Προς το περιεχόμενο

cgskrem

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    14
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

cgskrem's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Εγώ 11/11 και φίλος 17/11 παραλάβαμε, εγώ την Τρίτη χωρίς καν τηλέφωνο (με πήραν 1 τηλέφωνο και δεν το πρόλαβα δηλαδή) και ο φίλος χθες. Online παραγγελίες. Ρίχτους ένα τηλέφωνο αν δεν εχεις ενημέρωση ακόμη.
  2. Παρομοίως, και σε φίλο 17/11. Με κάλεσαν να με ρωτήσουν εάν θέλω να παραλάβω ή εάν θα με ενδιέφερε το bundle με το Ratchet να κάνω αλλαγή και μου το έστειλαν. PS: Σε περίπτωση που σας καλέσουν από το κατάστημα Αγίας Παρασκευής και δεν προλάβετε να το σηκώσετε και πάρετε πίσω, μην ελπίζετε να το σηκώσουν. Δοκίμασα πάνω από 10 φορές όλη τη διάρκεια της μέρας και απλά δεν. Πάρτε στο τηλέφωνο παραγγελιών.
  3. Είχα και εγώ (όπως και πολλοί άλλοι) το ίδιο ζήτημα, μπορείς να στείλεις στην steel series ενα τικετ και θα σου στείλουν δωρεάν ανταλλακτικά.
  4. 11/11 κι εγώ, 17/11 φίλος, ύπο επεξεργασία. Πάμε γερά ωρε παλικάρια.
  5. Δεν ξέρεις πως λειτουργεί το κάθε κατάστημα και δεν υπάρχει λόγος να μιλάς έτσι. Στην τελική δεν σου φταίει ο άλλος σε τίποτα. Προσωπικά, έχω 11/11 παραγγελία από Public και μου είπαν όταν με πήραν τηλέφωνο πριν κανα μήνα ότι "δεν γνωρίζουμε πότε" κλπ κλπ. Στις 03/02 εγινε μάλλον κάποιο λάθος και βγήκε διαθέσιμη η κονσόλα στο site για λίγα λεπτά, για παραλαβή από συγκεκριμένο κατάστημα στην Αθήνα και το έκλεισα 2η φορά και κάλεσα στο κατάστημα να ρωτήσω τι παίζει. Μίλησα με τον υπεύθυνο, ο οποίος ήταν ευγενέστατος και μου είπε 50 φορές ότι έγινε κάποιο λάθος και δεν υπάρχει ίχνος κονσόλας, ωστόσο να μην ακυρώσω την παραγγελία μου γιατί "ποτέ δεν ξέρεις". Μάλιστα του ανέφερα ότι έχω ήδη παραγγελία στα Public από τον Νοέμβρη και πληρωμένη και μου είπε "δεν πειράζει, άστη να υπάρχει γιατί μερικές φορές λόγω επιστροφών κάποια καταστήματα ίσως βρεθούν να έχουν απόθεμα". Έχουν περάσει μήνες, όλοι μας τη θέλουμε την κονσόλα και όλοι μας θα την πάρουμε. Άλλοι λίγο νωρίτερα, άλλοι λίγο αργότερα. Σειρές προτεραιότητας και λοιπά, καλώς ή κακώς, "τηρούνται" εντός πολλών εισαγωγικών. Τσιλ εντ εντζοι δε ράιντ, θα έχουμε να το λέμε στα παιδιά μας όλο αυτό στην τελική βρε αδερφέ.
  6. Με πήραν εχθές τηλέφωνο, μετά από 5 ή 6 email που τους έχω στείλει από τις 19/11. Μου είπαν πως περιμένουν να εξηπηρετηθούν παραγγελίες Οκτωβρίου και εγώ που είμαι 11/11 δεν θα παραλάβω τώρα. Οπότε λογικά να το περιμένεις!
  7. Μάγκες αν είστε των RPG το Xeno ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παιχνιδι, πάρτε το χωρις δευτερη σκεψη. Edit: Και επισης επειδη εχει το Φιφα 30€, εάν δεν σας νοιάζουν τα Physical, το εχει 20€ στο eShop του Switch.
  • Δημιουργία νέου...