Προς το περιεχόμενο

dimitris21gr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.250
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με dimitris21gr

  • Ημερομηνία γέννησης 17/01/1993

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Palaio Faliro, Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

9.647 προβολές προφίλ

dimitris21gr's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • 10 χρόνια Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

1,1k

Φήμη

  1. Ξαναποστάρω προηγούμενο μήνυμα καθώς τα βιβλία υπάρχουν ακόμα. Παραλαβή από Παλαιό Φάληρο.
  2. Σε συνέχεια προηγούμενου ποστ για βιβλία, ενημερώνω τη λίστα με όσα έμειναν + κάποια ακόμα που βρήκα μετά από ξεσκαρτάρισμα. Οργάνωση και σχεδίαση Υπολογιστών ( 2 τόμοι) (ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ) Πραγματολογία γλωσσών προγραμματισμού (ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ) Συστήματα τηλεπικοινωνιών (ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ) Αριθμητική Ανάλυση (ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ) Στοιχεία Θεωρίας Υπολογισμού Προγραμματισμός για το WEB (ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ) Επιχειρησιακή Έρευνα Ψηφιακή σχεδίαση Παραλαβή από Παλαιό Φάληρο μόνο. Στείλτε μήνυμα και για τα κρατημένα αν θέλετε ώστε να σας έχω στη λίστα αν τελικά δε δοθούν. Αναλόγως το ενδιαφέρον θα κοιτάξω να δώσω μέχρι 3-4 βιβλία ανά άτομο ώστε να τα μοιράσω σε όσους περισσότερους γίνεται.
  3. Χαρίζονται τα παρακάτω βιβλία για παραλαβή από το Παλαιό Φάληρο: Ψηφιακή σχεδίαση Πραγματολογία γλωσσών προγραμματισμού Οργάνωση και σχεδίαση Υπολογιστών ( 2 τόμοι) Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα Εξόρυξη Δεδομένων C Από την θεωρία στην εφαρμογή Η επιστήμη των υπολογιστών Επικοινωνήστε μαζί μου για όσα σας ενδιαφέρουν με προσωπικό μήνυμα. Όποιο βιβλίο δίνεται θα διαγράφεται από τη λίστα.
  4. Ακολουθεί ερώτηση άσχετου οπότε μη με κρίνετε! Μαζί με τον μισθό μου κάθε μήνα λαμβάνω και ένα έξτρα ποσό με φόρτιση σε ticket restaurant κάρτα. Αυτό πρέπει να το δηλώσω κάπως στο Ε1?
  5. Μέτρια μου φάνηκε η ταινία. Σαν να βιάστηκαν κάπως να την βγάλουν.
  6. Ευχαριστώ. Θα πάω σε 750w μιας και πρόκειται για αγορά που θα κρατήσει άλλα 10 χρόνια να είμαι καλυμμένος.
  7. Χθες στα καλά καθούμενα έσβησε το pc και δεν άναψε ξανά. Υποθέτω ότι με άφησε το τροφοδοτικό μιας και δεν ανάβει κανένα λαμπάκι από τη μητρική εσωτερικά. Το είχα και 10 χρόνια. Για σύστημα με ryzen 5 3600 16 ram ddr4, 3060ti nvme και 2 sata δίσκους 650w είναι καλά κυρίως για το μέλλον; Αυτό που είχα τώρα ήταν 720. Δε κάνω ποτέ overclock και δεν έχω πλάνο να αναβαθμίσω σε ακραία κάρτα γραφικών στυλ 3080 πάντα ήμουν στη κατηγορία μέχρι χχ70(ti).
  8. Thanks, θα περιμένω προς το τέλος του Μάρτη να περάσουν 2 μήνες ακόμα για να βγει μικρότερο το κόστος τους τέλους αποσύνδεσης που έχω στο συμβόλαιο της vodafone για να βάλω τη 300αρα. Άμα σκάσουν και τα κουπόνια μέχρι τότε θα είναι μπόμπα, αν και δύσκολο το κόβω.
  9. Έχει περάσει αρχές του μήνα η Cosmote οπτική ίνα στη πολυκατοικία με μικρό κουτάκι σε κάθε όροφο για να πάρουν από εκεί τα διαμερίσματα. Υπάρχει κάποιο επιπλέον κόστος εγκατάστασης στο σπίτι σου όταν κάνεις αίτηση;
  10. dimitris21gr

