Προς το περιεχόμενο

Diyan

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    96
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.511 προβολές προφίλ

Diyan's Achievements

  1. Ρίξε μια ματιά εδώ https://www.copy-corner.gr/times/times-gia-vivliodesies-spiral-kai-thermokolliseis/ Σκέψου ότι αν έχεις μπρος - πίσω εκτύπωση αυτομάτως πέφτεις στις μισές σελίδες οπότε δεν είναι τόσες πολλές.
  2. Diyan

    Ηλιακοί θερμοσίφωνες

    Φαίνεται να συζητάνε για επιδότηση ηλιακού, αντίστοιχο με αυτό που έγινε στις οικιακές συσκευές. https://www.alfavita.gr/koinonia/390965_erhetai-epidotisi-gia-iliako-thermosifona-kai-antikatastasi-koyfomaton Απ' τη μια καλό απ την άλλη αν γίνει κάτι τέτοιο οι τιμές θα εκτοξευτούν όπως και στα ψυγεία.
  3. Αν είσαι απο αθήνα στη πλατεία Καραϊσκάκη υπάρχουν κτελ τα οποία κάνουν καθημερινά δρομολόγια και δέχονται δέματα σε καλές τιμές.
  4. Diyan

    Ηλιακοί θερμοσίφωνες

    Καλησπέρα παιδιά, είμαι και εγώ στην αναζήτηση ηλιακού. Έπιτα από αρκετό ψάξιμο εδώ μέσα και με βάση τις κρητικές στο skroutz έχω καταλήξει στα παρακάτω: https://mastersol.gr/p/iliakos-thermosifonas-160lt-mastersol-plus-wifi-epilektikos-30tm-diplis-energeias/ https://www.sol-violaris.com/product/iliakos-thermosifonas-160lt-2-5-orizontios-glass-inox-sol-violaris-diplhs-energeias/ Αν εξαιρέσουμε το WiFi που έτσι κ αλλιώς θέλω να βάλω δικό μου (sonoff), ποίον θα διαλέγατε? Σε αυτό που φάινεται να διαφέρουν είναι το εξωτερικό περίβλημα καθώς δεν κατάφερα να βρώ Mastersol Fullplate με Inox περίβλημα. Αξίζει άραγε το Innox εξωτερικά?
  5. Στην ΡΑΕ απ' ότι φαίνεται απαντάνε ότι να ναι απλά και μόνο για να απαντήσουν. Απάντησαν και σε εμένα τώρα τα τζίμάνια, αφού πλέον είχα απηυδήσει και πήγα και έκανα Γ1 στο κατάστημα. Απλά για την ιστορία, αφήνω το κείμενο του αιτήματος που έστειλα και την απάντηση τους. Και ουσιαστικά λένε πως το θέμα έχει επιλυθεί, προφανώς και έχει επιλυθεί αφού έκανα το Γ1. Για την αίτηση του online ούτε λόγος.
  6. Επιβεβαιώνω πως στο κατάστημα που πήγα μου είπαν ακριβώς αυτό, δεν βλέπουν τις αιτήσεις για το online καθώς αυτό είναι μόνο μέσω του e-contract. Πρότεινε φυσικά να κάνει το Γ1. Και μάλλον αυτό θα κάνω για να ξεμπερδευω.
  7. @ForuMakis @Prasino Mantarinh Παιδιά τελικά τι έγινε με τις δικές σας περιπτώσεις? Σας γύρισαν στις τιμές Ιουλίου? Ρωτάω γιατί και εγώ είμαι σε παρόμοια φάση (κολλημένη αίτηση e-contract από 30/7) και δεν βγάζω άκρη. Πλέον σκέφτομαι μήπως απλά κάνω αίτηση για Γ1 απ΄το κατάστημα να τελειώνω.
  8. Μάλιστα, λογικό... ευχαριστώ για τη πληροφορία. Τώρα μου είπαν απ το τηλέφωνο πως μπορεί να γίνει και τηλεφωνικός η αίτηση και θα με καλέσουν. Άντε να δούμε...
  9. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ο δεδδηε λέει πως δεν έχει γίνει κάποιο αίτημα από πάροχο και μου ζήτησε να τους στείλω ΥΔΕ, το οποίο και θα κάνω μόλις έρθει ο ηλεκτρολόγος. Έστειλα και ένα αίτημα παραπόνων στη ΡΑΕ με το θέμα μου. Ξέρουμε γενικότερα αν απαντάει? Και αν ναι σε περίπου πόσες μέρες?
  10. @ForuMakis Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκομαι και εγώ 30/7 προσπάθησα να κάνω αίτηση για το online μέσω το e-contract. Φαίνεται να είχε θέμα εκείνη την ημέρα το site και κόλλησε στο βήμα καταχώρησης πάγιας εντολής. Μίλησα την ίδια μέρα με την εξυπηρέτηση και απλά μου είπε πως έχει συμβεί και σε άλλους και να δοκιμάσω αργότερα. Προσπάθησα να κάνω νέα αίτηση αργότερα αλλά μου έγραφε πως υπάρχει ήδη ανοιχτή αίτηση. Τους έχω στείλει αναλυτικό email στο customerservice αλλά δεν έχει απαντήσει κανείς. Στο τηλέφωνο κάθε φορά μου λένε διαφορετικά πράγματα, τι μια πως θα το εξετάσουν και θα με καλέσουν, τη μια πως είναι εντάξει και να περιμένω email με το συμβόλαιο, την άλλη πως δεν φαίνεται η αίτηση, γενικότερα ένα μπάχαλο. Τη τελευταία φορά ζήτησα να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο, και προφανώς 3 μέρες τώρα δεν με έχει καλέσει κανείς. Είμαι σχεδόν 2 εβδομάδες με ένα σπίτι χωρίς ρεύμα (ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε κάνει διακοπή). Και πραγματικά δεν ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ. Καμιά ιδέα?
  11. Όχι παιδιά όντως κάτι παίζει γιατί εγώ δεν έχω καν Cosmote και η κάρτα είχε μπλοκάρει, με πήραν απ' τη τράπεζα από μόνοι τους να ρωτήσουν αν εγώ είχα κάνει τις συναλλαγές.
  12. Καλησπέρα, συνέβη και σε εμένα το ίδιο ενώ δεν έχω καν cosmote. Μίλησα με τη τράπεζα (Eurobank) να ακυρώσουν τη κάρτα. Και θα πάω τη Δευτέρα να δω τι έχει γίνει.
  13. Εάν εννοείς dropdown, όχι.
  14. Οι χάρτες της google πλέον απαιτούν API key για να λειτουργήσουν καθώς άλλαξε η τιμολογιακή τους πολιτική, λογικά κάπου στις ρυθμίσεις του θέματος σου θα έχει πεδίο για να βάλεις το key. Εάν δεν θέλεις να μπλέξεις με αυτό και θες απλά έναν χάρτη με τη τοποθεσία μπορείς να βάλεις embed χάρτη (με iframe) οι οποίοι παραμένουν δωρεάν. Το iframe μπορείς να το βρεις πατώντας κοινοποίηση μέσα απ τους χάρτες της google. (Ενδεικτικό screenshot: https://prnt.sc/r7blsc)
  15. Παραγγελία 23/1, παρέλαβα χθες, φαντάζομαι όμως αυτό παίζει και ανάλογα με τα προϊόντα.
  • Δημιουργία νέου...