Προς το περιεχόμενο

ilias81

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    100
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

24.554 προβολές προφίλ

ilias81's Achievements

  1. Ωραίες συσκευές,πολύ ωραία specs αλλά τιμές το λιγότερο αστείες... Καταλαβαίνω οτι το hardware λίγο πολύ πλέον σε όλες τις συσκευές είναι ίδιο και αγοράζουν οι εταιρείες απο τα ίδια μαγιάζια..οθόνες, μνήμες, επεξεργαστής,ως εκεί όλα καλά,αλλά πάμε στις απορίες... Ίδια τιμή με πιο δυνατές εταιρείες αλλά οχι τιτάνιο αλλά αλουμίνιο,το γυαλί οθόνης,μπορεί όντως να είναι καλύτερο από το gorilla αλλά εγώ σαν καταναλωτής που το ξέρω;επειδή μου το λέει η Xiaomi ; τουλάχιστον το gorilla ξέρεις τι είναι και τι παίρνεις!Το μεγαλύτερο ερωτηματικό είναι το software και η υποστήριξη...πως να εμπιστευτείς την Xiaomi όταν λέει 4 χρόνια υποστήριξη που είναι μια χαρά ( τα εφτά είναι marketing) αλλά με το ιστορικό της...αργεί στις αναβάθμισης,κάθε φορά όλο κάτι πάει στραβά,και το χειρότερο..είναι ικανή να βγάλει τις συσκευές με το android 13 και να σου δώσει αμέσως το 14 ώστε να σου πει ήδη πήρες μια αναβάθμιση... Οι συσκευές της είναι πολύ καλές,αλλά πρέπει να φτιάξει αλλά πράγματα ώστε να της εμπιστευτείς το ενάμιση χιλιάρικο,ειδικά με τέτοιο ανταγωνισμό πλέον
  2. Καλά τα λες και δεν κάνω πλάκα...τα εφτά χρόνια είναι πολλά και τότε το κινητό θα υπολειτουργεί λογικά..αλλά λόγο το οτι τα pixel έχουν καθαρό android που δεν είναι μπουκωμενα με bloatware τύπου Xiaomi/Samsung και ΣΙΑ μια πενταετία την έχουν σίγουρα ποιοτικής χρήσης,από εκεί και πέρα παίζει ρόλο και η χρήση που κάνει ο καθένας.
  3. Τρομερές συσκευές με ουσιαστικές βελτιώσεις και καινοτομίες,το software είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε android συσκευές,ο επεξεργαστής μπορεί σε ωμή δύναμη να υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά ελάχιστα παίζει ρόλο αυτό,το θέμα είναι πόσο καλά δουλεύει το software με το hardware και σε αυτό δεν έχει αντίπαλο (πάντα σε android συσκευές ).ΑΙ σε άλλο επίπεδο και με κάμερες αν όχι οι καλύτερες,στις 3 κορυφαίες σίγουρα... Αναβαθμισμένο τσιπακι,οθόνη, μπαταρία, κάμερες με εφτά χρόνια υποστήριξης,αναμενονη η αύξηση τιμών αλλά και δικαιολογημένη θα έλεγα,9 κατασταρικα κάνει το xiaomi 13t pro... Για όσους λένε δεν έχει εγγύηση...έχει μια χαρά,το παίρνεις εφόσον η συσκευή είναι αγορασμενη από ευρωπαϊκή ένωση,ειδικά αν το πάρεις από amazon ξεμπερδευεις πολύ γρήγορα και εγγυημένα,για πάρτε ένα Samsung από πλαίσιο/Κωτσόβολο η οπουδήποτε αλλού και να πάθει τίποτα..το διπλάσιο χρόνο θα σας πάρει.. Τονίζω το για android συσκευές γιατί δεν είχα iphone ποτέ αλλά και γιατί δεν θέλω να γίνει android vs iOS.
  4. Πολύ καλά τσιπάκια σε όλες τις κατηγορίες η mediatek πλέον,δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τους Snapdragon.Για αυτούς που λένε οτι δεν παίρνουν gcam τα mediatek κάνουν πολύ μεγάλο λάθος ,απλά θέλει λίγο προσοχή στην έκδοση που θα βάλουν ,οχι οτι αυτός είναι λόγος κάποιος να διαλέξει SoC αλλά λέμε τώρα..Το μόνο κακό που είχε η mediatek είναι οι ενημερώσεις,για κάποιο λόγο οι εταιρείες που είχαν στα κινητά τους mediatek τσιπς έδιναν πάντα λιγότερες ενημερώσεις σε σχέση με τα αντίστοιχα με Snapdragon...δεν ξέρω αν ισχύει αυτό ακόμα,πάντως πιο παλιά γινόταν αυτό,ειδικά που mediatek είχαν κυρίως budget phones ,δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό,πάντως μπράβο στην mediatek που κοντραρει στα ίσια,καλό για εμάς είναι αυτό.
