Προς το περιεχόμενο

cris41

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    941
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με cris41

  • Ημερομηνία γέννησης 29 Αυγούστου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Cardiff
  • Ενδιαφέροντα
    Basketball

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.591 προβολές προφίλ

cris41's Achievements

  1. Καλησπέρα, μου ήρθε εμένα ένα 15 PRO MAX 1TB NATURAL TITANIUM και ένα 256. Αν ενδιαφέρεται κάποιος να του το δώσω.. Κωτσ'οβολος με απόδειξη (όχι τιμολόγιο).
  2. Ναι τους είδα και αυτούς που έχεις αναφέρει. Όχι δεν έχω κάτι τόσο ακριβό από φόβο ίσως.
  3. Καλησπέρα και από εμένα στο παρόν μιας και δεν έχω ξαναγράψει σε αυτό το τοπικ. Προχτές μπήκαν ληστές στη πολυκατοικία. Ευτυχώς δεν άνοιξαν κανέναν και μάλιστα η αστυνομία τους έπιασε επάνω στο συμβάν. Πήγα σήμερα σε έναν κλειδαρά και του έδειξα το κλειδί μου και τον ρώτησα κατά πόσο εύκολα "ανοίγει" και μου λέει ούτε εύκολα, ούτε αρκετά δύσκολα. Έχω μια κλειδαριά Dierre. Αυτός μου πρότεινε να μου βάλει την Cisa Tekno Pro (https://key-safe.gr/kulindroi/kulindroi-asfaleias/kulindros-asfaleias-cisa-astral-tekno-pro-me-break-secure-1338) Δε μου φαίνεται κάτι το εντυπωσιακό μιας και του ζήτησα κάτι αρκετά καλό. Βρήκα αυτές τις δύο: https://www.lockitnow.gr/evva-mcs-security-cylinder.html https://www.lockitnow.gr/cisa-security-cylinder-rs3-s.html Είναι υπερβολή; Να σημειωθεί ότι στο σπίτι αυτό θα μείνω για άλλα 3 χρόνια και μετά θα φύγω (είμαι με ενοίκιο αλλά θα την πάρω μαζί την κλειδαριά αν είναι αρκετά καλή). Ευχαριστώ!
  4. Wow τον τσίμπησα. thank you! Ετοιμαζόμουν να πάρω αυτές τις μέρες αυτόν εδώ https://www.skroutz.gr/s/23542041/Samsung-Portable-SSD-T7-USB-3-2-USB-C-1TB-2-5-Titan-Grey.html
  5. Εχω το Νάρκισος Ι περίπου 2-3 χρόνια και είναι εξαιρετικό. Αφαίρεσα λίγο απο το καουτσούκ του.
  6. Επιβεβαιώνω ότι πήρα και εγώ 200€ επιστροφή και επιπλέον 9€ απο τα 900coins
  7. Το πακέτο με το bundle βγαίνει στα 382€ δηλαδή; Επίσης με την εγγύηση αν παιχτεί κάτι;
  8. Αφού το έκανα εγκατάσταση στο Mac μου ζήτησε 7 μέρες trial ή buy now ή activate μέσω κωδικού (που το επιλέγεις και βάζεις τον κωδικό που σου έστειλαν στο email). Χρησιμοποιώ lightroom, ωστόσο θα του ρίξω μια ματιά να το δώ πως είναι.
  9. Καλησπέρα, έχω αυτό το πολυμηχάνημα https://support.hp.com/gr-el/drivers/selfservice/hp-photosmart-c4680-all-in-one-printer/3739148/model/3739149 από όσο θυμάμαι δουλεύει κανονικά (δεν είμαι και 100% σίγουρος και ούτε πρόκειται να το δω) απλά μου πιάνει χώρο, σκονίζεται και εκνευρίζομαι που το βλέπω (έχω νέο εκτυπωτή). Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση εμφανισιακά αλλά δε πρόκειται να ασχοληθώ και από το να το πετάξω κάτω στα σκουπίδια, μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάποιον. Βρίσκομαι Αθήνα. Αν ενδιαφέρετε κάποιος ας μου στείλει πμ. Ευχαριστώ.
  10. Έκανα αγορά ενός Galaxy μαζί με ακουστικά την Τετάρτη. Ωστοσο επιστροφή ακόμα δεν έχω δει. Μήπως δεν έπρεπε να βάλω τα ακουστικά στην ίδια παραγγελία και να ήταν αυτούσιο το κινητό?
  11. Νομίζω άξιζε η αναμονή του να μην πάρω τελικά το Air M1 τον Φεβρουάριο και να περιμένω αυτό. Από εμένα είναι ναι. Εντομεταξύ γελάω με τις τιμές που πουλάνε μερικοί τα mac τους. Βγήκε το καινούργιο και ακόμα και τώρα τα δίνουν ίδια τιμή με σκρούτζ ή 100ευρώ λιγότερα (με έναν χρόνο εγγύηση να έχουν ακόμα ή και λιγότερο).
  12. Έβαλα και εγώ μια παραγγελία. Για να δούμε. Πάντως για 2 δε με άφηνε. Ήθελε με άλλο λογαριασμό!
  13. Σχετικά με το 50% πάντως " Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο aegeanair.com, στο olympicair.com και στο AEGEAN app από 07.01.22 έως και 06.02.22 για πτήσεις από 01.02.22 έως και 31.12.22.
  • Δημιουργία νέου...