Προς το περιεχόμενο

Heartl3ss

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    127
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Ρόδος

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.614 προβολές προφίλ

Heartl3ss's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

212

Φήμη

  1. Με κάθε είδηση η Sony με απωθεί όλο και περισσότερο τελευταία. Κρίμα πραγματικά.
  2. Ρε παίδες, λέτε αυτό να βολέψει την δική μου περίπτωση; Περιοχη σε νησί, αρκετά μακριά από την πόλη με VDSL που πιάνει με το ζορι 35 download. Θέλω να δώσω σε μικρό ξενοδοχειακι, αντί να πληρώσω κανένα χιλιάρικο τον μήνα στον ΟΤΕ για DIA 200mbps up/down, ή να βάλω άλλη μια ή δύο VDSL με load balancing, πιστεύω βγαίνει πιο οικονομικό αυτό. Τι λέτε;
  3. Δεν ισχύει. Το Defiance τελείωνε με cliffhanger γιατί ήταν ήδη υπό ανάπτυξη το sequel του με όνομα Dark Prophecy που θα έβγαινε ένα χρόνο μετά.
  4. Heartl3ss

    Poco F3/x3 pro

    Παρέλαβα και εγώ σήμερα το F3. Μέχρι στιγμής φαίνεται κομπλέ, δεν παρατήρησα κάποιο θέμα.
  5. Συμφωνώ ότι προφανώς είναι λάθος του μαγαζιού ή όποιου κάνει την ενημέρωση του stock στο κατάστημα χωρίς να δίνει την απαραίτητη προσοχή που έχει ως αποτέλεσμα να ξεγελάει πελάτες. Όμως τι θα κερδίσεις με το να κάνεις τόσο σαματά; Προφανώς η κάρτα δεν υπάρχει, άρα όπου και να πας, όπου και να καλέσεις, δεν θα φέρει την κάρτα στα χέρια σου εφόσον δεν την έχουν λόγω της τεράστιας έλλειψης. Μία κακή κριτική στο κατάστημα για παραπλανητικό stock και επιστροφή χρημάτων αρκεί. Ας μην ήμαστε και παράλογοι ρε παίδες..
  6. Heartl3ss

    Poco F3/x3 pro

    Και το δικό μου Ουγγαρία είναι.
  7. Heartl3ss

    Poco F3/x3 pro

    Νομίζω πως εφόσον το αγοράζεις από εξωτερικό, από μεριάς εγγύησης τα λύνεις όλα με το κατάστημα που το αγόρασες.
  8. Heartl3ss

    Poco F3/x3 pro

    Χθες αργά το βράδυ έστειλα email στην goboo πως δεν τηρούνε την προνομιακή τιμή των preorder στο F3 στα 299 όπως διαφήμιζαν και το πουλούσαν κανονικά στα 349. Με το που ξυπνάω τσουπ! Τιμή στα 299. Το έκανα άμεσα παραγγελία, απλά αυτή τη φορά με έβαλε το σύστημα να πληρώσω όλο το ποσό και όχι τα 20 ευρώ για την κράτηση και εξόφληση του ποσού σε επόμενη φάση.
  9. Χαχα ναι σωστά, ότι να ναι γράφει το autocorrect. Σίγουρα θα το χρησιμοποιω σπάνια, αλλά δεν θέλω να με ταλαιπωρεί τις φορές που θα το χρειαστώ.
  10. Παίδες καλημέρα από μένα. Γενικά έχω χρόνια τώρα που λέω να πάρω μερικά εργαλεία για το σπίτι για να μην δανείζομαι από εδώ και από εκεί. Οπότε σκεφτόμουν σε αυτό το black friday να πάρω ένα δράπανο για τρύπες και ένα για βιδωμα. Ο συγκεκριμένος του νήματος τι διαφορές έχει από αυτόν, πέρα από τα 30watt διάφορα στην δύναμη και τα λιγότερα αξεσουάρ; Αυτό Ο πατέρας μου μια ζωή μου έλεγε στα εργαλεια να μην λυπάμαι τα λεφτά, καθώς τα αγοράζεις μια φορά και αν είναι καλό θα σου μείνει μια ζωή. Από ότι κατάλαβα είναι επαγγελματική σειρά, αν και θα χρησιμοποιηθεί καθαρά για οικιακή χρήση. Αξίζει τα 25 ευροπουλα επιπλέον;
  11. Παιδιά εμένα η δικη μου έφτασε χθες και έχει backlight bleeding στις γωνίες. Έχει κανείς άλλος κάτι αντίστοιχο; Να την επιστρέψω πίσω και να ζητήσω αντικατάσταση ή είναι σχετικά μικρό και δεν αξίζει να ρισκάρω να πάρω κάτι με μεγαλύτερο πρόβλημα; Στην πρώτη φώτο παίζει να φταίει η εικόνα που φωτίζει τις γωνίες. Στην δεύτερη είναι κατάμαυρη εικόνα και φαίνονται ελάχιστα οι γωνίες, εκτός από πάνω δεξιά που φαίνεται πολύ.
  12. Heartl3ss

    Προιόντα ebay -25%

    Από που προέκυψε αυτό; Αφού λέει ότι είναι από Ιρλανδία. Για αυτό το προτίμησα για να μην έχω τελωνείο 100%.
  13. Τι εννοείς να μπουν τα λεφτά της επιστροφής; από ότι ξέρω δεν σου βάζουν μέσα στον λογαριασμό χρήματα, απλά μαζεύεις σαν πόντους που εξαργυρωνεις σε αλλα καταστήματα αυτό το ποσοστό της αγοράς. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.
  14. Ρε παιδιά ούτε εγώ κατάλαβα τι χρήση θα μπορούσε να έχει αυτή η συσκευή, όπως και το κάθε Android TV box σε ένα σαλόνι. Τι μπορεί να κάνει παραπάνω από ένα pc ή smart TV ή PlayStation?
  • Δημιουργία νέου...