Προς το περιεχόμενο

nikolakisteo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    367
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Χαλάνδρι

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.671 προβολές προφίλ

nikolakisteo's Achievements

  1. Με το ΝΕΟ εξοικονομώ θα ισχύουν τα ανωτέρω αν δεν αλλάξει κάτι. Για το προηγούμενο δεν ισχύουν τίποτα από αυτά και για τον λόγο αυτό ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ όπως αναφέρεις οι προμηθευτές.
  2. Συμφωνώ. Γνωστοί μου (για Αθήνα αναφέρομε) που είχαν μπει στο εξοικονομώ αποφάσισαν να κάνουν πίσω. Θα ξεκινήσουν μου είπαν παρεμβάσεις μόνοι τους σταδιακά από τα απαραίτητα γιατί όλα μαζί με τις αυξήσεις των τιμών στα υλικά τόσο πολύ δεν μπορούν.
  3. Ο Ηρακλείτης δεν είναι και το καλύτερο θερμομονωτικό υλικό. Το χρησιμοποιούσαν πριν από 30 χρόνια. Τώρα σχεδόν δεν χρησιμοποιείτε καθόλου. Αν είναι και 2 με 3 cm πάχος ( τόσο βάζανε) δεν προσφέρει καλές θερμομονωτικές ιδιότητες. Από την ταράτσα έχετε τις περισσότερες θερμικές απώλειες.
  4. Αναφέρω ότι δεν αφορά όλες τις εργασίες. Στις μονώσεις που ασχολήθηκα. 1. Στο εξοικονομώ γλυτώνεις χρήματα αλλά όλα αυτά τα χρόνια που είχα ασχοληθεί με το εξοικονομώ κανένας πελάτης δεν ήταν διατεθειμένος να βάλει ούτε ένα ευρώ παραπάνω για καλύτερα υλικά. Επομένως βάζεις ότι λέει το πρόγραμμα και τίποτα περισσότερο και μόνο στα θερμομονωτικά και πουθενά αλλού. Στις μονώσεις δεν υπάρχουν Κινέζικα υλικά. Αλλά υπάρχουν υποδεέστερα υλικά. 2. Μπορείς να βάλεις χαμηλότερης ποιότητας στεγανωτικά υλικά. Σου ζητάνε να επισυνάψεις μόνο τα τεχνικά χαρακτηριστικά των θερμομονωτικών και τίποτα άλλο. 3. Δεν υπογράφεις τίποτα, μόνο το τιμολόγιο. Έλεγχος δεν έχει γίνει μέχρι τώρα σε καμία δουλειά.
  5. Χωρίς εξοικονομώ η ποιότητα εργασίας είναι καλύτερη. Ο πελάτης είναι διατεθειμένος να πληρώσει κάτι παραπάνω και να βάλει καλύτερα υλικά. Με το εξοικονομώ το μόνο παραστατικό που χρειάζεται να επισυνάψεις μαζί με το τιμολόγιο είναι το Δελτίο Αποστολής των θερμομονωτικών και τίποτα άλλο. Δεν τους ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα υλικά, η ποιότητα των υπολοίπων υλικών και η εργασία. Για να μειώσεις τα έξοδα μειώνεις την ποιότητα των υλικών (όπου είναι εφικτό) και την ποιότητα της εφαρμογής. Γραπτή εγγύηση δεν αφορά όλες τις εργασίες. Οι συγκεκριμένες προδιαγραφές είναι σχετικό.
  6. Χωρίς εξοικονομώ οι τιμές είναι καλύτερες (τουλάχιστον εδώ Αττική). Με εξοικονομώ είναι τσιμπημένες. Υπάρχει διαφορά και στην ποιότητα της εργασίας. Δεν αφορά όλες τις εργασίες.
  7. Αυτές οι τιμές είναι απλησίαστες για να αναλάβει την δουλειά κάποιο συνεργείο. Τα υλικά ανεβαίνουν από μέρα σε μέρα, οι εταιρείες προπληρώνονται για να σου φέρουν τα υλικά και οι πληρωμές από το κράτος γίνονται...........μήνες μετά.
  8. Με ρίσκο να μη ξέρεις αν κάνει σωστά την δουλειά και όταν στην παραδώσει πόση θα είναι η διάρκεια ζωής της.
  9. Έχει διαπιστωθεί ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία πολύ μεγάλη καθυστέρηση στις πληρωμές. Μιλάμε πάνω από 8 μήνες. Για Αττική. Για άλλες περιφέρειες δεν γνωρίζω.
  10. Συμφωνώ απόλυτα. Τα υλικά ανεβαίνουν συνέχεια. Εγώ κάθε βδομάδα ζητάω ενημέρωση για αυξήσεις τιμών προϊόντων. Οι προσφορές έχουν διάρκεια 1-2 μήνες. Προσφορές που είχα δώσει πριν από μήνες και μου ζητάνε τώρα να ξεκινήσουν, ζητάω αναπροσαρμογή τιμών ή δεν τις κάνω καθόλου.
  11. Δεν βάζει σοβά πάνω στον σοβά. Βουτάει ένα πινέλο στο χρώμα του σοβά και κάνει σαν σταμποτο στο λερωμένο τμήμα του σοβά. Δεν θά έχει το τέλειο αποτέλεσμα αλλά θά εξαλείψει την ατέλεια.
  12. Δεν σας αφήσαν σε δοχείο περίσσευμα από τον σοβά, για μερεμέτια που μπορεί να γίνουν ????
  13. Επισκευάζεται. Μην το αφήσετε για καιρό και περάσει νερό από πίσω θα υπάρχει πρόβλημα. Η επισκευή να γίνει σχετικά γρήγορα. Να γνωρίζετε ότι θα φαίνεται μπάλωμα.
  14. Το 50% δεν φτάνουν όπως λέτε με τίποτα. Υλικά και εργατικά είναι πολύ περισσότερα. Μία ερώτηση. Η σκαλωσιά ποιος την πληρώνει ???. Είναι μέσα στο πρόγραμμα ή εκτός ???
  15. Όλοι έχουν τα δίκια τους. Για να ασχοληθεί κάποιος μονωτής με το πρόγραμμα θα πρέπει να έχει γερό κομπόδεμα από πίσω να το χρηματοδοτήσει και να πάρει τα λεφτά του μετά από 3 - 6 - 12 μήνες και παραπάνω (μου έχει συμβεί). Υπάρχει και η λύση της χρηματοδότησης από τον πελάτη και του τα δίνει πίσω αργότερα. Υπάρχει και η λύση πρόχειρη δουλειά και γρήγορη γιατί θα πληρωθούμε σε ένα χρόνο (Δεν θα ήθελα να σας πω τι έχουν δει τα μάτια μου).
  • Δημιουργία νέου...