Προς το περιεχόμενο

Prospector8

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    6.487
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    2

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Prospector8's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 19/04/2024 06:07 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλειται η εν λογο συλλεκτικη εκδοση του παιχνιδιου Xenoblade Chronicles 3, χωρις το παιχνιδι μεσα, οπως ακριβως σταλθηκε απο την εταιρια. Περιλαμβανει το steelbook και το Artbook. Δεν ειναι σφραγισμενο, ποτε δεν ηταν μιας και ετσι στέλνεται απο τη Nintendo, αλλα αριστη κατασταση. Βρισκομαστε οπου σας βολευει καλυτερα στην Αθηνα, και στελνω Πανελλαδικα με Ελτα/Box Now μετα απο καταθεση. Οποιαδηποτε αλλη απορια σε ΠΜ.

    130 €

  2. Prospector8

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα ψάχνω πλυντηριο ρουχων 9kg μέχρι 450 και δεν μπορώ να αποφασίσω αναμεσα στα πιο διάσημα του Skroutz δηλαδή το LG F4R3009NSWW, Samsung WW90T504DAX/S7 και PITSOS WUP1401G9. Για 2 άτομα θα είναι οπότε δεν θα ειχα πρόβλημα να έπαιρνα και 8kg αν υπήρχε κάποιο καλό κάτω απο 380€ για 8kg. Μήπως να περιμένω καλύτερα καμία προσφορά όπως του πλαισίου που είχε eurobank 100€ επιστροφή?
  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/02/2024 02:12 πμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλείται η εν λογο premium συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού Elden Ring, σφραγισμένη και άριστη κατάσταση. Δεκτός οποιοσδήποτε έλεγχος. Σας την φέρνω εγώ όπου είστε στην Αθήνα και προς το παρόν δεν στέλνω Πανελλαδικα διότι δεν θα ήθελα με αντικαταβολή. Οποιαδηποτε αλλη απορία σε ΠΜ. Specifications Πλατφόρμα: PlayStation 5 Είδος παιχνιδιών: Δράση Έκδοση του παιχνιδιού: Συλλέκτες Υπεύθυνος ανάπτυξης: FromSoftware, Inc Εκδότης: Bandai Namco Games, Namco Bandai Games America Inc. Ημερομηνία κυκλοφορίας: 21/01/2022

    900 €

  4. Καλησπέρα, φίλη ψάχνει λαπτοπ για αρκετό video και photo editing μέχρι 1000€,τι επιλογές έχουμε? Αξίζει να παει σε apple m2 που το βρίσκω 992€ ή τα 8gb ram δεν φτάνουν για ούτε πλάκα? Απο Αμαζον και Ελλάδα κατα προτίμηση. Ευχαριστώ προκαταβολικά
  5. Καλησπερα, φιλη ψαχνει λαπτοπ για απλη χρηση τυπου office, να βλεπει ταινιες και σειρες και να τις διαρκει αρκετα η μπαταρια. Υπαρχει καποιο λαπτοπ που να αξιζει κατω απο 400Ε? Κατα προτίμηση η αγορα να γινοταν απο τα Αμαζον ωστε να αγοραστει με τιμολογιο. Ευχαριστω προκαταβολικα.
  6. Prospector8

    Ψάχνω για...

    Καλημέρα, ψάχνω ηλεκτρικό πατίνι το οποίο να έχει την δυνατότητα να ανεβαίνει έστω και πιο αργά σε ανηφόρα. Υπάρχουν κάποια αξιόπιστα, δυνατά μοντέλα? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  7. Prospector8

    Ψάχνω για...

    Καλησπέρα, ψάχνω μια robot σκούπα για 100τμ σπίτι, σκούπισμα και σφουγγάρισμα, την πιο value for money μέχρι 400€. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  8. Αναφερεσαι σε αυτο? https://www.amazon.es/dp/B09MSCWWFF?tag=lagonika006-21&creative=24630&th=1 Οντως παρα πολυ καλο στα λεφτα αυτα, αν ειναι και IPS οθονη που φαινεται να ειναι απο οτι διαβαζω στο κατω μερος. Του πλαισιου δεν το βρισκω, ενα βλεπω στα 650 που ξεφευγουμε τελειως εκει.
  9. Καλησπερα σε ολους, δυστυχως σημερα μου ανακοινωσαν οτι θελει λαπτοπ η αδερφη μου και ο αντρας της για φουλ οικιακη χρηση τυπου ταινιες, youtube, word, excel κτλπα + να μπορει να παιξει κανα παιχνιδακι ο 14ος χρονος γιος τους. Με λιγο ψαξιμο δεν βρηκα κατι καλο σε προσφορα, που λογικο ειναι τετοια μερα αλλα τελοσπαντων. Μεχρι 500Ε+- θελουν με Ips αν ειναι εφικτος και 5500U ειχα εγω στο μυαλο μου σαν minimum requirements. Αγορα απο οπουδηποτε, προς το παρον ενα HUAWEI MateBook D15 στα 580Ε εχω βρει αλλα ειναι λιγο τσιμπημενη τιμη για τις αναγκες τους. Οποιαδηποτε προταση ευπροσδεκτη, ευχαριστω.
  10. Prospector8

    Ψάχνω για...

