Προς το περιεχόμενο

durutti

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    227
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

durutti's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

13

Φήμη

  1. Συνδεω υπολογιστη με τηλεοραση με hdmi... H τηλεοραση δεν παιζει ηχο ακουω απο τα ηχεια του υπολογιστη. Πως θα στειλω ηχο στη μπαρα αυτη? Θα γινεται αν εχει BT ο υπολογιστης? Δεν θα εχει καθυστερηση? 'η μπορω και wireless οπως λεει?
  2. update στο android, φλασαρισμα κλπ απ οτι βλεπω στο freaktab εχουν ηδη βγαλει. μια εφαρμογη Tv κατι που δειχνει 1η στην 1η οθονη και μολις πατας σου λεει να την εγκαταστησει τι ειναι? στα ξενα φορουμ λενε πως αν εχεις ρισετ κουμπι στη φατσα πρεπει να το κατσαβιδιασεις για να δεις τι batch ειναι... αυτο να εννοουν? https://prnt.sc/h33zvs
  3. Banggood 41 δολλαρια με τα μεταφορικα του Priority και χρονο ρεκορ παραλαβης κατω απο 2 εβδομαδες. Το κοντρολ οπως και σε αλλα φτηνα media player που εχω παρει δουλευει οποτε θελει (προτεινετε κανενα φτηνο mini keyboard) Αναβαθμιση αυτοματη σας εχει βρει? Αν βρει να την κανω? Ενα Junk ειδα εχει μεσα TV κατι που σου λεει να το εγκαταστησει και βεβαια δεν το εκανα.
  4. κι εγω σε 3 που πηγα και ηταν στη λιστα της Shell πρεπει να ειχαν τελειωσει 1η μερα. Κλασσικο ελληνικο fail marketing
  5. το παρηγγειλα κι εγω αν και λιγο ακριβοτερα αλλα διαβασα οτι υπαρχουν θεματακια.. κακες παρτιδες που μπρικαρουν αν το φλασαρεις κλπ. Βεβαια σε τετοια τιμη λογικο να εχει θεματακια μπορεις να πεις.. Τι καρτα μνημης και οσο ποση παιρνει παιδες κανεις που το παρελαβε ηδη? Συνδεονται ευκολα στο usb σκληροι,ποντικια, πληκτρολογια κλπ?
  6. γιατι μας κανει αναγκαστικα voip o ΟΤΕ? επιτρεπεται?
  7. Mymarket 2,90Ε οι Douwe Egberts (το φυλλαδιο λεει ως 7/1) Στα μεγαλα ΑΒ (πχ Ελληνικου) βρηκα καψουλες Dallmayr που εψαχνα να δοκιμασω περιπου 3,50Ε. Βογγαει λιγο η μηχανη αλλα οι καψουλες ειναι τελειως κλειστες (δεν μυριζουν απεξω).
  8. 2,80 doue ποτε ρε παιδια ενημερωστε για καμια προσφορα Αν και προτιμω της εταιρειας του ΑΒ. Πηρα και μια αλλη προσφατα των supermarket Bazaar (ΕΛΟΜΑΣ) . Καλουτσικες σε γευση αλλα βογγαει η μηχανη οποτε δεν νομιζω να ξαναπαρω, Α, επισης εβαλα τα island να μου βαλουν σε καψουλα οτι κουλο καφε εχουν.. Απλα δεν ειναι τοσο καλες οι καψουλες αναλογα απο ποιο καταστημα θα τις παρεις.
  9. οκ το βρηκα ευτυχως (μαλλον) εκανα ακυρωση τι διαφορα εχουν κανεις δεν ξερει? νομιζα πως θα μου τα αφαιρεσουν απο τα 100 αν δεν εβαζα ολατα εξοδα δικα μου ευχαριστω για την αμεση απαντηση
  10. πηγα ρε παιδια να κανω την 1η μου μεταφορα σε Revolut ενω εχω την φυσικη καρτα εδω και πολυ καιρο και το ebanking Eurobank μου εβγαλε Σύνολo εξόδων:19,00 EUR στα 100 που πηγα να στειλω 1 ευρω δεν επρεπε να ειναι??? Τις οδηγιες για Top Up with EUR ακολουθησα
  11. Εχει και μπερνινι πιο ακριβα απο τους Κυπριους και μια αλλη μαρκα Πορτογαλλικη λιγο καλυτερη αλλα 2,70. Ασε δεν αξιζει. Απλα ειχε μια προσφορα και εδωσε 11 δεκαδες στα 27 ευρω και βρηκε λιγο φτηνοτερα.. Ωραιος ο ΑΒ με τις Doue Egberts τις εδινε καμια εβδομαδα κατω απο 3 πηρα αρκετες (γιατι εχει καλουτσικο ντεκαφ) και τωρα τις πηγε παραπανω απο πριν νομιζω 4 ευρω! Εχετε βρει πουθενα Λιντλ ντεκαφεινε?
