Προς το περιεχόμενο

DmC10

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    350
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με DmC10

  • Ημερομηνία γέννησης 30/09/1991

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

11.038 προβολές προφίλ

DmC10's Achievements

  1. Θα χάσει την μισή αρρενωπότητα ο witcher...αλλα ας του δώσουμε μια ευκαιρία.
  2. Απο οσο ξέρω + το γρηγορο google search που εκανα, αυτα που εχουν το windows hello (IR+extra sensors) οπως και στο macbook εχουν χοντρά bezels. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων υποστηρίζω windows laptops. Αυτο που θέλω να πώ είναι, οτι σου δίνουν εξτρά οθόνη...γιατι να θές μπέζελ εναντι οθόνης?
  3. Tο οτι ακόμα προτιμάται πιο χοντρο bezel απο το notch δεν θα το καταλάβω ποτε.
  4. Bruuh ειπα πως χρειαστηκε 2ο PCR για να βγω θετικός, μη βγαζεις συμπερασματα δικά σου..μεχρι να βγει το αποτελεσμα του 2ου κυκλοφορούσα ναι, μετα κλεισμένος. Κανεις δεν αρνειται την εισοδο στο παιδί σου σε κλειστους χώρους, η σε χρεώνει για να πηγαίνει σχολειο εαν δεν κανεις τα εμβόλια. Δεν υπονοω πως δεν πρεπει να κανουμε ολα τα εμβολια στα βρέφη, φυσικα και πρεπει να τα κάνουν ολα. απλα για τον κοβιντ ειναι πλαγίως υποχρεωτικά.
  5. οταν ξεπεράσει το influenza pandemic 1919 και ρεαλιστικά όταν αρχίσει να κινδυνεύει το ανθρώπινο είδος για εξαφάνιση. BTW το ξέρεις οτι σε θανάτους συγγενών τους έχουν ρωτήσει να σημειωθεί θάνατος απο κορώνα..κιας φύγανε απο μεγάλη ηλικία...just food for thought. Οταν τα τεστ με δείχνουν αρνητικό να μήν κυκλοφορώ?😅 ή να κάθομαι σπίτι για να κυκλοφορούν αυτοι π φοβούνται τον κοβιντ?🤔
  6. κοινη λογική είναι βασικά, αν 8 rapid και 1 PCR ηταν αρνητικα, κ χρειαστηκε 2ο PCR για να φανει. Ρεαλιστά κ μάσκα που φοράω πολυ είναι, βάζω τον εαυτό μου σε μία άβολη θέση για να επιβιώσουν οι "αδύναμοι" της κοινωνίας, πληρώνω ραπιντ κ PCR για να προστατευω εσενα κ τους λοιπούς (γιατί εγω όπως προείπα το πέρασα σαν κρυωματάκι). Και μετα βγαίνεις εσυ κ με αποκαλείς εγκληματία 😅😆. Θα ελεγα να κατεβείς απτον θρόνο σου κ να αντιληφθείς λιγο την θέση σου.
  7. To αν κόλλησα έστω κ 1 ειναι απειροελάχιστη πιθανότητα μιας και όλα ρα rapid/self αρνητικά βγήκαν..σημαίνει απειρα χαμηλό ιικό φορτίο, και με τόσες μάσκες..βγαλε τα δικα σου συμπεράσματα. Αυτοι π φοβούνται μπορούν να προστατεύονται παραπάνω, επίσης η μάνα μ με θυρωειδή, πίεση σκατα αιματολογικές 2η δόση τον αυγουστο του 20 το πέρασε σαν μία απλή ίωση. Το ξέρω πως ένας στους 10000 θα πεθάνει απο αυτό but thats just luck or maybe nature choice of the fittest.
  8. Μία λύση είναι να το αντιμετωπίσουμε σαν εναν κοινό ιό. Να παίρνουμε τις βιταμινούλες μας οταν νιώσουμε δυσφορία κ θα περάσει...(μιλάω ως ανεμβολίαστος που το πέρασα στο πόδι τον ιό). Όσοι εχουν πιο αδύναμους οργανισμούς ας κάνουν το εμβόλιο. Είχα τόσο χαμηλό ιικό φορτίο που μόνο στο 2ο PCR φάνηκα θετικός.
  9. Εδώ το 2020 οι θάνατοι κοβιντ χωρις υποκείμενα νοσήματα ήταν 12,8%, για το 2021 τα εχει σε 3μηνα οπου είναι πιό κοντα στα 18%. Είχα βρει κ ενα σε παγκόσμιο επίπεδο αλλα δεν το βρίσκω τώρα.
  10. Τo αντιλαμβάνεσαι οτι η threadripper σειρά πάει για workstation/server χρήση σωστά?😅
  11. Α το λες σοβαρά?? Τέρμα ανισόρροπο το build σου για gaming, και σίγουρα δεν ευχαριστιέσαι cyberpunk με κάτι λιγότερο απο gtx1070. Κ εκεί medium high στα 1080p
  12. Αντε να το βγάλουν γρήγορα γιατί αυτη η αηδία το 11 ειναι πανάσχημο.
  • Δημιουργία νέου...