Προς το περιεχόμενο

kotlousko

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    162
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kotlousko's Achievements

  1. Δεν αντιλεγω σε αυτα που λετε. Κι εμενα τρέχει η μυτη και είναι ειναι γδαρμενος ο λαιμος αλλα 99% τις τελευταιες 3 μερες με πολυ τρεξιμο και ελαχιστο υπνο ειναι απλο κρυωμα. Αν δω πυρετο θα το δω κι εγω τι θα κανω
  2. To οτι υπαρχει ο κορωναιος δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν και οσες αλλες ιωσεις κυκλοφορούσαν Μπορει καλλιστα καποιος να εχει γριπη σκέτη. Καλο ειναι να πηγαινει/ρωταει γιατρο και οχι φορουμ και αν νομιζει οτι εχει κορωναιο καλυτερα να τηλεφωνει πρωτα πριν παει και κολλησει κι αλλους.
  3. Άλλη λύση είναι να αγοράσεις ένα κλειδι Online ( πουλανε κατι φτηνα σε διαφορα site ) . Εφόσον δεν έχει επιχειρηση και το θελει σαν φοιτητρια νομιζω δε θα υπάρχει θέμα ( απλώς πρόσεξε απο που θα τα αγοράσεις γιατι μερικά λήγουν )
  4. Δεν δικαιουμαι κατι ήταν μερική για λίγους μήνες. Αλλά δεν με κάλεσε να υπογράψω κάτι (παρότι του το είπα όταν έφυγα). Λογικα περιμένει τα χαρτιά απο το λογιστή του; Γιατι στην εργάνη ανέβασε χαρτί που λέει ότι δεν έγινε επίδοση με εξώδικο και ότι έγινε οικειοθελής αποχώρηση. Έβαλε μόνος του υπογραφή; ( Εννοώ ειδοποίησα οτι θα φύγω για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα το ήξερε δεν εξαφανίστηκα )
  5. Να ρωτήσω κάτι κι εγώ; Σε περιπτωση οικοιoθελούς αποχώρησης ( του είπα σταματάω απο αύριο λέει ΟΚ ). Δε με έβαλε να υπογράψω κάτι. Μπορώ να γραφτώ στον οαεδ ( όχι για επίδομα προφανώς ) ή πρέπει να μου δώσει κάποιο έγγραφο η επιχείρηση; ΓΙατι τους ρώτησα αν χρειάζεται να υπογράψω κάπου και μου είπαν οχι αλλά στην εργάνη λέει ότι για να παω οαεδ αν δεν εχω υπογράψει πρέπει να παω με κάποιο εξώδικο απο τον εργοδοτη;;;; Δεν εχει στειλει κατι δεν μου ειπε να παω να παρω κατι επισης παροτι ρωτησα αλλα στην εργανη εχει βαλει ότι είναι χωρίς επίδοση με εξώδικο.
  6. Να μπει και φόρος στους μισθούς πολιτικών για πιθανές βλακειες που μπορεί να κάνουν (πχ να καταντησουν τη χώρα με 500 δις χρέος).
  7. Ένα δάκρυ κύλησε...Cambridge Αναλυτικα θα είσαι πάντα στις καρ(υ)διες μας ! χο χο χο
  8. Ελαχιστοποιειται αλλα δεν μηδενιζεται αρα αμα γινει το κακο...τον ηπιαμε τον ραδιενεργο ροφό μετά.
  9. Θα αργήσει γιατι οι έλληνες θα δίνουν περίεργες εντολές ! Π.χ. Μαρή Κορτάνα πήγαινε να ανοίξεις την πόρτα. Σκάσε μαρή μας τα έπρηξες. Δε μου λες τόσα λεφτά έχω δώσει τι σκτ blue screen είναι αυτό. Ψιτ Να σου πω έχεις κανα σπαστήρι να βάλω τα windows στην αδερφή μου; Και άλλα τέτοια.
