Προς το περιεχόμενο

tasosm92

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    90
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

tasosm92's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. Πολύμετρο δεν έχω. Θα δοκιμάσω χωρίς την μπαταρία και θα ενημερώσω. Όχι έχει λήξει η εγγύηση..
  2. Καλησπέρα, Εδώ και μερικές μέρες το λάποπ σταματάει να αναγνωρίζει το τροφοδοτικό και πρέπει να βγάλω και να βάλω την μπαταρία για να το αναγνωρίσει.. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς; Αν ναι φταίει το τροφοδοτικό ή η μπαταρία;
  3. σε ευχαριστω πολυ φιλε...βοηθησες απειρα...να σαι καλά.
  4. εννοω οτι τελικα θα κανουμε 2 pc...
  5. αυτο ειναι για αλλο υ/η απο το thread που linkares...
  6. ρε παιδες τι εχετε παθει ολοι; δεν ξερεις να διαβαζεις; εγραψα να μου πειτε αν ειναι καλο το συστημα και αν εχετε να προτεινεται κατι καλυτερο σε τιμη/αποδοση κτλ....αμα δεν σ'αρεσει και το βρισκεις ελλειπες το ποστ γιατι μπαινεις να πεις την κακια σου;δηλαδη τωρα που ξοδεψες 5' και δεν ειπες και τιποτα ουσιαστικο τι καταλαβες; ημαρτον!!
  7. Αμα ειναι τοοοσο λαθος οι υπεθυνοι αρμοδιοι να μην αφηνατε να ανεβει...πες μου απλα 1ον τι λειπει απο την φορμα και 2ον εγω ξερω τι θελω να βαλω πανω στο pc Μου και θελω γνωμη...δεν μπορω πχ να σου πω ακριβες κοστος κτλ που ζητας στην φορμα...
  8. ρε φιλε δηλαδή έτσι δεν μπορείς να απαντήσεις? μη κανεις σαν το δημόσιο....
  9. Κυρίως dota 2,league of legends,call of duty,rpg games ...αλλά μελλοντικά θέλω να παίξω πχ το νέο rome το warhammer κτλ...δηλαδή σε βάθος 2-3-4 χρόνων να μπορώ να παίξω κάτι καινούργιο που θα έχει κάποιες παραπάνω απαιτήσεις από ότι τα συνηθισμένα games...σε ευχαριστω για τον χρονο σου!
  10. Καλησπέρα παιδιά..."δανείζομαι" το acc του κολλητού μου για να ρωτήσω την γνώμη σας για τον πρώτο μου σταθερό gaming υπολιγιστή που θα φτιάξω(μέχρι τώρα είχα λάπτοπ) παμε λοιπον: i) Το ποσό που διαθέτουμε: 1300-1500 ii) Tη χρήση του υπολογιστή : gaming κυρίως iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: - iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη : όχι v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν : - vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? : από διαφορετικά καταστήματα vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα : θα στηθεί από εμάς viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? : windows 10 ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> ναι θα γινει αναβαθμιση,οχι sli x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> Μπορεί/Δεν γνωρίζω xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> οχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: δεν θα χρησιμοποιηθεί Εχω βρει αύτα μέχρι στιγμής μόνος μου... -ΚΟΥΤΙ: NZXT H440(mid tower) (αν κάποιος έχει κατι παρόμοιο σε διαστάσεις κουτί να μου πει αν χωράει η 970 μέσα αν δεν του κάνει κόπο) -PSU : Corsair Rmx series RM750W gold/modular -ΨΥΞΗ : Αερόψυκτη(Coolermaster hyper 212 evo) ή Υδρόψυξη(Corsair Hydro series h60/h80 κτλ); -SSD : Intel 535 series(m.2) 240 gb ή Samsung 850 evo(m.2) 250 gb; http://www.skroutz.gr/s/6957084/Samsung-850-Evo-250GB-M-2.html#specs-container ή http://www.skroutz.gr/s/7501162/Intel-535-Series-M-2-240GB.html#specs-container -Hard Disk: WD Caviar black 1TB -RAM: Kingston DDR4 Hyper Fury X , 2666MHz -CPU: Intel i5 6600k box 3,5 GHz 4 Core -MOBO: Asus z170-A -VGA: Gigabyte GTX 970 G1 Gaming Θέλω την γνώμη σας εξαρχής για τα διλήμματα στην ψύξη και τον ssd...και φυσικά αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο(καλύτερο στην ίδια τιμή ή λιγότερη πχ) στα υπόλοιπα κομμάτια του συστήματος καλοδεχούμενη η πρόταση σας...Περιφερειακά δεν χρειάζομαι τα έχω ήδη. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...
  11. Εχω αναλάβει να το φτιάξω αλλα δεν είναι για μένα.
  12. Καλημέρα, θέλω να φτιάξω ένα καλό σύστημα για παιχνιδια γύρω στα 1200 ευρώ. Περιφερειακά έχω τα πάντα.Θέλω μόνο το κουτί να ειναι καινούριο.O/C δεν θα γίνει ούτε CPU ούτε GPU Οποιαδήποτε πρόταση δεκτη. Ευχαριστω εκ των προτέρων.
  13. tasosm92

    usb device not recognized spam

    το πειραξα το πειραξα και τωρα το εχω κανει disable αλλά δεν αλλαξε κατι ακομα χτυπαει και επειδη ηταν unknown device δεν μπορούσα oute uninstall oute roll back .... Δεν ειναι οι μπροστινές usb του κουτιού μόλις το τσέκαρα.
  14. tasosm92

    usb device not recognized spam

    επαναφορά συστήματος έκανα ήδη δεν έπιασε.... Ναι το κουτι έχει καποιες θύρες σαν hub μπροστά θα τις βγάλω και θα δείξει... ευχαριστώ πολύ.
  15. tasosm92

    usb device not recognized spam

    Καλησπέρα εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Μου εμφανίζεται συνεχώς το μήνυμα του τίτλου και κάνει τον ήχο της σύνδεσης και της αποσύνδεσης μιας συσκευής εναλλαξ. Ακόμη και όταν δεν έχω κάποια συσκευή πάνω συνεχίζει. Κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Μεχρι στιγμής αυτα που βρήκα και έκανα είναι το να βγάλω το πισι απτο ρεύμα για λίγο και το να αφαιρέσω την μπαταρία της μητρικής καθώς τίποτα απο το device manager δεν πιάνει.
  • Δημιουργία νέου...