Προς το περιεχόμενο

Beerloah

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.114
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Σχετικά με Beerloah

  • Ημερομηνία γέννησης 26/07/1988

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.031 προβολές προφίλ

Beerloah's Achievements

  1. Ναι μεν η Αμερική έχει τρομακτική ισχύ, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση χάνουν και οι δύο. Νομίζω πως με λίγα βήματα πίσω εκατέρωθεν, θα τελειώσει η διαμάχη.
  2. Το ΝΑΤΟ αντί να αυξήσει τις αμυντικές του δαπάνες, ρίχνει στάχτη στην Αμερική. Και αυτό γιατί η Αμερική έχει ζητήσει επανειλημμένα αύξηση των προϋπολογισμών για αμυντικές δαπάνες, αλλά ως τώρα τίποτα. Για παράδειγμα οι ΗΠΑ έχουν πει πολλάκις πως η Γερμανία πρέπει να αυξήσει τις αμυντικές τις δαπάνες, κάτι που φυσικά ακόμα δεν έχει πράξει. Και αυτό διότι έχει άλλες προτεραιότητες εξουσίας (οικονομικές). Μόνο που οι ΗΠΑ το έχουν μυριστεί και βλέπω αν κάποια στιγμή υπάρξει διένεξη ΝΑΤΟ - Ρωσίας, η Αμερική να μένει αμέτοχη και αφήνοντας τη Ρωσία να διαλύσει τη συμμαχία. Μετά οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πουλήσουν άφθονα όπλα/δάνεια στην ΕΕ, ανακτώντας την εξουσία στην Ευρώπη από τη Γερμανία.
  3. Το γεγονός ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε τον Κινέζο ομόλογό του να σκύψει το κεφάλι, διαφεύγει πολλούς. Γι'αυτό οι πολιτικοί μας είναι αυτοί που είναι, γιατί η αντίληψη της πλειοψηφίας του λαού μας είναι δήθεν έξυπνη και επιφανειακή. Οι Κινέζοι για όσους δεν το πήραν χαμπάρι, θα αλλάξουν θέλουν δε θέλουν τους παλαιούς εμπορικούς όρους μεταξύ των δύο πλευρών. Και αυτό γιατί η πολιτική ηγεσία των ΗΠΑ, ήταν έτοιμη να διαλύσει την Huawei, να επιβάλει επιπλέον δασμούς που θα προκαλούσαν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα στην Κίνα.
  4. Ανέκαθεν η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Γερμανία), έκανε αυτό που προστάζει η Αμερικανική κυβέρνηση. Διαφωνούν σε ελάχιστα και συγκεκριμένα στο ποιος θα έχει παραπάνω εξουσία στην υδρόγειο. Ωστόσο η ιστορία έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές, πως όταν χρειαστεί, ενώνονται και συμπορεύονται πάντα εναντίον Κίνας και Ρωσίας.
  5. Αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός. Δυστυχώς με θεωρίες και ικασίες, δεν προχωράς. Και λέω δυστυχώς διότι από όλο αυτό χάνουμε όλοι μας, μιας και μειώνεται ο ανταγωνισμός/επιλογές. Αν δεν τα βρουν με την Αμερική τελειώσανε. Πικρή, πολύ πικρή η αλήθεια, αλλά αυτή είναι. Δείτε με μερικές οικονομικές κυρώσεις τι έπαθε η Τουρκία... άλλο ένα κύμα κυρώσεων να δεχτεί από τις ΗΠΑ λόγο σχέσεων με τη Ρωσική Ομοσπονδία, έχει τελειώσει σαν κράτος, χωρίς να πέσει τουφεκιά από πλευράς ΗΠΑ. Για να καταλαβαίνουμε την ισχύ των Ηνωμένων Πολιτειών. Εύχομαι πάντως η Huawei/Κίνα να τα βρει με τον Πρόεδρο της Αμερικής, για το καλό όλων.
  6. Προσωπικά θεωρώ πως αν δεν αλλάξει στάση ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, θα μιλάμε για απόλυτη καταστροφή της Huawei και επίδειξη δύναμης των ΗΠΑ προς πάσα κατεύθυνση.
  7. Η Ευρώπη είναι διαχρονικός σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών. Όσες φορές έσκουξε, μετά από λίγο υποτασσόταν.
  8. Και θα πει και ένα τραγούδι. Είναι υποχρεωμένη να το κάνει. Εκεί δεν είναι Ελλάδα να γίνεται ο νόμος κουρελοχαρτο. Εκεί σε τύλιξαν σε μια κόλα χαρτί. Κρίμα πάντως. Την προτιμούσα από την Xiaomi σε ποιότητα λογισμικού και hardware. Πάμε για Samsung.
  9. Αν η Apple δεν αλλάξει άμεσα CEO, η γενική στασιμότητα θα συνεχιστεί.
  10. Η νέα ταυτότητα μας μάρανε. Εδώ υπάρχει σοβαρή έλλειψη δημοκρατίας σε όλη την ΕΕ και ασχολούμαστε με νέους τρόπους ελέγχου μας. Άξιοι της τύχης μας.
  11. Πλέον είναι, ναι. Βασικά μόνη της έγινε, ειδικά με τις τελευταίες κινήσεις της. Δεν την λες ούτε Blizzard, ούτε Rockstar. Διότι αυτές πράγματι, είναι μεγάλες εταιρείες.
  12. Παιδιά καλησπέρα, Τι Headset προτείνετε για Xbox One X; Είναι συμβατά όσα βγάζει η αναζήτηση στο skroutz; Είμαι μεταξύ: https://www.skroutz.gr/s/13308699/Razer-Electra-v2-Analog.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share και https://www.skroutz.gr/s/6146742/HyperX-Cloud-II.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  13. Γιατί θα στραφούν αρκετοί σε κονσόλα, λόγο του κόστους.
  14. Επιτέλους. Σίγουρα θα ακολουθήσει και η Sony. Εικάζω πως θα υπάρξει πτώση τιμών σε GPU και CPU, από τις εταιρείες που φτιάχνουν hardware. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα χάσουν πάρα πολλά χρήματα.
  • Δημιουργία νέου...