  10. Δεν υπηρχε γιατι δεν ήταν δυνατόν να υπάρχει γιατί είχαν αλλους επεξεργαστές. Υπήρχαν κάτι σαν virtual machines/emulators hybrid κτλ. Tα πρώτα hacintosh ( δεν θυμάμαι ακριβώς πότε βγήκαν) εγώ τα είχα δει όταν είχαν βγει οι core2duo. To 2005 είναι ενδεικτικό. Κάπου από το 2005 min - 2007 max. Όπως και να χει από το 2020 και μετά όποιος θέλει hacintosh, με τα σημερινά δεδομένα θα είναι αδύνατο να το έχει εκτός αν κάποιος βγάλει apple-compatible hardware όπως είχε γίνει στα 80s με τα IBM Compatible PC που κάποιοι είχαν κάνει παρανόμως reverse engineering το bios της IBM είδαν τι κάνει και πως και μετά έφτιαξαν άλλο BIOS που έκανε ακριβώς τα ίδια αλλά με άλλο τρόπο. Το σίγουρο είναι ότι ΟΛΑ αυτα τρώνε χρόνο και πλέον μπορεί κανείς να κάνει τη δουλειά του είτε με windows είτε με osx εφόσον υπάρχουν οι εφαρμογές αλλιώς καλό είναι να αγοράζει το hardware που θελει ( apple η pc ) για να γλιτώσει όλο τον πονοκέφαλο που πλάκα έχει αλλά μέχρι ένα σημείο !
  11. Βασικα και πριν το 2005-6 περιπου η apple δεν ειχε intel επεξεργαστες.
  12. Το DOS ηταν λειτουργικό. Και τα windows ήταν λειτουργικό απλώς ΜΕΧΡΙ και τα windows Millenium to pc ξεκίναγε να μπουτάρει ΜΕ ΤΟ DOS και συνέχιζε στα windows (πατούσαν στο DOS ως προς το boot δηλαδή και ως προς καποια άλλα πραγματα) Από την άλλη τα windows NT,2000,XP,7,10 κτλ δεν είχαν καμία σχέση με το DOS ήταν αυτόνομα
  13. Δηλαδη αμα πω γμ το facebook Μου μεσα θα αρχισουν να έρχονται διαφημίσεις για προφυλακτικά και twitter ? LOL
  14. Οι υπηρεσίες του κράτους αν δεν τηρησουν ΟΛΑ αυτά θα φάνε και αυτές τα πρόστιμα ο νόμος δεν εξαιρεί κανεναν. Πχ το 201χ κατι εγινε διαρροη προσωπικων δεδομενων απο την εφορια ( Ε9 νομίζω ). Σε μια ομιλία μας ενημέρωσαν ότι οι υπάλληλοι ειναι στα δικαστήρια και φυσικά και το κράτος θα πληρώσει τα (με τον τρεχον νομο πρόστιμα). Η αρχή προστασιας προσωπικων δεδομενων ειναι κρατικη υπηρεσία και δεν χαρίζει ούτε στο κράτος. Εξάλλου ο νόμος δεν ειναι ελληνικός αλλά ευρωπαικός. Εδώ θα ψηφστεί και τοπικός νόμος που θα τον πρειλαμβάνει και θα τον εξηγεί κιολας. Τέλος, σε περιπτώσεις που προφανως κινδυνεύει η εθνική ασφάλεια ( δηλαδή αν μπεις εσυ απο εναν υπολογιστη σε κανα υπουργειο αμυνας και τα κανεις λιμπα η ποσταρεις σε φορουμ της τουρκιας σε ποια αποθηκη στο στρατοπεδο που υπηρετείς έχουν πυρομαχικα και σε ποια πατατες ) εκεί ΠΡΟΕΧΕΙ η εθνική ασφάλεια...Δεν νομίζω να σε σώσει κανενας νόμος για προσωπικά δεδομένα γιατί ήδη έχεις διαπράξει μεγαλύτερα εγκλήματα. Να στο πω απλά, Αν έχεις σχεδιάσει την επιθεση στους δίδυμους πύργους θα γελάνε και οι πέτρες αν κατηγορήσεις το κράτος ότι δεν ήταν σωστό που παρακολουθούσε το τηλέφωνο σου γιατι σε είχε πάρει πρέφα. ( Εξάλλου αν αυτό γίνεται θα γίνεται μυστικά δεν θα βγει ανακοίνωση οτι σε παρακολουθούν βλπ το θεμα με τον πράκτορα στην αγγλία που δηλητηριάστηκε...Πέρα από τη δηλητηρίαση δεν μάθαμε τίποτα αλλο ούτε και πρόκειται ) ΥΓ. Τα backup επίσης υπόκεινται στο GDPR. Είναι τήρηση προσωπικών δεδομένων χωρίς άδεια εφόσον εσύ έχεις ζητήσει να σβηστείς. Εφόσον συμβαίνει αυτό δεν πρέπει να υπάρχεις ούτε σε Backup. Αν γίνει καταγγελία και έλεγχος εφόσον έχεις ζητήσει να σβηστείς και σε βρουν σε backup αυτός που το κρατάει έχει πρόβλημα ! Και ναι η νοοτροπία είναι "κράτα τα μωρέ δεν πιάνουν χώρο έχουμε tera free"....ΤΣΟΥ είναι παράνομο !
  • Δημιουργία νέου...