Προς το περιεχόμενο

rafaelcrete

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

rafaelcrete's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Το εχω αναφερει πιο πριν.Ετσι και αλλιως οι δυο επιστημες που θα διαλεγα ηταν μαθηματικα-φυσικη !!! Εγω ειχα ενα καθηγητη φροντιστηριου που με επεισε να διαλεξω το τμημα μαθηματικων.Ο τροπος που εκανε το μαθημα των μαθηματικων,η δυσκολια των θεματων που εβαζε στα διαγωνισματα με εκαναν να πιστευσω οτι τα μαθηματικα ηταν η καλυτερη προς εμενα επιλογη επαγγελματος.Επισης μετα απο αυτο κοιταξα και την επαγγελματικη αποκατασταση και ειδα οτι δεν ηταν και τοσο χαλια σε σχεση με αλλες επιστημες.Απο το τμημα των μαθηματικων ειναι σιγουρο οτι μπορεις να ασχοληθεις με τα παντα σε μεταπτυχιακο επιπεδο.
  2. Αν εισαι καλος σε κατι τοτε σιγουρα θα εχεις πολλες ευκαιριες.Το θεμα ειναι για μενα που θα βρεις δουλεια ενοωντας τον τοπο.Εγω προσωπικα δεν θελω να μεταναστευσω επειδη πολυ απλα δεν με συμφαιρει για αλλους λογους. Επισης οσον αφορα τα 5-10 ευρω που ελεγες οτι κανουν ιδιαιτερα και εγω εκανα χρονια με εναν φυσικο με 10 ευρω την ωρα.Το θεμα ειναι πως αυτος δεν εκανε σωστα την δουλεια του.Πολες φορες δεν ηξερε ουτε καν να μου λυσει σωστα τις ασκησεις ως αποτελεσμα να κανει και πολλα λαθη.Οταν εκανα μαθημα φυσικης με 27 ευρω την ωρα τοτε καταλαβα την αληθινη διαφορα του καθηγητη τον 10 και του καθηγητη των 27.Ο καλοι να ξερεις πως περνουν και καλα λεφτα.Μην νομιζεις οτι θα βρεις καλο καθηγητη με 10 ευρω και κατω να σου κανει μαθηματα του λυκειου.Ακομα θα ηθελα να αναφερω οτι και στα φροντιστηρια που πηγαινουν πολλα παιδια τα λεφτα στα περνουν με δολιο τροπο χωρις να το καταλαβαινεις.Προπαντως κανεις 45 λεπτα μην σου πω και λιγοτερα μαθημα.Εγω πολλες φορες ειχα κανει και μιση ωρα.Πληρωνεις εισητηρια επειδη τα φροντιστηρια τις περισσοτερες φορες ειναι μακρια απο το σπιτι σου και επιπλεον το πασχα και χριστουγγενα δινεις χρηματα ενω δεν κανει ολα τα μαθηματα.Επιπροσθετως σου τρωει πολυ ωρα το πηγεναι-γυρισε στο σπιτι σου(χανεις αδικα τον χρονο σου).Ακομα οι καθηγητες τις περισσοτερες φορες δεν δεινουν σημασια αν εσυ εχεις ελλειψεις. Για να λεω την αληθεια εμενα η βοηθεια που ειχα απο το φροντιστηριο ηταν πολυ μικρη.Μονος μου εμπενα στο διαδικτυο και ελυνα θεματα πανελληνιων και μετα κοιτουσα τις λυσεις.Αν δεν το εκανα αυτο τοτε ουτε 10.000 μορια δεν θα ειχα βγαλει. Επισης απο τα παιδια που γνωριζα και εβγαλαν ανω του 18.000 μορια τα περισσοτερα εκαναν ιδιαιτερα και ελεγαν οτι αν πηγαιναν φροντιστηριο δεν θα εγραφαν τοσο καλα. Θα ηθελα επισης να αναφερω οτι τον καθηγητη μου τον περνανε τηλεφωνα φοιτητες και ψαχνανε μαθηματικους για να τους κανει ιδιαιτερα στα πανεπιστημιακα μαθηματικα και αυτος επειδη ηταν γεματος τους εστελνε σε αλλους συναδελφους του.Οταν τον ακουσα να το λεει αυτο μπροστα μου επαθα την πλακα μου.Αυτος σιγουρα θα εβγαζε καθαρα και αφορολογητα χρηματα πανω απο 4.000 τον μηνα χωρις να υπερβαλω διοτι ο μισθος του ηταν καθηγητης λυκειου(20+ χρονια στο δημοσιο)+ιδιαιτερα τουλαχιστον ενα 4ωρο την ημερα+διορθωση γραπτων πανελληνιων.Αφου μου ελεγε πως ο γιος του περασε πολιτικος μηχανικος στο ΕΜΠ και ηταν στεναχωριμενος διοτι του ελεγε να γινει μαθηματικος(υποψην οτι ειχε βγαλει 19.500 μορια). Εδω στην κρητη υπαρχει πολυ ακομα χρημα στους πολιτες σε σχεση με την αλλη Ελλαδα(Στην πλειοψηφια των κρητηκων).Μην πιστευεται αυτους που λενε οτι ειμαστε στα ιδια χαλια με την πανω Ελλαδα !!!
  3. Θα ειχαν εμπειρια μαλλον πανω απο 20 χρονια διοτι πρεπει να ηταν απο 50-60 χρονων αν δεν κανω λαθος !!! Θα σας κανω την απλη ερωτηση.Ειχα καθηγητρια εκθεσης 23 ετων και δεν προλαβαινε να κανει ιδιαιτερα.Σε ποιο αλλο επαγγελμα εαν σπουδαζε θα ειχε τοση δουλεια απο τα 23 της ? Εγω νομιζω οτι η απαντηση ειναι σε κανενα.Επισης δεν ξεκιναω απο λαθος παραμετρο επειδη τα μαθηματικα ηταν η επιστημη που μου αρεσε απο οταν μπηκα στο λυκειο και ιδιαιτερα στην 3η λυκειου !!!
