Προς το περιεχόμενο

zer_raiden

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    137
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

zer_raiden's Achievements

  1. Ευχαριστω για τις απαντησεις/προτασεις σας. Μετα απο σκεψη, ειπα να θεσω το budget στα 400. Οπου στην ουσια απο οτι καταλαβαινω χρειαζομαι τα παντα, cpu, mobo, ram και psu. Η καρτα λοιπον ειναι φιλου που εφτιαξε ενα αποτυχημενο mining rig και δεν το δουλεψε πολυ και του μειναν. Οποτε θα μου την δωσει τωρα και στα λεφτα τα βρισκουμε καποια στιγμη.
  2. Καταρχας το συστημα ολο το εχω απο το μακρινο '14. Με καθημερινη χρηση, ειτε λιγοτερο ειτε περισσοτερο καθε μερα. Θελω να αναβαθμισω τα κομματια που χρειαζονται για να κουμπωσει η καρτα πανω και να λειτουργει σωστα. Οσο για το μπατζετ, δεν μπορω να πω ενα συγκεκριμενο ποσο γιατι δεν ξερω ποσο μπορει να κοστισει αυτη η αναβαθμιση. Προφανως μπορει να παει ειτε πολυ φθηνα ειτε πολυ ακριβα για αυτο θα ηθελα να ειναι κατι ενδιαμεσο προς το φθηνο. Ο επεξεργαστης ειναι αυτος που μου δημιουργει κυριως προβληματα τωρα γιατι κανει spikes τη θερμοκρασια στο θεο και κρασαρει το πισι.
  3. Καλησπερα, Εχω την ευκαιρια να παρω μια 5700 gpu με "παρτε τωρα πληρωστε αργοτερα" οποτε κοιταω να κανω μια οικονομικη αναβαθμιση το πισι μου. Τα specs ειναι τα εξης: CPU: Intel i5 4670K Ram: Corsair 4x4GB DDR3 @ 1600MHz Mobo: Gigabyte Z87X-OC-CF Gpu: AMD Radeon R9 280X DirectCU II TOP HD: Samsung SSD 840 Evo Pro, Samsung SSD 860 EVO Monitors: DELL U2412M, DELL P2720D Psu: XFX TS 650W case: ενα corsair 10ετιας+ Θα ηθελα να ειναι οσο πιο vfm γινεται διοτι δεν παιζει φραγκο και ειναι ομως κατι που πρεπει να γινει διοτι τον χρησιμοποιω τον υπολογιστη καθημερινα. Οσο για games, θα θελα να παιξω rdr2 και witcher 3 που τα χω αχτι τοσα χρονια αλλα δεν λιωνω ιδιαιτερα σε απαιτητικα games. Χρησιμοποιω photoshop αρκετα, αν και οχι με ιδιαιτερες απαιτησεις και παλι. Ευχαριστω πολυ.
  4. Καλησπερα, Εχω την LG A1 και ενω εβλεπα κανονικα ταινιες απο το pc με το cast to, πειραξα κατι ρυθμισεις στον υπολογιστη, αρκετες για να ειμαι σιγουρος ποια δημιουργησε το προβλημα, και πλεον οτι ταινια πατησω cast to μου βγαζει το εξης μηνυμα στην τηλεοραση "your device is disconnected. Please check the connection status" και δεν ξερω πως να το λυσω. Μουσικη μπορω να κανω cast. Στα video αρχεια εχω το προβλημα. Εχω κανει επανεκκινηση ρουτερ, τηλεοραση, pc. Εχω κανει επαναφορα ρυθμισεων στη τηλεοραση και τιποτα. Δεν μπορω να βγαλω ακρη. Δεν μπορω να βγαλω ακρη και στο ιντερνετ γιατι το πιο κοινο προβλημα ειναι με το wifi module αλλα εγω την εχω συνδεσει με ethernet. Ευχαριστω.
  5. zer_raiden

