Προς το περιεχόμενο

iakoboss7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.554
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.592 προβολές προφίλ

iakoboss7's Achievements

  1. Ειχε κανεις θεμα να περασει τον κωδικο στο psn? Μου βγάζει invalid code. Οκ, ολα καλα, απλα ήθελαν ταυτότητα η δίπλωμα
  2. Πιστευω (με βαση το παραπανω pdf) οτι η συσκευασια αναφερεται στους ορους DOA του Γερμανου και οχι εγγυησης της TCL.
  3. Εχει κανένας ρυθμίσεις εικονας που τον ικανοποιούν? Ειδικα αν καποιος προσπαθησε να φερει την εικόνα κοντα σε καμια καλύτερη tv?
  4. Δεν βρηκα κατι στις ρυθμισεις αλλα και ουτε το κινητο μου την βρισκει.
  5. Καλοδουλευτη! Τι ρυθμίσεις εκανες? Φυσικά οποιος μπορει να συνεισφέρει για ρυθμισεις ειναι κατι παραπάνω απο καλοδεχούμενος!
  6. καλημερα! εχοντας διαβασει πολλα ποστ εδω θα ηθελα να καθαρισω κυριως την εσωτερικη αλλα και την εξωτερικη μοναδα οικονομικα (σιγουρα δεν θελω να τα δωσω σε μαστορα). θα προσπαθησω να ακολουθησω αυτο το βιντεο μεχρι οσο μπορω: εχω δει αυτα τα 2 υγρα https://www.skroutz.gr/s/15171192/Eurochem-Air-CB-3-Καθαριστικό-Air-Condition-για-Επαγγελματική-Χρήση-4lt.html & https://www.skroutz.gr/s/15171584/Eurochem-Air-CB-1-Καθαριστικό-Air-Condition-για-Επαγγελματική-Χρήση-4lt.html θα μπορουσα μηπως να βαλω υγρο για τα πιατα να γλιτωσω τα κοστη η δεν κανουν δουλεια? δεν εχω πιεστικο, παρα μονο λαστιχο κηπου με εξαρτημα μπροστα που κανει το νερο να εχει λιγη παραπανω πιεση (λιγο παραπανω απο το να βαζεις το δαχτυλο μπροστα), θα γινει αξιολογος καθαρισμος με αυτο λετε? επισης λεω να αγορασω και αυτο: https://www.skroutz.gr/s/16496242/Hyundai-HSEL-Ψεκαστήρας-Προπιέσεως-με-Χωρητικότητα-5lt.html η κατι παρομοιο για να ριξω το καθαριστικο, επαρκει? επισης που μπορω να βρω ΦΘΗΝΑ το λεγομενο "ελεφαντακι"? το πιο οικονομικο που εχω βρει ειναι https://www.ebay.com/itm/403603333046?hash=item5df8a21fb6:g:NVIAAOSwgjhiWP8a αλλα θα ηθελα κατι απο ελλαδα αν υπαρχει για να ερθει καποτε... θα με καλυψουν τα παραπανω? εχετε καμια συμβουλη?
  7. μπορουμε να εχουμε το review παρακαλω?
  8. Η ζενιθ με το gas home star (σταθερό) με 0,02489 (με συνέπεια) δεν συμφέρει καλύτερα απο δεη?
  9. νομικα ισχυει το αντιθετο κανονικα (η νομικη εγγυηση ανανεωνεται σε περιπτωση επισκευης η αντικαταστασης). μπορεις να ανεβασεις τους ορους μηπως?
  10. iakoboss7

    Sony KD-65XH9077 ή Samsung QE65Q80T

    Η Q80T της Αμερικής δεν εχει καμια με σχεση με αυτη π εχουμε εδω. Η sony ειναι πολύ καλύτερη εν τελη.
  11. iakoboss7

    Sony XH90

    το θεμα ειναι ομως οτι το ειχαν υποσχεθει και ηταν σε ολα τα επισημα specs οτι θα παρει VRR ντροπη...
  12. Ποσες φορτησεις σας δινει σε smartphones? Η κοπελα μου με Huawei p30 pro λεει δεν της βγαζει ουτε 2...
  13. εισαι θεος.... ευχαριστω ομως και σενα mr terror για τα βιντεο! βρηκα αυτα τα ανταλακτικα στο σκρουτζ (στις φωτογραφιες καποια δειχνουν μικροδιαφορες οπτικα), παω σε after market λογο κοστους φυσικα (υπαρχει κακη εμπειρια μηπως με αυτα?). 1) https://www.eaparts.gr/part.aspx?partid=46793 (και το μονο π αναφερει τον κωδικο που εδωσες), η σελιδα αργει να φορτωσει. 2) https://kokoris.gr/index.php?ProdID=381206371692&ProdCatList=&TSearch=WM08E200GR/26 (διαφερει λιιιγο εμφανησιακα) 3) https://www.karvouniaris-service.com/product/αμορτισέρ-αποσβεστήρας-90n-suspa-πλυντηρίο/ (μια απο τα ιδια) *) https://www.eaparts.gr/part.aspx?partid=58186 (εναλλακτικη του πρωτου, δεν ξερω αν ειναι καλυτερο, δεν το βρηκα αλλου) να μεινω στο πρωτο που εχει και τον κωδικο? η ολα ειναι τα ιδια και να επιλεξω οποιο θα ερθει πιο γρηγορα?
  14. δεν ειμαι δα και τοσο γνωστης σε ευχαριστω πολυ. παθαινει κατι το πλυντηριο αν το γυρισω στο πλαι η αναποδα για να μπορω να δουλεψω σε αυτο? (αν εν τελη ειναι το αμορτισερ παντα...).
  • Δημιουργία νέου...