Προς το περιεχόμενο

al3xc

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    42
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με al3xc

  • Ημερομηνία γέννησης 25/11/1976

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

al3xc's Achievements

  1. Το ιδιο ακριβως λεγανε πριν 30 χρονια για τους υπολογιστες !!! Και σημερα και η κουτση Μαρια βγαζει το εργαλειο απο την τσαντουλα της και ποσταρει real time videaki δειχνοντας 10 χρονια νεοτερη και εχοντας κουνελισια αυτια. Η τεχνολογια τρεχει ... και η Tesla δεν ξεκιναει απο το 0. Εχει το τεραστιο advantage του FSD και της δουλειας που εχει γινει σε πολυ μεγαλο βαθμο για το πως να βλεπει και να αντιλαμβανεται το χωρο και να κινειται σε αυτον και στον εξοπλισμο/λογισμικο για να το πετυχει . Επισης δεν ειναι καποια startup (αν και συμπεριφερεται σαν startup στο τρεξιμο των εξελιξεων), εχει απο πισω της κοσμο και χρημα πλεον να υποστηριξει αυτο που θελει να πετυχει. Ο Ελον ειπε για 3-5 χρονια... θες να πουμε 5-7 ? Το καλο της ολης υποθεσης πλεον θα αναγκαστουν και αλλες εταιριες να τρεξουν σε αντιστοιχα project.
  2. Aς σταθω λιγο στα παραπανω και να σου τα σχολιασω. Γιατι να χρειαζεται να το εχεις 24/7 ? Aν το πληρωνεις σαν υπηρεσια (καθαρισε σπιτι, ψωνισε, μαγειρεψε ή οτι αλλο θες). Αν ανηκει πχ στην πολυκατοικια και τον μοιραζεσαι με 15 διαμερισματα, ειναι δηλαδη σαν τον ανελκυστηρα. Τον εχουν ολοι .Δεν ειναι πολυ πιο προσιτος ? Η σε μια μεγαλη γκαμα επαγγελματικων τομεων 20-30k ή και παραπανω κοστος αγορας ειναι τιποτα, οσο το ετησιο κοστος ενος εργαζομενου και τον εχεις 24/7 ή οσο αντεχουν οι μπαταριες του To θεμα ειναι να φτασουν σχετικα γρηγορα σε ενα προιον που θα μπορει να εχει χρηση σε πραγματικες συνθηκες και μετα το ποσο γρηγορα μπορουν να το παραγουν. Οσο για το αλλο Πολλες φορες ξεχναμε το ποτε δημιουργηθηκε η Tesla (2003) και την κρινουμε σαν να ειναι μαζι μας 50-100 χρονια, μια εταιρια χωρις εργοστασια που μπηκε σε ενα κλαδο με εντονοτατο ανταγωνισμο και με ενα προιον που για να πεισει χρειαζοταν (και χρειαζεται ) να αλλαξει τα μυαλα/φιλοσοφια πολλων. Ποιες αλλες αυτοκινητοβιομηχανιες που να παραγουν μαζικα αυτοκινητα (πανω απο 200-500 κομματια) εχουν δημιουργηθει τα τελευταια 50 χρονια ? Επιβιωσε τα πρωτα χρονια και πλεον εχει μπει σε αλλη τροχια με τα νεα εργοστασια της και συνεχιζει ακαθεκτη. H "αξια" της ως αυτοκινητοβιομηχανια πηγαζει απο το γεγονος οτι εχει πελατες και δεν εχει αρκετα εργοστασια να φτιαξει τα προιοντα της και απο οσο φαινεται θα εχει πελατεια και για αρκετο καιρο ακομα αφου μοντελα που ηδη παρουσιασει τα περιμενουν πως και πως. Και να πεις πως ηταν και φτηνα... αλλα η Tesla δεν ειναι αυτοκινητοβιομηχανια μονο και παρουσιασεις σαν αυτη που ειδαμε το επιβεβαιωνουν για ακομη μια φορα. Για καποιους ειναι φουσκα.. για μενα παντως οχι με αυτα που βλεπω οτι δημιουργει (μετοχες της οχι δεν εχω)
  3. Eντυπωσιακοτατη η παρουσιαση οπως παντα και δειχνει ποσο oτι "δεν ειναι αυτοβιομηχανια η Tesla¨ αλλα εταιρια τεχνολογιας που απλωνει τα πλοκαμια της σε παρα πολλους τομεις. Το bot ως ενα κομματι της παρουσιασης ειναι ακρως εντυπωσιακο και δειχνει τι εχουν καταφερει μεσα σε ελαχιστο χρονο και πως το "δενουν" με αλλα κομματια της εταιριας και γι αυτο προχωρανε τοσο γρηγορα. Του χρονου στο AI θα ξαναεντυπωσιαστουμε ακομα περισσοτερο στο ποσο θα εχουν εξελιξει το bot . Το software/hardware απο τις FSD ομαδες τους δινει τρομερο advantage και τους κανει πολυ πιο ετοιμους για χρησεις σε πραγματικα σεναρια/εργασιες. Η Tesla επιπλεον εχει και τα χρηματα και γνωριζει πως να τα βγαλει σε μαζικη παραγωγη. Ενημερωτικα η Boston Dynamics ειναι μια εταιρια 500+ ατομων που μας εντυπωσιαζει με τα video τους καθε φορα αλλα καλο ειναι να βλεπουμε και τα bloopers προκειμενου να βγουν αυτα.
