Προς το περιεχόμενο

seithan

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.211
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.849 προβολές προφίλ
  1. seithan

    Rise of the Ronin [PC/2024]

    Στον τίτλο λέει, οτι έρχεται στο pc, γιατί μιλάτε για exclusive, οεο; Edit: ασε που κ αυτό καρκινιαρικο sekiro-like είναι, φτου κακά
  2. seithan

    No Man's Sky

    Ισχύει, είναι άξιο απορίας πως γίνεται να είναι τόσο βαρετό. Μάλλον η βαρετή χλωρίδα/πανίδα και τα επαναλαμβανομενα καθήκοντα (που λαμβάνουν τόπο σε έναν βαρετό κόσμο). Είναι κρίμας, γιατί τόσο υλικό που έχουν παράγει για το παιχνίδι ολα αυτά τα χρόνια, δεν έχει ξαναγίνει.
  3. seithan

    Dragon's Dogma 2

    What abour #γουαμεν ; 🤣
  4. seithan

    Αγορά 4K IPS 32" Gaming Monitor

    Ανέβασε εαν έιναι εύκολο μια φώτο, είναι ενδιαφέρον ερώτημα.
  5. Σε τι απόσταση είναι το κεφαλι σας από το μονιτορ;
  6. seithan

    Outcast - A New Beginning

    Κυκλοφόρησε τελικά πριν 10 μέρες το πολύ-αναμενώμενο (για κάποιους) remake του παλιού Outcast της δεκαετίας του '90, που έγινε κυρίως γνωστό για τον τρόπο που απεικόνιζε τον τρισδιάστατο κόσμο του με την τεχνική των Voxels. Παρακάτω η εισαγωγή απευθείας από το Steam (με τις ευλογίες του θείου Gabe): "Εξερευνήστε τον συναρπαστικό εξωγήινο κόσμο της Adelpha, υποστηρίξτε τους ντόπιους Talans στους αγώνες τους και πολεμήστε μέσα από γρήγορες μάχες ενάντια στις εισβολικές δυνάμεις ρομπότ σε αυτό το sequel περιπέτειας δράσης 3ου προσώπου, ανοιχτού κόσμου, του κλασικού cult του 1999." Ο τύπος παιχνιδιού είναι τρίτου προσώπου shooter λοιπόν, στην κλασσική συνταγή "do this - fetch that" , με τον ήρωα να μην γνωρίζει πως τηλεμεταφέρθηκε στο κόσμο της Αδέλφα (όχι μοίχα σχόλιο πλζ), πως βρέθηκαν οι εισβολείς στον πλανήτη και πως θα γυρίσει εν τέλη πίσω, στην οικογένειά του. Τα γραφικά του πολύ όμορφα και η μουσική του πραγματικά θαυμάσια - επικά ορχηστικά κομμάτια. Δυστυχώς, και ενώ δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις από την κάρτα γραφικών, έχει από τον επεξεργαστή. Ο 9900κ δείχνει την ηλικία του με το χαμηλό ρολόι στα 4.7κ και το παλιό IPC. Το framerate είναι κάτω των 60, πολάκις στα 30 (ιδιαίτερα με ένα addon από Nexus που μεγαλώνει το draw distance), και βελτιώνεται μερικώς όταν ρίξεις στο low το draw distance. Για μένα είναι μελανό σημείο γιατί πραγματικά δεν έχει την καλύτερη πολυνηματοποίηση , με ένα νήμα να τρώει το μεγαλύτερο βάρος ενώ τα υπόλοιπα - τα οποία και πράγματι αξοποιούνται - να βρίσκονται αρκετά χαμηλότερα σε σχέση με το βασικό πρώτο. Ευελπιστώ να το επιλύσουν λίαν συντόμως! Η σελίδα με τα όποια μόντς που κυκλοφόρησαν: https://www.nexusmods.com/outcastanewbeginning/mods/
  7. seithan

    Dragon's Dogma 2

    Εχουν βγει ήδη μοντες για saves κ πολλαπλούς χαρακτήρες.
  8. seithan

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω θέμα για το Outcast – A New Beginning, δεν υπάρχει;
  9. Κυριολεκτικά πουθενα. Πέρα από συγκεκριμένους επαγγελματίες ή αλλαγή συσκευή λόγω ζημιάς, η αγορά κινητού εδώ κ τουλάχιστον 6 χρόνια έρχεται να ικανοποιήσει την ανάγκη του 'νεου' ή του φορητού gaming.
  10. seithan

    Horizon Forbidden West: Complete Edition [PC]

    Δεν ακούω ομιλία, γιατί σε εμένα!! Επίσης έχω artifacts στους καταρράκτες (σίγουρα) αν όχι και σε άλλα σημεία. Η κίνηση επίσης δεν μου φαίνεται ομαλή αν και το σύστημα δεν αγκομαχάει. Είτε με FG είτε χωρίς. Το DLSS είναι στο Quality + 4k.
  11. seithan

    Hogwarts Legacy [PC]

    Εντάξει λοιπόν.. Για επιβεβαίωση "On the bottom left of the NVIDIA Control Panel, simply click “System Information”, and in the new window look for “Resizable BAR” on the right. If it says “Yes”, you’re set."
  12. seithan

    Hogwarts Legacy [PC]

    Εφόσον το έχεις ανοιχτό στο bios, δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.
  13. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Δεν ήξερα τι να κάνω χωρίς 5G, να είσαι καλά Google!
  • Δημιουργία νέου...