    Απονεύρωση

    Το αν θα τη γλυτώσεις την απονεύρωση με σκέτο σφράγισμα εξαρτάται από τη ζημιά που έχει γίνει στο δόντι, αυτό θα στο πει ο γιατρός. Από προσωπική εμπειρία η απονεύρωση έγινε σε 2 επισκέψεις με διαφορά 4-5 ημερών μεταξύ τους. Μετά τη πρώτη επίσκεψη έγινε προσωρινό σφράγισμα και τη δεύτερη το τελικό.
  11. Γενικά με καθημερινή/κανονική χρήση το κέρδος είναι ελάχιστο σε όποιο πρόγραμμα και να είσαι. Είμαι γραμμένος στα προγράμματα της Alpha, Πειραιώς και πλέον και Eurobank. Αξίζει μόνο όταν βγαίνουν ειδικές προσφορές που σου προσφέρουν μεγάλη επιστροφή, πχ εγώ είχα βάλει στο μάτι τη C1LB48 OLED TV της LG από τον περσινό Νοέμβριο και η καλύτερη τιμή έπαιξε τελικά το Φλεβάρη που τα media βάλανε προσφορά την έμμεση επιστροφή σε yellows πόντους το 30% της αξίας της τηλεόρασης. Διαφορετικά και για μένα δεν αξίζει το πολύ ψάξιμό. Απλά μπες σε όσες τράπεζες μπορείς για να εκμεταλλεύεσαι όλες τις προσφορές. Το ότι η alpha έχει και ετήσια συνδρομή 12 ευρώ το θεωρώ απαράδεκτο imo, σκέφτομαι να το διακόψω.
  12. Είμαι 29, προγραμματιστής με κοντά 4 χρόνια εμπειρία. Μισθός καλός για τα ελληνικά δεδομένα, όχι τόσο για το συγκεκριμένο κλάδο. Πλέον έχω αρχίσει να μη τη παλεύω άλλο για άλλους λόγους αλλά και λόγω χρημάτων. Οπότε έχω αρχίσει να ψάχνομαι για το επόμενο βήμα.
  13. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι εξαρτάται από που κάνεις τα καθημερινά σου ψώνια για σουπερ μαρκετ, καύσιμα κλπ. Από εκεί και πέρα καλό είναι να είσαι γραμμένος σε όσες πιο πολλές τράπεζες μπορείς για να μπορείς να απολαμβάνεις όλες τις προσφορές που γίνονται. πχ εγώ ενώ είμαι alpha λόγω μισθοδοσίας έχω και Πειραιώς οπότε μπόρεσα το Φλεβάρη να επωφεληθώ της μεγάλης προσφοράς που έκανα τα media στις τηλεοράσεις και να πάρω πίσω το 30% της αξίας της σε yellows κάνοντας καλύτερο deal από black friday και από οποιαδήποτε άλλη προσφορά είχε γίνει παλαιότερα.
  14. dimitris21gr

    PlayStation 5 Topic v3

    Μπορεί να ακουστεί χαζή η ερώτηση μου αλλά είμαι νέος στο playstation. Για ποιο λόγο οι τιμές στο playstation store είναι ακριβότερες από τα physical copies που μπορείς να πάρεις από μαγαζί και αργότερα μπορείς να πουλήσεις κιόλας; Βλέπω εκπτώσεις στο ps store και οι τιμές απλά έπεσαν σε επίπεδα ίδια με αυτά που κάνουν οι κουτάτες εκδόσεις και αναρωτιέμαι.
  15. Καμία άλλη. Απλά με μπέρδεψαν οι κινήσεις από τις τράπεζες που έγραφε και μου φάνηκε σαν να έχει πιάσει και αγορές του 2022 αλλά μάλλον κάτι χάνω και πρέπει να κάτσω να το δω αναλυτικά από ebanking. Ευχαριστώ όπως και να έχει για τη διευκρίνηση.
  • Δημιουργία νέου...