Προς το περιεχόμενο

akumiris

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    94
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.946 προβολές προφίλ

akumiris's Achievements

  1. Να ξερεις ομως φιλε οτι θες τουλαχιστον 1000αρι επωνυμο τροφοδοτικο για τετοιο επιπεδο sli ! Οσον αφορα στη συζητηση που βλεπω εδω, οοοοοταν γινει το 4k mainstream, και υπαρχει μια single card που να χτυπαει 60αρια απροβληματιστα στο 85% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ των παιχνιδιων της αγορας και δεν αγκομαχαει να φτασει τα 45 fps αντε 60 σε κατι παναλαφρα doom κλπ (δηλαδη 1080), και υπαρχει βεβαια και ποικιλια ανταγωνιστικων προιοντων στην αγορα που θα εχουν ριξει και τις τιμες, ξυπνηστε με! Σε 1080p που παιζω και ενιοτε σε 1440p, η 980ti G1 μου, ειναι ηδη υπερβολη! Μην ψαρωνετε και σκατε χιλιαρικα σε μια πειραματικη εποχη, που οι εταιριες ακομα δουλευουν και πειραματιζζονται πανω στο 4k! Του χρονου η nvidia θα βγαλει μια καινουργια ''1180'' που θα πιανει 60αρια στο 40% των παιχνιδιων της αγορας, του παραχρονου μια καινοθργια που θα πιανει 60αρια στο 60%, κλπ κλπ. Για 4k gaming υπομονη!!
  2. Ακριβως φιλε. Μακαρι να βγω ψευτης αλλα μην περιμενετε την 1070 να ειναι πολυ καλυτερη (ακομα και απλα καλυτερη!!) απο την ti. Και τα specs ξαναλεω ΔΕΝ αντικατοπτριζουν παντα την αληθεια. Να ειστε σιγουροι οτι δε θα χαριζονται 980ti (και ποσο περισσοτερο overclocked) στα επομενα μηνακια!!
  3. 1ον, οι overclocked - custom κλπ, (βλεπε gigabyte g1), δεν κατατασσονται σε αυτην την τιμολογιακη κατηγορια, 2ον - κατσε να δουμε τις real time πραγματικες επιδοσεις των καρτων και ασε τα specs (δε συμβαδιζουν παντα με το πρακτικο του θεματος), και 3ον, σιγουρα δε θα ειναι της ταξης των 600 ευρω, αλλα να εισαι σιγουρος οτι θα ειναι σημαντικα ακριβοτερες απ'οτι περιμενετε.
  4. Να αγιασει το στομα σου φιλε! Τρελλαθηκανε καποιοι να κανουν την 980ti, 960 με το ζορι επειδη νομιζουν οτι η σειρα 10xx θα ναι καμια 20αρια φορες πιο δυνατη για να κονομησουν χωμα καμια 980ti! Χαλαρωστε, σκεφτειτε λιγο τη λογικη της κοστολογισης των μεταχειρισμενων, και περιμενετε να δουμε τι εχουν να πουν οι καινουργιες καρτες...... Και να ειστε σιγουροι οτι οι 980ti θα ειναι περιζητητες σε μια τιμη της ταξης των 450-500 ευρω για αρκετο καιρο, και σταδιακα θα πεφτει η τιμη τους, οσο πεφτουν και οι νεες, ειδικα οι special - overclocked εκδοσεις. Μιλαμε για μια καρτα που τρωει πασατεμπο τα παντα σε 1080p και ειναι entry level 4k. Κατι που δε νομιζω να αλλαξει ιδιαιτερα με την 1080 τουλαχιστον για single card pc.
  5. Ελπιζω να μην ειρωνευεσαι φιλε μου...
  6. Ελπιζω να εχετε καταλαβει οτι η φημη βγηκε ελεγχομενα με εντολη των μεγαλων κεφαλιων της sony κ το μονο που καταφερνουμε κι εμεις και ολα τα σχετικα forums ειναι να τους δινουμε feedback για να προγραμματισουν τις επομενες κινησεις τους...
  7. Χαχαχαχαχαχαχαχα εχει αναψει το θεμα για τα καλα!! Εχει και την πλακα του, θυμιζει εποχες mega drive-snes!! Λοιπον αυτο με τις ασυμβατοτητες για τους controllers σε pc και τα ρεστα ΔΕΝ ισχυει, τουλαχιστον για games 10ετιας και μετα. Επισης τι σχεση εχουν τα frames per second με τις ιντσες ρε παιδια οπως διαβασα εδω μεσα;;;;;;;; Προσεξτε λιγο τι γραφετε......
  8. Ποια ασυμβατοτητα...;; δεν καταλαβα. Και 2ον, δεν καταλαβες τη 2η γραμμη του σχολιου μου. (συγγνωμη για την πολλαπλη παραθεση τα μπερδεψα!)
  9. Τα ειδα ολα εδω μεσα παλι. Μεχρι οτι και το pc ειναι καλυτερο για indy games... Αναψα τσιγαρο οταν το διαβασα...... Και κατι οσον αφορα τα exclusives, και γενικοτερα την ποικιλια παιχνιδιων στις 2 κονσολες. Μην τρελλαινεστε απολαυστε τις κονσολες σας, ειναι ΚΑΘΑΡΑ υποκειμενικα ολα απο το controller εως και το σχημα της κονσολας, αλλα αντικειμενικα, θεωρω οτι σε λιγο καιρο, και με το περας του χρονου, η sony θα ξανα-ΑΦΑΝΙΣΕΙ το xbox1 σε exclusives και ποικιλια-ποιοτητα games (το ''αφανισει'' με μια δοση υπορβολης). Το θεωρω σχεδον δεδομενο, εχοντας ζησει απ την αρχη εως το τελος τις 2 προηγουμενες γενιες. (Υπ'οψιν οτι παντα μου αρεσε το xbox απο το original κι ολας, και το απολαμβανα και θεωρω επιτυχιες και το 360 και το one)
  10. Οταν εχεις ενα καλο pc, διαλυεται καθε διλημμα... ありがとうございます
  11. Ακομα δεν εχω καταλαβει τη σημασια αυτου του αρθρου......... Σα διαφημιση του public η του πλαισιου μου φαινεται......!!
  12. Τελοσπαντων, αποψεις. Και τωρα συμπαθατε με, παω να παιξω καμια ωριτσα killzone trilogy πριν ξεκινησω το shadowfall!
  • Δημιουργία νέου...