Προς το περιεχόμενο

dexter 4

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    123
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dexter 4

  • Ημερομηνία γέννησης 02/12/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονικη

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dexter 4's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Γίνεται επιδιoρθωση; Και αν ναι, αξίζει; Το λάπτοπ ήταν μετριoτατο και το ηθελα μονο για σερφαρισμα και καμιά ταινία (για τα άλλα εχω το pc)
  2. Δεν μπορώ να το δοκιμασω εξαιτιας αυτου που συνεβη στο edit που προσθεσα στο αρχικο ποστ. Το παιχνιδι εφταιξε ή απλα ειχε ερθει η ωρα της;
  3. (προετοιμαστειτε ψυχολογικα για την πιο νουμπικη ορολογια ever) Καλημερα σε ολους. Χθες το βραδυ οσο επαιζα ενα παιχνιδι στο λαπτοπ, εμφανίστηκαν στην οθονη κατι σαν "παρεμβολες", φρίζαρε και μετα με πεταξε στην επιφανεια εργασιας. Το ανοιξα ξανα και εγινε το ιδιο με τη διαφορα οτι αφου κρασαρε εκλεισε το λαπτοπ! Απο τοτε μπορει να κανει boot μονο με safe mode, διαφορετικα αμεσως μετά το σημα του vaio πετάει ένα blue screen με error "video tdr failure". Η οθονη εχει διαρκως (οχι μονο οταν μπαινει στα windows) κατι σαν τα "χιονια" της τηλεορασης (σας το ειπα οτι δεν ξερω τη σωστη ορολογία). Οταν υπαρχει οποιαδηποτε κινηση στην οθονη, ειτε λογω του δεικτη του ποντικιου ειτε λογω καποιου βιντεο πχ, τα χιονια "κινουνται", αλλιως μένουν στάσιμα. Δοκίμασα να κανω update των driver της καρτας γραφικων αλλα ηταν ηδη ενημερωμενοι. Δοκίμασα επίσης να σβήσω το παιχνιδι που ισως δημιουργησε το προβλημα, τιποτα. Δοκιμασα να κανω επαναφορα συστηματος, τα ιδια. Τωρα κανω format μεσω της λειτουργιας assist των vaio αλλα δεν εχω και πολλες ελπιδες. Δεν εχω ιδεα απο αυτά αλλά με μια αναζητηση που εκανα στο google, ειδα οτι παρομοια προβληματα στην οθονη λενε οτι οφείλονται σε κατεστραμμενη καρτα γραφικων. Εσεις τι λετε; ΥΓ Έχω windows 10 εδω και πολύ καιρό και ειναι η πρωτη φορα που εχω οποιοδηποτε προβλημα. (συγγνώμη για την κακή ποιότητα της φωτογραφιας) edit Μαλλον με την πρωτοβουλια μου να κανω φορματ κατεστρεψα τις οποιες πιθανοτητες υπηρχαν να φτιαχτει. Αφου σβηστηκε το λογισμικο επρεπε να κανει επανεκκινηση για να ολοκληρωθει η εγκατασταση των windows, κατι που δε γινεται λογω ενος σφαλματος που λέει "Your PC couldn't start properly" και προτεινει να εγκαταστησω ξανα τα windows.
  4. κανεις δεν το συναντησε??? καποιος να βοηθησει ρε παιδια....
  5. καλησπερα εχω το nova go και ενω μεχρι πριν κανω την αναβαθμιση σε windows10 δουλευε κανονικα, τωρα πια δεν δουλευει.. κανω συνδεση κανονικα και οταν παταω σε καποιο καναλι, μου λεει οτι δεν ειναι δυνατή η αναπαραγωγη σε εξωτερικη οθονη και οτι παιζει μονο σε laptop-tablet-mobile. εγω χρησιμοποιω Laptop ΧΩΡΙΣ φυσικα να το εχω συνδεδεμενο σε εξωτερικη οθονη. μπορει να βοηθησει κανεις?
  6. αν σβήσεις τα πάντα και ξαναπεράσεις κατευθείαν τα 10 λογικα δεν θα εχεις προβλημα, ειχα μιλήσει και με την Microsoft αλλα οτι και να δοκιμασαμε δεν λυθηκε οποτε φανταζομαι οτι ηταν καποιο προβλημα ασυμβατοτητας..
  7. επαναφορα στις εργοστασιακες και ξανα ολα τα update χωρις να κανω εγκατασταση τπτ αλλο μεχρι να φτασω στα 10 ηταν η λυση για μενα που ειχα ακριβος το ιδιο προβλημα και αφου δοκιμασα οτι αλλο μπορεσα να βρω στο ιντερνετ. Δεν λεω να το κανεις απλα λεω οτι δουλεψε για μενα!.
  8. Καλησπέρα όταν είχα αναβαθμίσει τα 8.1 στα 10 και είχα εγκατεστημένο το skype δεν είχα κανένα απόλυτος πρόβλημα, όταν αποφάσισα να κάνω format για άλλους λόγους και έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές και χωρίς να κάνω τίποτα άλλο εγκατάσταση παρά μόνο τα updates των windows μέχρι να φτάσω στα 10, δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση το skype κάθε φορά που κατεβάζω τον instaler και το τρέχω μου βγάζει πρόβλημα στην σύνδεση με τον διακομιστή είναι το μοναδικό πρόγραμμα που έχω πρόβλημα.
  9. dexter 4

    Δημιουργία free site/blog

    Καταρχήν συγχαρητήρια για την δουλειά σου στο blog και σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τις απαντήσεις σου..
  10. dexter 4

    Δημιουργία free site/blog

    μεσο ποιου site εχεις φτιαξει το blog σου φιλε μου?
  11. dexter 4

    Δημιουργία free site/blog

    Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση, σε αυτό που έχω στο μυαλό μου απαραίτητη προϋπόθεση είναι το forum και το chat θέλω να μάθω αν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο με τον free τρόπο η αν πρέπει να πληρώσω?
  12. dexter 4

    Δημιουργία free site/blog

    Καλησπέρα θα ήθελα να δημιουργήσω ένα site αρχικά free και στην συνέχεια (που εξαρτάτε από διάφορους παράγοντες) να αγοράσω κάποιο domain. διάβασα κάποιους οδηγούς και είδα ότι μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο μέσο κάποιον άλλων site όπως το webnoder πχ. H ερώτηση είναι αν πέρα από το περιεχόμενο του site μπορώ να βάλω chat να φτιάξω κάτι σαν φόρουμ όπου θα μπορεί κάποιος να postαρει κάτι κτλ. είμαι τελείως αρχάριος έχω διαβάσει κάποια πράγματα αλλά δεν έχω πειραματιστει ποτέ και ως γνωστόν τρώγοντας σου έρχεται η όρεξη..
  13. dexter 4

    windows 10 shutdonw issue

    εγώ το εχω αφησει και ολη νυχτα και το βρηκα στην ιδια κατασταση το πρωι.. εσυ πως το ελυσες φιλε μου?
  14. dexter 4

    windows 10 shutdonw issue

    κανεις δεν αντιμετοπιζει το ιδιο προβλημα??? wtf μονο εγω ειμαι γκαντεμης?
  • Δημιουργία νέου...