Προς το περιεχόμενο

ektelion

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    980
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://ektelion.gr/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ektelion's Achievements

  1. Είναι από αυτά τα gameplay βίντεο, που δεν είναι ακριβώς "gameplay βίντεο", αν με εννοείτε. Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πώς θα υλοποιούνται όλα αυτά τα θαυμαστά που είδαμε στην πράξη και αν θα έχουμε παιχνίδι παιχνίδι ή κάτι πιο διαδικαστικό/κινηματογραφικό. ΟΚ, όχι ακριβώς ένα τεράστιο QTE, αλλά κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Από το συγκεκριμένο βίντεο, αυτό δεν καθίσταται σαφές.
  2. ektelion

    Amnesia: The Bunker [PC]⏱

    Από το 2007 οι Σουηδοί επαναπροσδιόρισαν το survival-horror genre με τα αριστουργηματικά Penumbra. Το Amnesia: The Dark Descent ήταν η φυσική εξέλιξή τους. Ένα παιχνίδι που παίζει με το μυαλό σου όσο λίγα. Ομολογώ ότι δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει έκτοτε. Αυτό θα πρέπει να διορθωθεί.
  3. ektelion

    Ektelion's Retro Reviews

    @GhostRiderLSOV thanks για το backstory και χαρά στο κουράγιο σου Για άλλη μια φορά δεν έκανα σχεδόν καθόλου research, γιατί η λογική αυτών των ριβιούζ είναι να τα προσεγγίζω ακριβώς όπως τα είχα πρωτοπαίξει μικρός που δεν υπήρχαν πληροφορίες. Θυμάμαι όμως ότι όταν το έπαιζα φανταζόμουν ότι ήταν το ρόμποτεκ και χαιρόμουν 😉 Τότε δεν ήξερα καν τι σημαίνει άνιμε, εξ ου και το "καρτουνίστικα".
  4. ektelion

    Ektelion's Retro Reviews

    @Snoob Και φαντάζομαι αυτός πάνω δεξιά είναι ίδιος ο Τομ Κρουζ ε;
  5. ektelion

    Ektelion's Retro Reviews

    Κάτσε να το παίξω πρώτα Βασικά δεν έχω παίξει ούτε τα Tales ακόμη της Telltale. Γενικά για κάποιον λόγο δεν τρελαίνομαι να το παίξω άμεσα. Κάτσε να πέσει λίγο κι η τιμή του και βλέπουμε...
  6. ektelion

    Ektelion's Retro Reviews

    Καλά κρασιά, τώρα που το παράθεσες το θυμήθηκα, στο live δεν καταλάβαινα τι έλεγες 😁 Αφήνω κι αυτό εδώ που ξέχασα να το ποστάρω τις προάλλες:
  7. ektelion

    Ektelion's Retro Reviews

    Σήμερα θυμηθήκαμε ένα ιδιαίτερο underdog, το Premiere της 8th Day, περισσότερο γνωστής για τα Heimdall 1 & 2. Φέτος το παιχνίδι κλείνει τα 30 χρόνια ζωής, έχοντας κυκλοφορήσει το 1992 για την Amiga και το 1994 για το Amiga CD32.
  8. ektelion

    Ektelion's Retro Reviews

    Στο σημερινό live θυμηθήκαμε το κλασικό Flashback, το δεύτερο πιο γνωστό παιχνίδι της Delphine Software, μετά το Another World. Όπως λέω και στην περιγραφή του βίντεο, ουσιαστικά το stream ξεκινά από το 11:40.
  9. ektelion

    Gran Turismo 7 [PS4][PS5]

    Υπάρχει επίπεδο δυσκολίας. Στο μεσαίο που παίζω εγώ, μην περιμένεις πολλά πολλά από την ΑΙ. Όπως λέω χαρακτηριστικά και στο review "τα οχήματα που διαχειρίζεται η Α.Ι. είναι περισσότερο σαν κινητά εμπόδια που καλούμαστε να προσπεράσουμε, παρά σαν δυναμικοί οδηγοί με «προσωπικότητα», αν με εννοείτε". Οπότε αν το πάρεις, βάλε το στο δύσκολο με τη μία. Δοκίμασα και το online χθες. Στο απλό multiplayer (με τα lobbies) δεν είχα πολύ καλή εμπειρία. Έκαναν κάτι περίεργα τα αμάξια, σαν να πάνε μπρος - πίσω. Στο sport ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, αλλά εκεί πρέπει να το δεις πολύ πιο σοβαρά, γιατί οι αγώνες γίνονται ανά συγκεκριμένα διαστήματα, με πολύ αυστηρές προϋποθέσεις κλπ. Δεν είναι δλδ φάση "ας μπω να παίξω έναν αγώνα στα γρήγορα". Βέβαια από την άλλη, άλλο να ξέρεις ότι εκείνος με τον οποίο μονομαχείς εκείνη τη στιγμή είναι κανονικός άνθρωπος.
  10. ektelion

    Gran Turismo 7 [PS4][PS5]

    Είχα την τύχη να μου το δώσουν νωρίτερα το παιχνίδι για review κι έπαθα την πλάκα μου. Αναλυτικά η γνώμη μου εδώ:
  • Δημιουργία νέου...