  5. Έχασε άτομα που μοιραζόντουσαν την σύνδεση τους για να σπάσουν το ποσό λογικά, φοιτητές η άτομα που έκριναν οτι δεν άξιζε να πληρώνουν όλο το πακέτο... Το κακό είναι οτι το νετφλιξ μας αρέσει η οχι,είναι όντως η μεγαλύτερη πλατφόρμα streaming ( ποιότητα προτιμώ το amazon prime,αλλά ποσοτικά το netflix δεν έχει αντίπαλο) και αρκετοί από αυτούς θα γυρίσουν πίσω αργά η γρήγορα. Προσωπικά μοιράζομαι το λογαριασμό μου με τα αδέρφια μου κυρίως για τα παιδικά,αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο,αρκεί η αλλαγή αυτή να φέρει και περισσότερο ποιοτικό υλικό.
  6. Το κινητό σαν κινητό,σαν hardware είναι ίσως οτι καλύτερο στην αγορά,έτσι ως ένα σημείο δικαιολογεί τα χρήματα του ( οχι όλα εννοείται). Το miui είναι πολύ βελτιωμένο σε σχέση με τις παλιές του εκδόσεις,δεν είναι τόσο σάπιο όσο ήταν,αλλά χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά και εκεί είναι που πονάει η εταιρεία και το κινητό, γιατί ενώ το hardware είναι να το ζηλεύουν όλοι το software πάλι δεν δικαιολογεί τα λεφτά που ζητάνε... Τα κινητά, είναι κινητά και έτσι πρέπει να κρίνονται,με βάση την ολοκληρωτική εμπειρία χρήσης,δεν είναι μόνο η κάμερα,δεν είναι φωτογραφική μηχανή να τα κρίνουμε μόνο για φωτογραφία...οι φωτογραφίες που θα βγάζει θα είναι τέλειες δεν αμφιβάλλω, αλλά αρκεί αυτό;λες και κάποιος αν δει τον πίνακα του dxomark και τσεκαρει φωτογραφίες του πρώτου και του πέμπτου κινητού στην λίστα θα δει αυτή την διαφορά των δύο ή τριών βαθμών... ίσως το βράδυ σε κάποιες περιπτώσεις αλλά την ημέρα όλα είναι ίδια πλέον.. Η Samsung, apple, Google και σίγουρα κάποιες άλλες εταιρείες βγάζουν αναβαθμίσεις για τις κάμερες παλιότερων συσκευών,η Xiaomi έχει βγάλει καμία δύο χρόνια τώρα για το υπέροχο 11 ultra ; αυτό μόνο να σκεφτούμε για το αν αξίζει να πληρώσεις 1500 για 13 ultra...
  7. Δεν φτάνει το game streaming,αλλά το twitch...μια χαρά streamers υπάρχουν αλλά το twitch είναι πλέον θυγατρική του onlyfans, τελευταία φορά που μπήκα τα περισσότερα κανάλια ήταν κάτι τυπισσες ξεβρακωτες που προμοταρουν τα κανάλια τους στο onlyfans.
  8. Με κάτι λιγότερο από 800 αγόρασα το pixel 7pro, καταλαβαίνω οτι αν ερχόταν Ελλάδα επίσημα θα έκανε χιλιάρικο σίγουρα... Αυτό που θέλω να πω είναι οτι στα λεφτά που ζητάει η Xiaomi υπάρχουν καλύτερες επιλογές...από άποψη hardware δεν έχω καμία αμφιβολία οτι είναι άψογα...αλλά software/support/updates είναι για πανηγύρι.. Ειδικά στα 500-550 που ζητάει για το lite είναι αστείο..
  9. Πέρα από τα κλασσικά σχόλια μηδενισμού και αποθέωσης ( ανάλογα ποιος σχολιάζει ) να δούμε λίγο τα πράγματα αντικειμενικά. Το κινητό είναι στολίδι,αλλά δεν αξίζει η δικαιολογεί την αγορά αν κάποιος έχει το s21 ultra η το 22 ( ειδικά ).Ναι σίγουρα,το οτι έχει Snapdragon επεξεργαστή είναι πολύ σημαντικό,έχει λίγο καλύτερη οθόνη,λίγο το ότι είναι το μοναδικό κινητό με το νέο gorilla glass και καλύτερη κάμερα ανεβάζουν την τιμή του,για μένα δεν αξίζει αλλά κουμάντο στην τσέπη των άλλων δεν κάνω.Αλλα από άποψη χαρακτηριστικών έχουμε πιάσει ταβάνι μας αρέσει δεν αρέσει... Αυτό που εκμεταλλεύεται η Samsung και για μένα καλά κάνει,είναι το οτι δεν πουλάει μόνο το hardware αλλά και το support,όταν η Xiaomi/Huawei/OnePlus και άλλες πουλάνε τις συσκευές τους στο χιλιάρικο με support ούτε καν κοντά στης Samsung σε αναγκάζουν να πας εκεί...Το θέμα των updates είναι πολύ σημαντικό και παίζει ρόλο στην τιμή καλώς η κακώς που πολλοί το προσπερνάνε. Ωραία συσκευή,πολύ καλή αλλά ταυτόχρονα πολύ ακριβή,αυτά από μένα.
  10. ilias81