  12. παντως παιδια μπορει οι καψουλες νεσπρεσσο να ειναι πανακριβες αλλα και ποιοτικα καλες και αν ειστε κοντα σε καποιο απο τα μαγαζια αξιζει να το επισκεφθειτε. Κατ αρχας θα πιειτε σχεδον σιγουρα τσαμπα καφεδακι.. Κατα δευτερον θα σας δειξουν οτι θελετε (πχ οπως ρωτατε πολλοι πως να φτιαξετε φρεντο και οχι δεν χρησιμοποιουν μιξερ) Πηγα για πλακα γιατι ειμαι εντελως αρνητικος σε αυτες τις τιμες αλλα στο τελος δεν μπορεις να μην αγορασεις τουλχ 1-2 πακετα.. Μπουτικ κανονικη με πολυ προσωπικο, τα (πανακριβα) αντικειμενα σε πολυ ωραια εκθεση κλπ. Κατα τ'αλλα εχω δοκιμασει πολλες μη γνησιες και στο φεστιβαλ καφε και εχω αγορασει. Οι Dructer Θεωρω δεν πινονται μονο για κανενα φρεντο ισως να χαραμισω 2... Οι Λιντλ πινονται ανετα. Των coffee island 1/2 ειναι ελαττωματικη και εχω αγορασει απο διαφορα. οι Doue 'η πως τις λενε περι ορεξεως εμενα μου αρεσαν. Τις θεωρησα προσφορα στο ΑΒ 3,10 αλλα απ'οτι λετε μπορει να τις βρω και πιο φτηνα σε αλλη αλυσιδα. με βολεψε πολυ κι ο ντεκαφεινε σε αυτες για βραδινα καφεδακια.. Και οπως εχω ξαναπει δεν εχω παρει παρα πολλες αλλα σαν ποιοτητα καφε του Μισεγιαννη ειναι 1 κλικ κατω απο τις γνησιες. Οταν δω τιμη πανω απο 3,50 δεν τις αγοραζω/δοκιμαζω παρολο που εχω δει και καλες μαρκες και με προκαλουν... Επομενως στοχος ειναι να δοκιμασω αυτες του Πρασοπουλου που ηταν πολυ καλος στην εκθεση αν και για να βγει φτηνα πρεπει παλι να παρεις 100. Τουλχ οτι ειδη θες απ'οτι μου ειπε. Συστημα επαναγεμισματος δεν εχει χρησιμοποιησει κανεις? Εχω κι ενα τεταρτακι απο τον παλιο εσπρεσσο και δοκιμαζω οποια καψουλα δω με καλες τρυπες απο κατω και τη γεμιζω με αλουμινοχαρτο κλεισιμο με οδηγιες που εχω δει στο youtube.. Αρκετα καλες βγαινουν αφου ειναι και ο καφες σιγουρα της αρεσκειας μου.. Αλλες φορες βγαζουν λιγοτερο νερο κλπ Φροντιζω να εχω αδειο το δοχειο.. PS αυτοι που λετε που με εχει πρηξει το FB στη διαφημιση οι Cedo Τους εχει δοκιμασει κανεις?
  13. αν βρεθειτε κοντα στο Κολωνακι συνιστω να ψαξετε το Μισεγιαννη.. και δεν μου αρεσει να κανω διαφημιση.. Παρα πολυ καλες..(αν και ΑΠΟ 3 ευρω/10.. που σημαινει παει και πιο πανω..) Επισης ενα καφεκοπτειο στην Καρυτση εφερε μια Ιταλικη μαρκα φτηνες.
  14. ευχαριστουμε τον "συναδελφο" για το μαθημα αλλα δεν καταλαβα ακριβως πως και αν μπορουμε να την τεσταρουμε αν ειναι χαλασμενη/τη χαλασαμε. κι απο καφεκοπτειο που πηρα στο κεντρο σαν του Dructer ειναι με γωνιες στα πλαγια (αλλα ο καφες πιο ακριβος και φανταστικος..) Τελικα δεν υπαρχει συμπερασμα αν ειναι καλυτερο να εχουν απο πριν τρυπες 'η οχι? Αυτες με τις γωνιες ανοιγουν ουσιαστικα τις τρυπες οπως τις πιεζει το νερο αφου δεν τις φτανουν τα μαχαιρια? Ειδα κατι βιντεακια στο youtube και γεμισα καποιες καψουλες και τις εκλεισα με αλουμινοχαρτο και σε μερικες βγηκε πολυ νερο απο πισω. Αλλα και σε καποιες αλλες πεφτει νερο ισως αν δεν κουμπωσει καλα? Νερο στο φλιτζανι μου εχει βγει μονο 1 φορα μεχρις στιγμης δεν θυμαμαι με ποιες καψουλες. ΥΓ Η επομενη αναζητηση θα ειναι ενα μικρο ατομικο? http://www.alibaba.com/showroom/nespresso-coffee-capsule-filling-machine.html Βασικα ρωτησα ενα μικρο καφεκοπτειο γιατι δεν πουλαει τους καφεδες του σε καψουλες αφου βγαζουν τρελο κερδος απο αυτο (5γρ καφε συν την καψουλα πες.. και τα πουλανε μινιμουμ 3ευρω/10) και μου απαντησε "Παρε μονος σου φτηνο ειναι!" LoL
  • Δημιουργία νέου...