Προς το περιεχόμενο

Markerparts

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    404
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Απασχόληση
    Custom keyboards

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Markerparts's Achievements

  1. Markerparts

    AMD Radeon RX 6800

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24/03/2024 09:44 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καλημερα, διατιθεται η ανωτερω καρτα προς πωληση. Αγοραστηκε καινουρια απο Αμερικη, και εχει δουλεψει λιγοτερο απο 10 ημερες. Δινεται για μεταβαση σε nvidia. Δεκτες ανταλλαγες με 4070ti super, αυστηρα μεχρι 2 slots. Περιοχη Θεσσαλονικη, ανατολικα. Περισσοτερες φωτος σε σοβαρα ενδιαφερομενους. Τιμη τελικη.

    400 €

  2. Παρουσιαση θα γινει ιδια μερα με την αμαξαρα εν ονοματι “CHAOS”.
  3. Ο Ευαγγελατος και η Στεφανιδου εχουν ηδη beta απο την premium εκδοση.
  4. Markerparts

    DELL UltraSharp U2720Q

    H οθονη ξεπερασε πραγματικα καθε προσδοκια μου, τοσο απο απεικονιση χρωματων, οσο και απο συνδεσιμοτητα. Πραγματικα ειναι η καλυτερη επιλογη που εχω κανει ποτε. Μεγαλο extra για μενα και ενας απο τους κυριους λογους που την αγορασα, ειναι οτι μπορει να συνδεθει με ενα καλωδιο Usb type C με το macbook, και να μου παρεχει και εικονα και ηχο και data. Φανταστικο feature, βοηθησε παρα πολυ ετσι ωστε το γραφειο μου να παραμενει καθαρο απο καλωδια.
  5. Το θεμα ειναι οτι εχω πολυ πολυ συχνα πακετα, και ειναι ρεαλιστικα η πρωτη φορα που ειναι τοσο ακραια η αναμονη και η ολη διαδικασια. Τραγικο. Πραγματικα νομιζω οτι ανηκουμε σε μια τριτοκοσμικη χωρα. Το ηξερα δηλαδη, αλλα πλεον ειμαι σιγουρος..... Προσπαθω απο την αλλη να επικοινωνησω μαζι τους μηνες. Δεν γινεται απλα. Δεν εχω ερθει σε πιο δυσκολη θεση ποτε, και πραγματικα θα ηθελα να τους κανω μια καταγγελια, οχι οτι θα αλλαξω κατι, απλα για να μου φυγει εμενα η τρελα. Δεν ειναι δυνατον κατι που ειναι εδω απο την 2 Οκτωμβριου να περιμενει σε εναν χωρο 2 μηνες για να το δει καποιος μισο λεπτο. Και πραγματικα δεν ειναι προβλημα μου ή δικια μου ανυπομονησια. Θα ηθελα να δω εναν απο αυτους τους υπαλληλους απο κοντα, να μου πει αληθεια τι κανει ολη μερα. Δεν εχω δει ποτε τελωνειακους να κανουν απεργια, ουτε να διαμαρτυρονται για το οτιδηποτε. Λετε να ειναι και αυτο τυχαιο? Αν ας πουμε ομως ο συγκεκριμενος κυριος που ειναι υπευθυνος να εκτελωνισει ενα δεμα που ειναι αραγμενο εκει για μηνες παει σε μια αλλη δημοσια υπηρεσια και του πουν "οκ, θα το κανουμε αυτο που θελεις, ελα σε 2 μηνες", εκει τι θα πει? Ευχαριστω πολυ και θα φυγει? Αισχος απλα. Μακαρι να γινει ιδιωτικο και το τελωνειο καποτε, να δινουμε ενα ποσο και να γινεται η δουλεια μας αμεσα. Εστω να μας σηκωνουν το τηλεφωνο.
  6. Για γερα νευρα μονο. Σε μια μερα ηρθε πακετακι απο φιλο στην Αγγλια, στο Ελ. Βενιζελ. Στο τηλεφωνο εννοειται δεν εχω βρει ποτε και κανεναν. Πως θα μαθω τι και πως. Mail εστειλα, καμια απαντηση εννοειται.
  7. Καλημερα και απο μένα. Εχω παρε δωσε με δεματα μερικα χρονια, αλλα αυτο που γινετε τελευταια ειναι ανεκδιήγητο ρε παιδια.... Τα screenshots μιλανε απο μόνα τους. Και εχω να περιμενω αρκετα πραματακια που τα βιαζομαι ιδιαιτερα, αλλα δεν βλεπω κανενα φως στο τουνελ...... Απατο πηγαδι ειναι η κατασταση, παλι καλα που παραλαμβάνουμε και μερικά πρεπει να λέμε ..... Πόσο χειρότερα μπορεί να γίνει άραγε?
  8. Απλα αν δεις κανενα mail που πεθανε ο βασιλιας του Τιμπουκτου και σε γυρευει για να κληρονομησεις μερικα εκατομυρια, μην το πιστεψεις
  9. Ιf it ain't broken, don't fix it , που λενε και στο χωριο μου. Το v1 θα μας βγαλει πολλα χρονακια ακομα, 4κ δεν ειναι και κατι που του λειπει.
  10. Ο καθενας προτιμαει οτι δουλευει καλυτερα, και μπορει και οχι για ολους, αλλα καλυτερα γι αυτον. Θα μιλησω και προσωπικα για μενα αν και δεν θα το ηθελα. Εφυγα απο 2700χ για να παω σε Μ1. Κανει τα παντα καλυτερα, και εχω πλεον ενα φορητο workstation που δεν με εχει απογοητευει, ουτε αφησει ποτε και για τιποτα. Απο την αλλη ειναι και το οικονομικο που αναφεραν μερικοι, αλλα δεν νομιζω να λεει κατι και αυτο, απο την στιγμη που καποιος για τον εναν ή τον αλλο τροπο επροκειτω να δαπανησει και 1000+ για μια καρτα γραφικων, οι τιμες ειναι πανω κατω ιδιες, ειναι επιλογες καθαρα το θεμα. Εαν εχω ενα παραπονο ειναι το οτι δεν μπορω να κανω dual/triple boot, και δεν με εξυπηρετει και πολυ το parallels. To μονο μου θεματακι. Tα τρεχω online απο την αλλη, αλλα καμια φορα το θελεις και το GUI.
  11. Κλικ πανω στο πεδιο που ειναι να συμπληρωσεις, ctrl+v πανω στο mail, και τα κανει paste αυτοματα Κλικ πανω στο πεδιο που ειναι να συμπληρωσεις, ctrl+v πανω στο mail, και τα κανει paste αυτοματα
  12. Καλη φαση που ολοι πανε να κανουν show off τα bags του τελευταιου μηνα, gz folks, stay minimalists.
  • Δημιουργία νέου...