα κανουν οσοι εχουν αποψη και την εκφραζουν. ειναι δικαιωμα του καθενος να εχει αποψη, να αμφισβητει. ξερεις ποιοι αλλοι νομιζουμε οτι ξερουν; οι δημοσιογραφοι. αυτοι ειναι που αλοιωνουν την πραγματικοτητα. εγω αν ακουσω κατι απο οποιονδηποτε θα το διασταυρωσω δεν θα πω ε ενταξει αφου το λενε αυτοι. αυτοι πανω σ αυτο βασιζονται για να μας πουλανε παραμυθια. οσο για το τσιπ εχει συμμετασχει κανενας απο εδω μεσα στην κατασκευη του; αν οχι τοτε δεν βλεπω καποιο λογο να αποριψουμε το ενδεχομενο να μπορει να χρησιμοποιηθει π.χ. απο μυστικες υπηρεσιες. δεν ειμαι αντιθετος με την κυκλοφορια του αλλα ο κρατικος ελεγχος η αλλιως big brother ειναι παντου. αυτα και οποιος εχει καποια αντιρηση ευχαριστως να μου αποδειξει το αντιθετο.
  10. ektor7 Χθες, 16:01 Πελλαρες!!! Φερτε τωρα τα 8 με της ιντελ,το νεογνο(IB)!!! ektor7 Με την ιδια λογικη,γιατι να παρω το λειψο ipad και να μη παρω το samsung slate7 με τα win8 και ολο το υλικο(3 000 000+++apps) χ86 windows στην οθονη του ταπλετ μου και χωρις τις ασυμβατοτητες των ταπλετ της apple!? Οποτε ακουω αυτα με τους αξονικους τομογραφους,που ολοι εσεις με τα μακ/ιος εχετε προσβαση,ουτε να γελασω δε μπορω! ektor7 Χθες, 18:37 Μακαρι να μπορουσε να εκανε το 1/10 απ'οτι το slate7 της samsung και δε θα το χαρακτηριζα λειψο! ektor7 Χθες, 20:30 Η διαφορα στη τιμη που εχει το slate7 απο το ipad2,ειναι μικροτερη απ'οτι το Kinde Fire με το ipad! Αφού είναι λειψό το κακόμοιρο,τι να κάνουμε!Και μου θέλει και 820$ η κύρια Apple! Άσε να βγουν τα win8 με τους ivy,να πάρουμε κ εμείς οι "αλεπούδες" κανένα σοβαρό ταπλετ που ν'αξιζει τα λεφτά του κ να μπορείς να κανείς καμιά σοβαρή δουλειά κ οχι μονο για κανένα searche στο internet/facebook/email και να "περιχαριζω" στα καφέ!Έχω το τηλέφωνο μου γι'αυτα! ektor7 Χθες, 22:18 Με τα win8 κ τα νεα παιδια της ιντελ,αν θες ενα σοβαρο ταπλετ που να τα κανει ολα κ να συμφερει,τα ταπλετ σε χ86 θα ειναι μονοδρομος! ειμαρτων ρε εκτορα σε λιγο θα μας πεις να το αγορασουμε με το ζορι. εσυ το πας δε και καλα εκει. ξεκολα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες. ευχαριστουμε για την διαφημιση που κανεις και παρεπιπτοντος τρολλαρεις πολλυ αλλο ειναι το θεμα και αλλα γραφεις ασε που αυτο το κανεις και σε αλλα παρομοια θεματα. ενταξει καταλαβαμε οτι το προιον της διαφημισης σου ειναι το καλυτερο του ειδους του.
  11. προσεχε μη σου φυγει ε και; ερχεται και το Apple iPad 3 στα 500$
  12. εχει καταντησει γελοιο το θεμα με την τιμη. γραψε ποια ειναι αυτη η συσκευη; εδω δεν μιλαμε για μια απλη εφαρμογη αλλα για συντονισμενη και πολυ καλη δουλεια. αυτη τη δουλεια φυσικα οπως συνηθιζει η samsung θα την αντιγραψει αλλα θα της παρει πολυ. ειναι τεραστιο το επιτευγμα της apple αφου μπορεις να κανεις μαθηματα πανεπιστημιου ακομα και στο iphone , ipod touch που ειναι εκπληκτικο και φυσικα το εκμεταλλευομαι. για μενα απο την στιγμη που η apple εκανε την τελευταια παρουσιαση εχει ξεφυγει απο τον ανταγωνισμο γιατι εγω παρακολουθω μαθηματα πανεπιστημιου και αλλοι (android users) παιζουν angry birds.
  13. θες δεν θες εκει θα καταληξουμε. μπορει να αποκτεισουν μειωπια αλλα δεν θα εχουν προβληματα στην σπονδυλικη στηλη. εξαλλου το μεγαλυτερο ποσοστο των παιδιων εχουν μειωπια ουτος η αλλως και γι αυτο φταιει και ο γονειος. αν δεν θες το παιδι σου να αποκτεισει μειωπια απο τα 10 του να μην του αγορασεις pc psp ps και οτιδηποτε αλλο εχει οθονη. οχι να παιρνουμε στα παιδια μας pc ps και διαφορα τετοια κανουν 10 βαθμους μειωπιας και μετα φταινε οι εταιριες. γι αυτο αυτο που λες ειναι ακυρο.
  • Δημιουργία νέου...