Προς το περιεχόμενο

marvin822

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    49
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

marvin822's Achievements

  1. Πολυ δυνατο εργαλειο για τα χρηματα του. Το εχω 3 μηνες αγορασμενο απο ΜΜ και δουλευει αψογα. Thanks TS. Αν ξερει καποιος επειδη δεν βρηκα απαντηση δυστυχως. Παιρνει αναβάθμηση στη RAM η ειναι τα 16gb max? Επισης αν τελικα το "σηκωνει" το μηχανημα μπορεις να εχεις πχ μια 16gb και μια 8gb?
  2. Αν έχω καταλάβει σωστά το Μ10 αφορά την διάμετρο της βίδας που θα μπει στο βύσμα. Ανεβάζω και 2 φωτογραφίες με την διάμετρο του βύσματος για να γίνω πιο κατανοητός. Ελπίζω να μην κάνω κάπου λάθος.
  3. Πιστεύεις θα κάνει αυτό? Δεν χρειάζεται μεγαλύτερο (18mm ή 20mm) για να μπει το βύσμα που είναι 16mm?
  4. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια τρύπα στο ταβάνι του μπαλκονιού μου (μπετόν) για να τοποθετήσω μια κρεμαστή πολυθρόνα. Έχω προμηθευτεί γάντζο με μεταλλικό βύσμα (Μήκος βύσματος 6εκ. * 1,6εκ. Διάμετρο). Δυστυχώς δεν έχω τόσο μεγάλο τρυπάνι για να κάνω μόνος μου την τρύπα. Από ότι έχω δει είναι αρκετά ακριβές οι μύτες τρυπανιού τέτοιου μεγέθους. Γνωρίζετε τι διάσταση τρυπανιού θα χρειαστεί για να γίνει σωστά η τρύπα ώστε να χωρέσει βύσμα 16mm; Θέλει 18mm η μήπως 20mm για να μπει πιο εύκολα? Επίσης γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τεχνικός ο οποίος θα μπορούσε να κάνει την εργασία σε νορμάλ τιμή? Θα το εκτιμούσα αν μπορούσατε να μου στείλετε αν έχετε κάποιον σε προσωπικό μνμ. Ευχαριστώ πολυ!!
  5. Καλησπέρα. Έχω δει σε κάποιες προσφορές του Pockee οτι υπάρχει υποσημείωση "Δεν ισχύει συνδυαστικά με προφορά η κουπόνι καταστήματος". Εχει τύχει κάποιος να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή σε αντίστοιχη προσφορα; Αν ναι υπήρξε κάποιο θέμα τελικά στη συναλλαγή;
  6. Το μηχανημα εχει ξαναβγει σε αυτη την τιμη αλλα εχει εξτρα τα εισιτηρια του σινεμα για οποιον ενδιαφερεται. http://www.bestprice.gr/item/2154508839/canon-pixma-mx495.html Οροι & Προυποθεσεις: http://www.canon.gr/backtoschool/ Η προσφορα με τα εισιτηρια ισχυει και για αγορες σε αλλα μοντελα τα οποια δεν εψαξα και δεν ξερω αν αποτελουν προσφορα. 10. Δώρα Προωθητικής Ενέργειας 10.1. Tα 2 δωρεάν εισιτήρια για τον κινηματογράφο, με την αγορά επιλεγμένων εκτυπωτών Canon, ισχύουν σε όλα τα Village Cinemas (The Mall 14 Cinemas, Rentis 20 Cinemas, Cosmos 11 Cinemas, Faliro 9 Cinemas, Aγ. Δημήτριος 5 Cinemas, Παγκράτι 5 Cinemas, Βόλος 4 Cinemas) για προβολή mainstream αίθουσας. Δεν ισχύει για τις αίθουσες Gold Class και Comfort, καθώς και στις 3D και Dolby Atmos προβολές. 10.2. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι τις 31/12/2016 και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στην αίθουσα. 10.3. Τα εισιτήρια δεν αντικαθίστανται σε περίπτωση κλοπής ή απώλειάς τους. 10.4. Κάθε εισιτήριο ισχύει για ένα άτομο
  7. Δεν γνωριζω κατι για το τηλεφωνο αλλα με λιγο ψαξιμο και αφου ειδα οτι εχει ανοιξει και αλλο παρομοιο θεμα (το οποιο εχει κλειδωσει τωρα) και αρκετοι ενδιαφερθηκαν, βρηκα αυτο: http://chinagadgetsreviews.com/best-deal-homtom-ht17-4g-smartphone-60-tomtop.html Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο το σαιτ απο προσωπικη εμπειρια αν και με ενα γρηγορο ψαξιμο στο φορουμ ειδα οτι αρκετοι εχουν παραγγειλει απο εκει. Link: http://www.tomtop.com/homtom-1978/p-p1553bl-eu.html Με κωδικο HT17PRO30 στο checkout και εξαργυρωση 200 ποντων που σου δινει στην εγγραφη βγαινει περιπου στα 52ευρω.
  8. Αν βαλεις την Διευθυνση σου αριστερα θα σου ανοιξει επιλογη για μεταφορικα και αντικαταβολη. Απο οτι ειδα βγαινει σχεδον 167€ συνολο με αυτο τον τροπο.
  9. http://www.placemall.gr/xiaomi-redmi-note-3-dual-sim-32gb-silver-A23400050
  10. Καλησπερα. Στο σαιτ του ΙΚΕΑ οπου υπαρχει ενοτητα με τις προσφορες που υπαρχουν σε καθε καταστημα τους ξεχωριστα, εμφανιζει και το συγκεκριμενο πλυντηριο στην τιμη των 99€ (απο 379€) στο καταστημα του Κηφισου. Αν πατησετε να ανοιξει το λινκ, εμφανιζει την κανονικη του τιμη αφου (λογικα) η προσφορα ισχυει για το καταστημα. Δεν γνωριζω ουτε διαθεσιμοτητα ουτε αν αξιζει σαν μαρκα αλλα ειναι σιγουρα πολυ καλη τιμη για τα χαρακτηριστικα του. Επισης εχει και 5 χρονια εγγυηση.
  11. marvin822

    ideaworld.gr Αξιοπιστο??

    Καλημερα. Ειμαι απο Αθηνα και ηθελα να κανω μια αγορα μεσω του σαιτ ideaworld.gr το οποιο ομως ειδα οτι προσφερει δωρεαν πληρωμη με αντικαταβολη μονο εντος Θεσσαλονικης. Οι επομενη πιο οικονομικη λυση για πληρωμη ειναι καταθεση σε τραπεζα και εδω ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος προηγουμενη εμπειρια με το συγκεκριμενο σαιτ και κατα ποσο αξιοπιστο θεωρειτε οτι ειναι να πληρωσεις σε καποιο τετοιο καταστημα με καταθεση χρηματων σε τραπεζα. Ευχαριστω πολυ!!
  12. LG G Flex 2 (16GB) στα 262,50€ με μεταφορικα ΕΔΩ. Διαθεσιμο σε 1-3 μερες (οπως αναφερει το σαιτ) Επομενη καλυτερη τιμη σε bestprice και skroutz στα 315€ με μεταφορικα. https://www.skroutz.gr/s/5983545/LG-G-Flex-2-16GB.html http://www.bestprice.gr/item/2154525381/lg-g-flex2-16gb.html Το καταστημα δεν το γνωριζω, αν εχει παραγγειλει καποιος ας μας ενημερωσει.
  • Δημιουργία νέου...