    Νέα σειρά Redmi K60 από τη Xiaomi

    Καλές συσκευές όλες τους, ανάλογα με την τιμή που θα έρθουν Ελλάδα ( έστω και με άλλη ονομασία) θα κριθούν αναλόγως... Αυτή η μόδα με το τριπλό set up κάμερας που στην ουσία είναι μία κάμερα και οι άλλες δύο απλά είναι για φιγούρα πρέπει να σταματήσει,απο όλους τους κατασκευαστές.Η 8mp ultra wide είναι για γέλια και η macro ακόμα χειρότερη,άσε καλύτερα δύο κάμερες,ρίξε λίγο την κύρια,ανέβασε την ultra wide ώστε να βγάζει και macro καλές όπως είπε ένα άλλο παιδί και είσαι κομπλέ.Κατα τα άλλα από άποψη hardware είναι πολύ τίμιες συσκευές που δυστυχώς θα έρθουν Ευρώπη με μεγάλο καπέλο.
  11. Δεν λέω οτι είναι κακό σαν συσκευή αλλά στην Ελλάδα επίσημα θα έρθει λογικά στα 400+ (πλαίσιο/κοτσοβωλο/media) , πολλά τα λεφτά..άμα είναι να πας στα 400 για redmi note καλύτερα να κάνεις υπομονή να βάλεις αλλά 100-150 να πάρεις περσινή ναυαρχίδα η γενικά καλύτερης κατηγορίας συσκευή με καλύτερη εμπειρία χρήσης και υποστήριξη.
  12. Το έχω μέσο Vodafone και έχω και Netflix ,και τα δύο έχουν κάποιες καλές σειρές αλλά και πολύ σαβουρα...ειδικα το Netflix που έχει κάτι σειρές που δεν βλέπονται αλλά λογικό είναι να μην είναι όλα καλά όταν βγάζεις μαζικά 100 σειρές ανά χρόνο ( τυχαίο νούμερο) το Disney έχει πολύ υλικό αλλά αξίζει το δικό του και τα παιδικά ,όλα τα άλλα είναι παλιές ταινίες και σειρές που οι περισσότεροι τα έχουν δει η τα γνωρίζουν και δεν θέλουν/αξίζει να τ δουν..οποίος μοιράζεται το κόστος της συνδρομής θεωρώ ότι αξίζει να δίνεις 10 ευρώ ανα μήνα για τις δύο αυτές υπηρεσίες...δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις κάτι να χαζεψεις ώστε να περάσει η ώρα σου... Λίγο off topic...σε ηλικία 41 ετών πλέον προσωπικά ( το τονίζω) προτιμώ το prime ,6 ευρώ τον μήνα ,δεν έχει πολύ υλικό αλλά το υλικό του δεν είναι κυρίως σειρές για εφήβους και πιτσιρίκια ( έχει και τέτοια εννοείται) αλλά έχει σειρές που απευθύνονται σε μεγαλύτερη ηλικία και κατά την γνώμη μου πάντα με μεγαλύτερη ποιότητα, λιγότερο υλικό μεν,καλύτερο δε ,ειδικά σε σχέση με το Netflix.
  13. Το διαψευσαν αμέσως,πάλι θα υπάρξει διαχωρισμός σε snap και exynos.
  14. Σε αυτά τα λεφτά βρίσεις το 11t pro πλέον όπως είπε ένα άλλο παλικάρι,μια ελαφρώς αναβαθμισμένη έκδοση του 11 lite,αν πάλι κάποιος δεν έχει θέμα με το μέγεθος στα λεφτά αυτά βρίσκεις το 12χ με πολύ καλύτερο επεξεργαστή και γενικά πολύ καλύτερο κινητό παντού.
  15. Δηλαδή για να καταλάβω...το f4 είναι ένα f3 με κάπως αναβαθμισμένη κάμερα και πιο γρήγορη φόρτιση ( μάλλον ) και το πουλάει στα 400+ ευρώ;μήπως η xiaomi έχει κάνει καμία συμφωνία να ξεστοκαρει όλους τους snap 870;;;
  • Δημιουργία νέου...