    Αγορα 55 OLED

    Καλησπερα, επειτα απο αλλαγη σπιτιου αφησαμε, δυστυχως λογο χωρου, τον προτζεκτορα στην ακρη και κοιταμε για τηλεοραση. Ψιλοκοιτουσα απο την αρχη του καλοκαιριου αλλα λιγο το οτι δεν ημουν σιγουρος τι θελω, λιγο το οτι λειπαμε πολλες μερες, ειμαστε ακομα χωρις τηλεοραση. Πλεον εχω καταληξει στο οτι θελω OLED. Αποσταση θεασης 2.5-2.7μ. Δεν με ενδιαφερει το gaming. Ουτε τα ελληνικα καναλια, ουτε αθλητικα. Καθαρα για ταινιες/σειρες. Νομιζω πως κατεληξα στην LG CX αλλα πλεον δεν την βρισκεις και ευκολα. Στα public εχουν και δωρο 5 χρονια εγγυηση αλλα εχει εξαντληθει. Με την GX δεν καταλαβαινω τις διαφορες. Μετα ειδα και την Sony A8. Ε βασικα πιστευω αυτες ειναι οι επιλογές(?). Κοιταω 55 λογο κοστους, αν και ηδη μου ειναι αρκετα ακομα κι αυτα. Ευχαριστω.
  6. Καλησπερα, Προταση για 65" τηλεοραση? Μετακομιζω και δυστυχως δεν μπορω να παρω τον προτζεκτορα μαζι, δεν χωραει, και θα αναγκαστω να παω σε τιβι. Σκεφτομαι για 65", ~1000ε. Ευχαριστω.
  7. Ελαβα σημερα. Ολα καλα, ολα ωραια. Το λογισμικο που φοραει ομως γιατι ειναι το 9.1 ενω υποτιθεται εχει παρει αναβαθμιση 10.1?
  8. εχω κανει αρκετες παραγγελιες απο amazon.de και παντα ερχοντουσαν ειτε στο estimate time που δινει το αμαζον ειτε και νωριτερα. τωρα κανουμε "εικασιες" λογω της καταστασης που επικρατει. 10-15 δεκεμβριου με εδωσε τη πρωτη ειδοποιηση και τωρα εγινε επιτελους dispatched σημερα. οποτε τα ακριβως δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν τη περιοδο που περναμε.
  9. ακριβως το ιδιο και σε μενα. αντε να δουμε, μακαρι να πεσει μεσα.
  10. Το τσιμπησα κι εγω για τη κοπελα μου που ειναι με το xiaomi 4 η ταλαιπωρη εδω και ποσα χρονια. Λογικα θα δει μια διαφορα 😛 Στο κουτι του μεσα τι περιλαμβανει? Εχει μεσα ανταπτορα απο usb σε 3.5 jack για ακουστικα? Πηρα απαντηση στο αμαζον, εχει κανονικα και ανταπτορα. Ευχαριστω τον TS και φυσικα ολους οσους βοηθησαν να ξεκαθαρισουμε λιγο το τοπιο με το ποιο κινητο να αγορασουμε, πονοκεφαλος.
  11. Το αγορασα χθες το βραδυ, μεσα σε 20 λεπτα ειχα τον κωδικο ενεργοποιησης. Ευχαριστω TS.
  12. zer_raiden

    PlayStation 5 Topic v2

    Αξιζει η αγορα ps5 με μοναδικο μεσο προβολης στο σπιτι εναν προτζεκτορα 1080p? Ηθελα να στησω πισι αλλα μεχρι να στρωσει το θεμα εκει σκεφτομαι να το γυρισω σε κονσολα αλλα και σε αυτον το τομεα ειμαι δυσκολα χωρις τιβι 4Κ φανταζομαι.
  13. Για να μην ανοιξω νεο θεμα, εχω προβλημα με το νετφλιξ. Μεχρι και τη περασμενη δευτερα εβλεπα κανονικα, τωρα με το που παταω play μου σβηνει την 2η οθονη. Βλεπω μεσω pc και denon ενισχυτη σε epson προτζεκτορα. Εχω κανει update windows, AMD drivers αλλα επιμενει. Μονο στο νετφλιξ. Και απο μπροουζερ. Ενω στο mpc-hc που βλεπω ταινιες, παιζει κανονικα. Οπως και το youtube. Στο παρελθον, καθε τοσο, ειχα καποια θεματακια με πισι-ενισχυτη-προτζεκτορα αλλα λυνοταν σχετικα ευκολα. Τωρα 3 μερες δεν βγαζω ακρη. Ευχαριστω.
  14. Ευχαριστω πολυ! Δεν ειμαι καθολου προσεκτικος με το βαρος του, απλα τον περπαταω 7+ χλμ καθημερινα απο 4 μηνων που τον πηρα. Πολυ χονδρικα τον ταιζω, και ειδικα πιο μικρος ετρωγε μεγαλυτερες ποσοτητες απο τις "προτεινομενες". Κι εγω δεν την ηξερα τη φυλη, "τυχαια" την ανακαλυψα και ερωτευτηκα για καποιο λογο. @Ukforthemoment Η θλιμενη μουτσουνα σημα κατατεθεν. Λες και ζει δυσκολη ζωη ενα πραμα. Πες μου οτι μενει και θεσσαλονικη?! Ψαχνω πως και πως στη θεσσαλονικη μεγαλα σκυλια γιατι οση ορεξη εχει να παιζει με αλλα, τοσο δεν τον παιζουν λογο μεγεθους και εντασης παιχνιδιου. Γαμωτο.
  15. Ο Ροκ. Ροδεσιανο Ριτζμπακ. 2 χρονων και αμπνταλης. Φιλικος με οτι κινειται. Παιδι της πολης, μεγαλωμενος στα βουνα. Μας βοηθησε να βγουμε επιτελους απο τη βολεψη του σπιτιου και να ανακαλυψουμε νεα υπεροχα μερη. Γενικα οτι και να πω, θα ναι λιγο. Χαρακτηρας υπεροχος, ρατσα υπεροχη.
  • Δημιουργία νέου...