  4. Εμενα οι καθηγητες που μου εκαναν προσωπικα στα ιδιαιτερα μου επερναν 25/ωρα(μαθηματικος) και ο φυσικος 27/ωρα.Δεν λες οτι ειναι και λιγα.Αν κανεις σε ενα παιδι 6 ωρες την εβδομαδα μαθηματικα γενικης-μαθηματικα κατευθυνσης τοτε απο εμενα μονο επερνε 25x4x6=24x25=600 ευρω το μηνα μονο απο εμενα.Φαντασου οτι του ελεγα να κανουμε επιπλεον μαθηματα και αυτος ελεγε οτι δεν ειχε ωρες επειδη ειχε πολλους μαθητες.Επισης ηταν και καθηγητης σχολειου και διορθωνε επιπλεον και γραπτα πανελληνιων.Τα ιδια ισχυαν και για τον φυσικο μου.Εσυ νομιζεις οτι βγαζανε λιγα λεφτα.Εγω παντως δεν το νομιζω !!!
  5. Ευχαριστο πολυ για τις γρηγορες απαντησεις που μου εδωσε ο κυριος nik324.Εσυ σπουδαζεις τιποτα σχετικο με τους υπολογιστες ?? Εγω προσωπικα περασα φετος μαθηματικο Ηρακλειου(Εβγαλα 16208).Νομιζα πως μπορει το Ημμυ να ειχε καλυ επαγγελματικη αποκατασταση αλλα μετα που διαβασα αυτα αλλαξα αποψη.Διαλεξα το μαθηματικο επειδη πιστευω πως μπορει να εχει γρηγορη επαγγελματικη αποκατασταση.Οταν λεω γρηγορη επαγγελματικη αποκατασταση σκεφτομαι να εργαστο στον ιδιωτικο τομεα ως εκπαιδευτικος,ιδιαιτερα κτλ.Εσεις ξερεται καλα απο αυτα τα πραγματα.Πιστευω πως οι μαθηματικοι εχουν περισσοτερη επαγγελματικη αποκατασταση σε σχεση με αλλα επαγγελματα σε αυτον τον τομεα.Προσωπικα ειχα μια καθηγητρια που μου εκανε ιδιαιτερα ηλικιας 23 χρονων και δεν προλαβαινε να κανει μαθηματα.Οταν το εμαθα αυτο αναρωτηθηκα ?Αν περνουσε σε αλλη σχολη αυτη η καθηγητρια θα ειχε τοσο γρηγορα(23 χρονων) επαγγελματικη αποκατασταση ?(Σαφως και οχι). Αφου μου ελεγε οτι ειχε κλεισει τα μαθηματα της για τον επομενο χρονο και δεν ειχε χρονο ουτε καν μια ωρα για αλλον μαθητη.Εσεις τι λετε? Απαντηστε αν γινεται και στο παραπάνω μου αποσπασμα !!!
  6. Καλα πριν διαβασα μια ιστοσελιδα που ελεγε πως η ανεργια στους Ημμυ ειναι λεει χαρακτηριστικα 0%.Αν ειναι δυνατον.Αυτος που το γραφει παραμυθιαζει εντελως τον κοσμο διοτι δεν υπαρχει κανενα επαγγελμα με 0% ανεργια.Εσεις τι λετε ???
  7. Δεν υπαρχει αρα τοτε ποια ειναι η επαγγελματικη του αποκατασταση ?? Καλωσόρισμα Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στις ιστοσελίδες του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών (ΗΜΜΥ). Το Τμήμα μας, είναι το δεύτερο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα για να καλύψει τις ανάγκες των εγχώριων βιομηχανιών και επιχειρήσεων σε Μηχανικούς με τεχνολογικό υπόβαθρο στη Μηχανική Υπολογιστών. Η ειδικότητα του HMMY έχει ευρύ πεδίο δράσης και σήμερα, οι απόφοιτοί του απασχολούνται σε όλα τα στάδια της παραγωγής σε βιομηχανίες, εταιρίες παροχής υπηρεσιών και κυβερνητικούς οργανισμούς ως μεσαία και ανώτερα στελέχη, φορείς καινοτομικών αλλαγών και σύμβουλοι σε θέματα σχεδιασμού και ανάπτυξης Πληροφοριακών, Τηλεπικοινιακών και Ηλεκτρονικών Συστημάτων και Συστημάτων Αυτοματισμού. Το Τμήμα προσφέρει έναν πενταετή κύκλο Προπτυχιακών Σπουδών και Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα το οποίο οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) και Διδακτορικού Διπλώματος (ΔΔ). Να αυτα που λεει η ιστοσελιδα οταν μπεις !!!
  8. Το τμημα του πολυτεχνειου κρητης γραφει οτι οι αποφοιτοι Ημμυ εργαζονται σε εταιρειες,βιομηχανιες κτλ.Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω ?Εμεις που στην Ελλαδα αυτην την στιγμη δεν εχουμε καμια εταιρεια και βιομηχανια τοτε που μπορεις να βρεις δουλεια ως αποφοιτος του Ημμυ ??? Αν γινεται να μου απαντησετε γρηγορα !!! Εχω ακουσει απο αρκετους πως η επαγγελματικη τους αποκατασταση ειναι πολυ δυσκολη και ιδιαιτερα αν παραμεινεις στην κρητη(χανια) !!! Ισχυει κατι τετοιο ???
  9. Μπορει να μου πει καποιος που ακριβως μπορουν να εργαστουν οι αποφοιτοι του ημμυ διοτι η ιστοσελιδα του πολυτεχνειου κρητης γραφει σε εταιρειες,βιομηχανιες ενω στην χωρα μας και ιδιαιτερα στην κρητη δεν υπαρχουν ουτε βιομηχανιες ουτε εταιρειες ??? !!! Αν γινεται να μου απαντησετε οσο πιο γρηγορα μπορειτε !!!
  10. rafaelcrete

