Προς το περιεχόμενο

KoukouBakiaS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    127
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

KoukouBakiaS's Achievements

  1. KoukouBakiaS

    PC -> TV 4K/60Hz

    Οι μητρικες εχουν κατα βαση HDMI 1.4 θυρες (δλδ 30Hz σε 4Κ).
  2. KoukouBakiaS

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Ρε μαγκες δωστε μια βοηθεια: Ειχα αγορασει το Battlefield 1 Revolution πριν εναμιση μηνα. Περασα τον κωδικο για το season pass στο λογαριασμο μου. Το δισκακι ομως το εχει παρει ο αδερφος μου, ο οποιος θα λειψει καιρο εκτος Αθηνας. Αν αγορασω την απλη εκδοση του Battlefield 1 θα μπορω να εχω το season pass? Στη σελιδα του PS Store, στο purchase history φαινεται διαθεσιμο μεν, αλλα θα ηθελα τη γνωμη καποιου που γνωριζει στα σιγουρα. Θελω να γνωριζω στα σιγουρα ωστε να παρω την απλη εκδοση στα 30€ και οχι παλι την εκδοση Revolution που εχει διπλασια χρηματα....
  3. KoukouBakiaS

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Εβγαλα ακρη πριν λιγο απο μια επιλογη που εχει στο System>Automatic Downloads. Ενεργοποιησα ενα κουτακι και τωρα κατεβαζει κανονικα.... Δε θυμαμαι να ειχα κανει κατι τετοιο στο PS4 Slim....
  4. KoukouBakiaS

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Το ξαναβαζω τωρα, το αφηνω λιγο, μπαινω σε rest mode, ξανανοιγω και παλι τα ιδια.... το ξεκιναει απο την αρχη....
  5. KoukouBakiaS

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Ρε μαγκες για δωστε μια βοηθεια: Σε PS4 Pro αφησα προχτες να κατεβαινει το update του Nioh, οσο ηταν σε rest mode. Ολα ΟΚ. Χτες αφησα να κατεβαζει το update του Outlast 2 παλι σε rest mode και τωρα που ανοιξα την κονσολα το ξεκιναει απο την αρχη.... Δηλαδη σαν να ειχα κανει turn off χτες.... Το ξαναβαζω, το αφηνω λιγο, μπαινω σε rest mode, ξανανοιγω και παλι τα ιδια.... το ξεκιναει απο την αρχη.... Εχω δηλωσει απο τα settings να επιτρεπει το κατεβασμα σε rest mode και επισης η συσκευη ειναι primary. Ξερει κανεις τι παιζει?
  6. Ναι ψαχνω ITX κουτακι ωστε να μπει πανω σε γραφειο.
  7. Προτασεις για PC απλης χρησης? Ποσό που διαθέτουμε: Mεχρι 400€ max. Χρήση υπολογιστή: Browsing/youtube, word/excel (απλη χρηση), ταινιες/σειρες. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Oχι. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: Yπαρχει μια samsung 27αρα 1080p. Δεν θα αλλαχθει μελλοντικα. Το PC επισης θα συνδεθει με τηλεοραση 4Κ για ταινιες και σειρες. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: Οχι. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος): Αθηνα. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα: Οποιοδηποτε καταστημα/καταστηματα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο: Στησιμο απο εμενα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: Υπαρχει λειτουργικο Windows 10 Pro x64. Θα ηθελα να ειναι mini-ITX. Ευχαριστω!!!
  8. KoukouBakiaS

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    σαν να λεμε "κατσε στα αυγα σου και ασε τις***". Καπως ετσι το αντιλαμβανομαι αυτο που λες Πηγα τις προαλλες σε ενα καταστημα ΠΛ....ΙΟ να ριξω μια ματια στα στημενα συστηματα, αλλα ηταν μαζεμενα καμια 10αρια πιτσιρικια και δε μπορουσα καν να πλησιασω την τηλεοραση για να δω την εικονα. Θα ξαναδοκιμασω απο βδομαδα που θα εχουν ανοιξει και τα σχολεια
  9. KoukouBakiaS

    PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

    Ρε μαγκες μια βοηθεια: Εχω ενα ps4 slim το οποιο εχει αγοραστει καθαρα για τις αποκλειστικοτητες (nioh, bloodborne, horizon zero dawn, uncharted κλπ κλπ). Παιζω σε 4Κ τηλεοραση, αλλα παρατηρω μια ελαφρια θολουρα στην εικονα λογω αναλυσης 1080p προφανως... Αξιζει να το πουλησω και να παω σε ps4 pro? Θα δω πιο καθαρη εικονα, αντιστοιχη αυτης που βλεπω οταν παιζω απο το pc σε 4Κ? Δεν με ενδιαφερει καθολου αν το ps4 pro θα εχει καλυτερο frame rate σε καποια παιχνιδια. Το θεμα μου ειναι καθαρα η εικονα που θα βλεπω. Διαβαζω οτι το ps4 pro δινει σημα native 4K σε καποια games, ενω σε αλλα κανει upscale με καποια τεχνικη της sony. Ας πει την εμπειρια του καποιος που εχει δοκιμασει και τις δυο κονσολες σε 4Κ τηλεοραση ωστε να μην μπω τσαμπα στη διαδικασια πωλησης/αγορας και πεταξω χρηματα... Ευχαριστω!
  10. Δωσε μερικα links για τηλεορασεις SONY να δω αν μπορει να γινει κατι με το οικονομικο. Ευχαριστω!
  11. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια! woox-2 πολυ ωραιο το video που post-αρες! Εχω κανει κι εγω αρκετο ψαξιμο και σε αυτα τα χρηματα ολα δειχνουν την 6000/6100. Θα παω μια βολτα σε Plaisio/Public/Κωτσοβολο να τις χαζεψω και απο κοντα. Αν καποιο αλλο παιδι εχει και καποια αλλη προταση, θα ηταν ευπροσδεκτη ωστε να προσπαθησω να δω και αυτην στα διαφορα καταστηματα.
  12. Ψαχνω μια τηλεοραση 4Κ στις 40'' για να τη χρησιμοποιησω σαν οθονη στο PC μου. Ιδανικα καποια με καλο upscaler ωστε αν η GTX 1070 τα βρει σκουρα σε αναλυση 4Κ, να βαζω στα παιχνιδια αναλυση 1080p μεχρι να παω στην επομενη καρτα γραφικων μου. Διαθέσιμο budget: 450-500€ Απόσταση και γωνία θέασης: 1,5 μετρα Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: PC gaming, PS4 gaming, ταινιες/σειρες Προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 40'' Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: Οχι Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): 4Κ, HDR Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Samsung 40KU6100 (χωρις αυτο να σημαινει οτι θελω οπωσδηποτε curved) Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Κανενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  13. i7 2600K - Socket 1155 Z97 chipset - Socket 1150 Ο επεξεργαστης σου ΔΕΝ μπαινει στη μητρικη που αναφερεις. Αλλα ακομα και να εμπαινε, ειναι "εγκλημα/αμαρτια/πες το οπως" θες να δωσεις 400€ για μια μητρικη. Ή αντικατεστησε τη μητρικη σου με καποια που να εχει chipset Ζ68/Ζ77 ή πουλα επεξεργαστη και μνημες και προχωρα σε αναβαθμιση μητρικης/επεξεργαστη/μνημης.
  14. Εχω στην κατοχη μου μια msi 960 4gb gaming. Αριστη απο θεμα θερμοκρασιων και θορυβου. Θα προτεινα παντως να κανεις λιγη υπομονη ακομα για τα νεα μοντελα...
  15. Αυτη την επιβεβαιαωση ηθελα! Μηπως εχεις δοκιμασει και καποιο headset? Αν ναι, δουλεψε κανονικα? Ευχαριστω!
  • Δημιουργία νέου...