Προς το περιεχόμενο

gtajunkie

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.604
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Λάρισα

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.015 προβολές προφίλ

gtajunkie's Achievements

  1. Τελικά δοκίμασα με άλλο τροφοδοτικό και όλα εντάξει μέχρι στιγμής. Σ'ευχαριστώ κιόλας για τις συμβουλές και το χρόνο σου.
  2. Δυστυχώς συνεχίζουν να μην λειτουργούν. Δοκίμασα με μια live διανομή Linux μήπως και τυχον... αλλά τα ίδια. Δηλαδή στο BIOS και στην εισαγωγική οθόνη που διαλέγεις αν θα συνεχίσεις live ή θα κάνεις εγκατάσταση, οι ανεμιστήρες λειτουργούσαν άψογα. Με το που μπήκα σε Linux, τέλος. Λειτουργούσε κανονικά το σύστημα σε browsing, you tube και άλλα, δεν κολλούσε πουθενά όπως ακριβώς και στα Windows, αλλά οι ανεμιστήρες τίποτα. Απλά δεν μπορούσα να δοκιμάσω παιχνίδι λόγω live usb. κοντά έπεσες. Το 2015 είχε φτιαχτεί το σύστημα.
  3. Καλημέρα. Το σύστημα έχει τα χρονάκια του και είναι ως εξής: CPU - i5 4690 LGA 1150 Motherboard - AsRock H97 Anniversary GPU - MSI Radeon R9 380 4G RAM - HyperX Savage 16GB DDR3 1600MHz PSU - XFX-TS 750 80plus Bronze Storage - SSD Crucial 1TB, HDD WD 500GB CPU Cooler - Deep Cool (δεν θυμάμαι όμως ακριβώς ποιά) Στο σύστημα είναι περασμένοι οι καινούργιοι GPU drivers, αφού πρώτα έγινε ευλαβικά απεγκατάσταση των προηγούμενων μέσω DDU. Εννοείται πως το κουτί (Corsair Carbide SPEC03) καθαρίζεται τακτικά. Και το πρόβλημα είναι πως εδώ και κάμποσο καιρό, κάθε φορά που ο μικρός παίζει κάποιο παιχνίδι κολλάει το σύμπαν, μαύρες οθόνες, μπλε οθόνες, θόρυβος μερικές φορές από τα ηχεία και δυστυχώς, καθώς δεν τον πετάει στην επιφάνεια εργασίας, δεν έχω άλλη επιλογή εκτός από Hard reset. Επίσης σήμερα πρόσεξα πως στο BIOS για παράδειγμα οι ανεμιστήρες της κάρτας περιστρέφονται κανονικά, ή όταν ανοίγω τον υπολογιστή περιστρέφονται επίσης κανονικά, αλλά με το που θα μπω Windows, τέλος. Και να αναφέρω ότι δεν σκαλώνουν, ούτε φαίνονται να ζορίζονται να περιστραφούν. Δηλαδή με ένα ελαφρύ φύσημα γυρνούν απροβλημάτιστα. Τί στο καλό μπορεί να συμβαίνει και γιατί οι ανεμιστήρες της κάρτας δεν περιστρέφονται? Μήπως αυτή είναι η αιτία για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά στα παιχνίδια (και μόνο στα παιχνίδια)?
  4. Παιδιά, έτσι πως είναι με τις τρύπες θα θέλει συχνό καθάρισμα σωστά?
  5. Σ'ευχαριστώ!!! Φοβερό δείχνει και φορτίζει ταχύτατα!!
  6. Έκανα την παραγγελία Κυριακή βράδυ από Public και ήρθε το laptop πριν λίγο (χωρίς το τηλέφωνο - στο e-mail γράφει Κατάσταση παραγγελίας: Σε εκκρεμότητα. Ελπίζω να μην το ξεχάσουν). Επειδή είμαι κάτοχος laptop πρώτη φορά θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικά με την φόρτιση. Το φορτίζω κατευθείαν όπως είναι κλειστό?, το ανοίγω και το φορτίζω μέχρι 100%?, τί πρέπει γενικά να προσέξω με την φόρτιση? Ίσως φανούν αστείες οι απορίες αλλά μια ζωή desktop, από laptop δεν έχω ιδέα τί παίζει.
  7. Εδώ και μία εβδομάδα κάνω Webex σε ένα τμήμα Β' Δημοτικού που είναι τα παιδιά σπίτι τους επειδή η γυμνάστρια που τα κάνει μάθημα βρέθηκε θετική στον ιό. Μπαίνω από το laptop του σχολείου. Εννοείται πως ψιλοσέρνεται τι Internet. Εννοείται πως δεν μπορείς να κάνεις μάθημα όπως θέλεις και πρέπει γιατί είναι εφαρμογή τηλε-διάσκεψης, όχι τηλεκπαίδευσης. Και όλα αυτά πριν πλακώσουν Γυμνάσια και Λύκεια στο χορό. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα είναι τα πράγματα από βδομάδα. Και φυσικά, αντί να αναβαθμίσουν υποδομές, ειδικά σε σχολεία, αφού περί αυτών γίνεται λόγος στη σύσταση, ζητάνε πάλι από τον κόσμο που θα είναι έγκλειστος, να κάνει την "θυσία", μια που τόσα χρήματα πήγαν χαμένα σε ακατάλληλες μάσκες και σε γνωστές άλλες σπατάλες που συστηματικά ταλανίζουν τον τόπο από την εποχή του Νώε.
  8. gtajunkie

    Epic Games Store

    Λοιπόν αφού οι servers της Rockstar τα'χουν παίξει και πάλι, να κάτι από το Reddit για να ελαφρύνει λίγο η ατμόσφαιρα
  9. gtajunkie

    Epic Games Store

    Κλασσικό παράδειγμα εγώ. 7ετίας παιχνίδι το αγόρασα από το Steam σε προσφορά τα Χριστούγεννα. Και αυτό επειδή ήθελα να δω το online κομμάτι του. Φρόντισα βέβαια πριν να το δοκιμάσω από ένα "γυμνασμένο κορίτσι" όπου του έβγαλα την πέτσα πρώτα και μετά είπα να δω τί λέει και το περιβόητο Online.
  10. gtajunkie

    Epic Games Store

    Λακωνικός ο Killik. Φυσικά και δεν το ήθελαν τόσο πολύ. Τον τελευταίο καιρό υπήρξαν ουκ ολίγες ευκαιρίες να το τσιμπήσει κάποιος το παιχνίδι με λιγότερο από ένα δεκάρικο. Τώρα όμως που δίνεται δωρεάν αλλάζει το πράγμα. Κάποιοι θα το τιμήσουν επειδή είναι GTA, κάποιοι θα παίξουν και θα το απολαύσουν και κάποιοι θα το παρατήσουν.
  11. gtajunkie

    [FREE GAME] Grand Theft Auto V (PC)

    Περίμενε mail πρώτα.
  12. gtajunkie

    [FREE GAME] Grand Theft Auto V (PC)

    Και κάτι τελευταίο. Αν αργείς να συνδεθείς, μην απορήσεις. Στην αρχή παίζεις κάτι σαν sky simulator και μετά από ώρα συνδέεσαι κανονικά και παίζεις.
  • Δημιουργία νέου...