Προς το περιεχόμενο

dimitricious

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    69
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.597 προβολές προφίλ

dimitricious's Achievements

  1. το ιντερνετ και ο ηχος δουλευουν κανονικα.Τα χω δοκιμασει ολα αλλα τζιφος.Σ'ευχαριστω παντως επιτελους τα καταφερα!Ξανακολουθησα αυτο τον οδηγο http://support.micro...om/kb/945011/el για πολλοστη φορα, απλα στο τελος στη διαχειριση εργασιων επρεπε να κανω την αλλαγη σαν διαχειριστης..αυτη η μικρη λεπτομερεια με ταλαιπωρουσε.Ελπιζω να βοηθηθει καποιος απ την εμπειρια μου.Το θεμα μπορει να κλεισει.
  2. το βημα 4 εξακολουθει να παραμενει το προβλημα.Εχω σπασει το κεφαλι μου να βρω ακρη.Δυσκολη περιπτωση!
  3. καλημερα dexterpap.Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου.Εχω ακολουθησει το συγκεκριμενο οδηγο,αλλα το προβλημα στο τελευταιο σταδιο παραμενει..Ειναι ακομα απενεργοποιημενες οι επιλογες στο "ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ 'Η ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΚΟΝΙΔΙΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ" εκτος απ το ρολοι..
  4. Καλησπερα σε ολους.Ειμαι νεος στο forum και θα ηθελα μια βοηθεια.Εξαφανίστηκαν ξαφνικα τα εικονίδια ασύρματου δικτύου και έντασης ηχου απο τη περιοχη ειδοποιησεων.Οταν πηγαίνω στην "ενεργοποιηση η απενεργοποιηση εικονιδιων συστήματος" για να τα ενεργοποιησω,εχει απενεργοποιηθεί η επιλογη!Υπάρχει καποια λύση?να σημειωσω οτι εχω windows 7.
  • Δημιουργία νέου...