    Καλημέρα, ψάχνω για ηλεκτρικό φουρνάκι χωρίς εστίες μέχρι 200€, προτείνετε κάποιο αξιόπιστο?
  11. Καλησπέρα, φίλος προγραμματιστής ψάχνει λαπτοπ που θέλει να του δουλεύει για χρόνια. Οι απαιτήσεις του ειναι οι εξής: Αγορά μονο απο τα Amazon της Ευρώπης. Τον νοιάζει πολυ η ποιότητα κατασκευής, οπότε θα προτιμούσε ενα λαπτοπ με αλουμινένιο σασί ας πούμε. 16gb ram minimum + να είναι επεκτάσιμη. Καρτα γραφικων δεν θέλει κάποια συγκεκριμένη αλλα θέλει να μην είναι με την ενσωματωμένη. 15αρι να είναι και όπως ανέφερα θα ασχοληθεί 90% με κώδικες/προγραμματισμό. Αυτα πάνω κάτω, τώρα για το πόσο ιδανικά θα ήθελε να του βγει κάτω από 1000€ αλλα μπορεί να δώσει ελάχιστα παραπάνω αν τα αξίζει. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  12. Καλησπέρα, φίλος ψάχνει για λαπτοπ μέχρι 600€ με dedicated κάρτα γραφικών για να παιζει διαφορά ελαφριά παιχνιδάκια. Ποιο είναι το καλύτερο σε αυτά τα χρήματα? Αγορά μπορεί να γίνει και απο Ελλάδα και απο Αμαζον, αδιάφορο αν θα έχει Windows ή όχι. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  13. Η ενεργοποίηση μπορεί να γίνει ξανά από μένα ανά πάσα στιγμή. Η απενεργοποίηση όμως όχι. Δεν έχω προλάβει να κάνω έλεγχο με σιμ άλλου παρόχου καθώς στην οικογένεια μου όλοι έχουμε Vodafone. Η Vodafone (κατα τα λεγόμενα της πάντα) είπε ότι έχει κι άλλες αναφορές για το συγκεκριμένο κινητό. Όχι ότι αυτό είναι σίγουρο αν δεν γίνει έλεγχος με σιμ άλλου παρόχου, απλώς αναφέρω τι μου είπαν.
  14. Καλησπερα σας και Καλη Χρονιά! Πριν μερικες μερες αγορασα το Realme GT Neo 2 5G ερχομενος απο το Poco X3 NFC. Εγινε το πρωτο setup του κινητου και οι πρωτες εντυπωσεις ηταν πολυ θετικες μεχρι που ανακαλυψα ενα θεμα το οποιο θεωρω σοβαρο προσωπικα. Οταν το κινητο λειτουργει σε LTE/NR (4G/5G) με ενεργο VoLTE (απο τον παροχο) δεν φαινεται ο αριθμος που σε καλει, παρα βγαζει μονο Αγνωστος. Αν βαλεις το κινητο μονο σε 2G/3G ο αριθμος εμφανιζεται κανονικα. Έχοντας Vodafone, στις επιλογες τις SIM εμφανιζεται μονο η επιλογη του Wifi Calling την οποια και αν απενεργοποιησω παλι το προβλημα συνεχιζει. Αναγκάστηκα, λοιπον, να επικοινωνησω με την Vodafone και να απενεργοποιησουν απο πλευρας τους το VoLTE. Μετα την απενεργοποιηση του ολα δουλευαν κανονικα με τη διαφορα οτι πλεον δεν εχω wifi calling και volte τα οποια χρειαζομαι (ειδικα το wifi calling λογω ελλειψης σηματος). Στο Poco X3 δεν υπηρχε κανενα προβλημα με αυτες τις λειτουργιες και ολα δουλευαν ρολοι. Παρομοιο προβλημα υπηρχε σε κινητο γνωστου το οποιο ηταν Xiaomi Redmi Note 9S. Εκει το προβλημα διορθωθηκε υστερα απο firmware update χωρις καποια αλλη ενεργεια. Ψαχνοντας στο google δεν καταφερα να βρω κατι για το συγκεκριμενο κινητο παρα μονο αναφορες για αλλα κινητα τα οποια ειχαν προβλημα με την αναγνωριση κλησεων σε συνδυασμο με το VoLTE και που στις περισσοτερες περιπτωσεις διορθωθηκαν με update. Δηλωσα το προβλημα στα bugs στη Realme αλλα δεν δοθηκε καποια σαφη απαντηση παρα μονο να κανω reset τα network settings (προσωπικα εκανα 3 φορες factory reset). Ακομα δεν υπαρχει δυνατοτητα για unlock bootloader με αποτελεσμα να μην μπορω να δοκιμασω αλλη rom για να δω αν το προβλημα συνεχιζει. Αν καποιος γνωριζει κατι θα ηταν χρησιμη η βοηθεια του. Σας ευχαριστω!
  15. Prospector8

    Ψάχνω για...

    Σε ευχαριστώ για την πρόταση, γαμω τα ακουστικά αυτα, απλα βλακεια δικια μου που διευκρίνισα οτι τα ήθελα σε αυτό το στυλ να είναι : https://www.skroutz.gr/s/23948657/OnePlus-Bullets-Wireless-Z-In-ear-Bluetooth-Handsfree-Μαύρο.html?from=drop Παίζει κάτι τέτοιο πολυ πιο ποιοτικό απο αυτα που παρέθεσα?
  • Δημιουργία νέου...