    Μαθηματικα

    Οι ασκησεις που μου εβαλες ειναι απολυτα σωστες ???
  11. Ειδικα μου ειπε οτι ολες οι ασκησεις των μαθηματικων λυνονται με μαθηματικα εργαλεια του ιντερνετ
  12. Καταρχην για να λεω ολη την αληθεια οταν ρωτησα τον μαθηματικο μου,μου ειπε να μην ρωταω στο διαδυκτιο επειδη ολοι αυτοι κανουν τους εξυπνακιδες αλλα στην πραγματικοτητα ειναι σκραπες.Απλως βγαζουν τα αποτελεσματα απο βοηθηματα του διαδυκτιου και μετα σου λενε οτι ολα ειναι τοσο ευκολα !!!
  13. Που θα μας πεις πως εισαι και εξυπνοτερος απο το 98% των παιδιων της ελλαδας !!! Τι βαθμολογητης εισαι ? (μαθηματικος)
  14. Καλα τις εξυπναδες αλλου οχι στο διαδυκτιο !!!
  15. οσο για σενα ολα σου φενονται ευκολα.Σου δειχνω ενα οριο και πας στα προγραμματα των μαθηματικων το βρισκεις και μετα λες οτι ηταν ευκολο.Αν στο εβαζαν σε εξετασεις κατα τα αλλα δεν θα το ελυνες.
  • Δημιουργία νέου...