  4. θα ετοιμαζει να βαλει μηνιαια συνδρομη στα ηχεια. ή να παιζουν μονο οτι εχει αγοραστει απο το store της .
  5. Μυστικο λογαριασμο ζητησε το υπουργειο τουρισμου της Ελλαδος στο τικ τοκ. Εργαλειο προπαγανδας το θεωρει η Τουρκια. Και αν θελει να ειναι μυστικος γιατι να ρωτησει και να μην φτιαξει καμια 10ρια χιλιαδες account. Λες και οποιαδηποτε PR site/ account στα social δεν ειναι καποιας μορφης προπαγανδας. Τρομερο αρθρο click bait απο το Bloomberg .. TYN.
  6. Σε αυτους που λενε οτι ειναι ασχημο και εγω οταν το ειχαν πρωτοδειξει το θεωρησα ολιγον τι γελοιο. Οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο μου αρεσει. Σχεδιαση βγαλμενη παντως απο ταινια επιστημονικης φαντασιας και μαγκια τους που το βγαζουν ετσι. Το στοιχημα το εχουν κερδισει ηδη αφου το περιμενουν πως και πως παρα πολλοι. Αυτη ειναι η ομορφια του, η απλοτητα σχεδιασης του και η διαφορετικοτητα του. Σιγουρα παντως δεν σε αφηνει αδιαφορο οπως τοσα αλλα οχηματα. Καθως επισης το τι μπορει να κανεις με vinyl wrapping μετα σε αυτες τις επιφανειες του νομιζω θα πεσουν σαγονια.
  7. Οι ανεμβολιαστοι θα περιμενουν 2ωρες μεχρι να ξεκλειδωσει το αμαξι.
  8. Για το υδρογονο λενε 20-30 χρονια τωρα... Δεν ηρθε ποτε και ουτε προκειται (περα απο συγκεκριμενους τομεις) .. πλεον ξεπεραστηκε απο τις εξελιξεις. Οσοι ανησυχουυν για το που θα φορτιζουν στο Παγκρατι κτλ .. Φορτιστες μπαινουν πολυ ευκολα και παντου (mall, cinema, supermarket και οποιαδηποτε επιχειρηση/μαγαζι με χωρους σταθμευσης ειναι οι πιο ευκολες πρωτες επιλογες). Ναι η αγορα ηλεκτρικου τωρα ειναι για πιο υποψιασμενους και προσεχτικους αγοραστες αλλα αυτο δεν προκειται να κρατησει πολυ εφοσον το νερο μπηκε πλεον στο αυλακι. Οσο αναφορα την ειδηση μπραβο στην Alfa Romeo, αν και απο οσο φαινεται ολες οι αυτοκινητοβιομηχανιες προς τα εκει πανε 2027/28 θα εχουν σταματησει να βγαζουν με κινητηρες εσωτερικης καυσης. Αυτο παει και σε αυτους που γελανε οταν οι πολιτικαντιδες ανακοινωνουν οτι το 2030/35 σταματανε οι πωλησεις των αυτοκινητων με κινητηρες καυσης και νομιζουν οτι ειναι πολυ συντομα και ανεφικτο.
  9. μα ακριβως αυτο επειδη μας αρεσει η νεα τεχνολογια .. γι αυτο παμε και τα βαζουμε οσο πιο συντομα. Προσωπικα τα εβαλα σε 4790Κ πριν καμια βδομαδα update απο win 10 και μου φαινονται μια χαρα, πηραν και το update τους και συνεχιζουμε. Ακομα και να υπαρχει καποιο θεμα ξερουμε θα ληθει σε μερικες βδομαδες. Ακομα και αν κρασαρει το συστημα μας.. θα το ξαναστησουμε ..και το γουσταρουμε αυτο (ισως με καποια μπινελικια παραπανω).
  10. καποιου ειδους επιβεβαιωση .. σιγουρα θα θελει . δεν γινεται αλλιως γιατι οπως προειπαν ο οποιοσδηποτε σε πλησιαζει με τον καταλληλο εξοπλισμο θα μπορουσε να κανει συναλλαγη.
  11. Γαμάτο. θα ηθελα με το ιδιο nfc chip να ανοιγω την πορτα του σπιτιου μου και το αυτοκινητο. Δεν θελώ να κουβαλαω τιποτα πανω μου. Αντε make it happen.
  12. Υπομονη και θα ανοιξουν για ολους κανονικα ... και χωρις TPM και με παλιους επεξεργαστες.
  13. για τους δυσπιστους απλα δωστε του μια ευκαιρια και θα σας εκπληξει ευχαριστα.Σιγουρα δεν ειναι τυχαια η τρομερη ανοδος του. καντε like/follow video/account που σας αρεσουν και θα δειτε πολυ συντομα τον αλγοριθμο του να δουλευει, να σας προτεινει και αλλα σχετικα video και αυτο ειναι το "μυστικο" της επιτυχιας του. believe it or not καθημερινοι ανθρωποι λογω της μικρης διαρκειας και μιας σχετικη χαλαροτητας που τους δινει αυτο, ανεβαζουν πολυ καλο περιεχομενο για διαφορα θεματα. Δεν αποτελει αμεσα συγκρισιμο του youtube γιατι τα video toυ ειναι μικρης διαρκειας αλλα αν οι δημιουργοι τους εχουν να πουν περισσοτερα συνηθως εχουν και καναλι στο youtube.
  14. ειλικρινα πιστευεις οτι καθε 7-8 χρονια θα αλλαζεις μπαταρια... και οτι αυτη θα πετιεται ?
  • Δημιουργία νέου...