Προς το περιεχόμενο

Kotsos87

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    335
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Kotsos87's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

26

Φήμη

  1. https://www.e-shop.gr/ssd-patriot-p300p512gm28-p300-512gb-m2-2280-pcie-gen3-x4-p-PER.323242 αυτος λεει τιποτα? στα 50 βρισκω τον απλο ssd στα 512gb
  2. απλα στα ιδια λεφτα περιπου (δηλαδη με 6-7 ευρω παραπανω) παιρνω nvme με 256gb, ενω απο την αλλη παιρνω 512gb απλο ssd. Αξιζει να παω σε λιγοτερη χωρητικοτητα, σε nvme αντι για παραπανω χωρο σε κανονικο?
  3. θελω να αγορασω εναν επιπλεον ssd και σκεφτομαι αν αξιζει να παω σε 256 gb nvme ssd μιας και ειναι πιο γρηγορος ή σε 512 gb απλο ssd. θεωρείτε αξιζει να θυσιασω τα μισα gb για την ταχυτητα του? επισης πως σιγουρευομαι οτι η μητρικη μου τον δεχεται (νομιζω παιρνει, αλλα για να ειμαι 100% σιγουρος ρωταω)
  4. ωχ δηλαδη αν σβησω κατι απο συσκευη σβηνει αυτοματα και απο cloud?
  5. τωρα το ειδα το μηνυμα φιλε μου, να σαι καλα ευχαριστω pc windows
  6. νομιζω δεν ηταν 5gb, ηταν καπου στα 2gb φιλε μου μια ερωτηση...οτι αποθηκευσα σε google drive, το αποθηκευει σε μορφη .heic και οχι .jpg δεν γινεται να το αποθηκευει σε jpg κανονικα? αρα και το icloud διατηρει κανονικα την αναλυση? χωρις να την ριχνει καθολου? ειτε σε βιντεο, είτε σε εικονα?
  7. και για βιντεο εισαι σιγουρος οτι δεν αλλοιώνει ετσι ? γιατι με ενδιαφερει το βιντεο κυριως
  8. αρα δηλαδη μεσω των clouds να μεινω ησυχος οτι κραταει την πραγματικη ποιοτητα και οτι δεν την μειωνει? ρωταω γιατι θελω να σβησω απο το κινητο χωρο λογω οτι φευγω διακοπες και καλωδιο δεν προλαβαινω να παω να παρω για να τα περασω στον υπολογιστη οπως λενε....και γενικα μεχρι να παρω θελω να δω αν με καλυπτουν τα clouds, αρκει οπως ειπα να μην αλλοιώνεται η ποιοτητα.
  9. παντως απο αρχεια 5gb που ελεγε το cloud το rar που κατεβηκε ηταν 1.8gb (εκτος και αν κατι λαθος ειδα που δεν νομιζω) και το βιντεο στον υπολογιστη μου φαινοταν λιγο χειροτερα....εισαι σιγουρος οτι δεν αλλοιωνει καθολου το cloud kai to google drive?
  10. ως νεος στα iphone (11 pro max) θελω να μεταφερω αρχεια και δεν δινει καλωδιο usb σε lightning οπως λεει σε καποια βιντεο που ειδα...γινεται αλλιως μεταφορα χωρις να χανεται καθολου η αρχικη ποιοτητα? μεσω icloud αλλοιώνεται η ποιοτητα βιντεο και φωτογραφιας κατα το κατεβασμα ?
  11. Kotsos87

    iphone 11 pro max ή κατι άλλο

    ο κυριότερος λογος που σκεφτομαι να παω προς iphone μετα απο πολλα χρονια ξανα είναι η μεταπωλητικη του αξια, οτι και μετα απο 2-3 χρονια εχει μια σεβαστη αξια οταν το πουλας σε σχεση με τα android... επισης παρατηρω στα android οτι στα 2 χρονια αρχιζουν και σερνονται (οπως σε μενα τωρα) και υποθετω γινεται λογω update εσκεμμένα για ευνοητους λογους... (αν και αλλο θεμα αυτο οποτε ας το αφησουμε) απλα ειμαι σε δίλημμα αν αξιζει να δωσω 1070 για το iphone ή να παω παλι σε android με χαμηλοτερη τιμη
  12. καλησπερα, θα αγοραζατε στα 1070 ευρω το iphone 11 pro max ή θα προτείνατε κατι αλλο και γιατί?
  13. καλησπερα, θα ηθελα να εχω τα διαφορα αξεσουαρ που υπαρχουν για τις go pro (εχω την hero 5) ... αξιζει να δωσω κανα 40αρι που κανουν τα αξεσουαρ : https://www.skroutz.gr/s/13788900/OEM-53-Accessory-Set-Kit-for-GoPro.html ή μηπως υπαρχει καμια αξιόλογη φθηνη γυρω στο 50αρικο action camera που να δινει και αξεσουαρ (τα οποια να ειναι συμβατα και με go pro), ετσι ωστε να εχω και τα αξεσουαρ και στα ιδια λεφτα κοντα στα 50 δηλαδη να μου μηνει και μια δευτερη φθηνη action cam. ( αν δεν κανω λαθος τα αξεσουαρ που δινουν πολλες ειναι συμβατα με go pro ) υπαρχει κατι τετοιο ? δεν ειναι καλυτερη λυση απο το να παρω σκετα τα αξεσουαρ στα 40 ευρω?
  • Δημιουργία νέου...