Προς το περιεχόμενο

madritistas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    67
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

madritistas's Achievements

  1. Σε ευχαριστώ πραγματικά για τις απαντήσεις σου. Άρα να θεωρήσω κατά τα λεγόμενα σου ότι τζάμπα τα χρήματα και ότι παραβιάζεται, λογικά μόνο με διάτρηση?? Επειδή έψαξα αρκετά για εντυπώσεις χρηστών και δεν βρήκα κάτι γιαυτό είπα να γράψω. Οι εντυπώσεις που διάβασες άρα δεν ήταν καλές;
  2. Μπορείς να μ δώσεις λίγο περισσότερα στοιχεία? Αν κατάλαβα καλά να βάλω μαζί με την e ternal και ηλεκτροπυρο? Έχει τελικά ασφάλεια η e ternal ή δεν έχει? Κάποιος που είναι του χώρου χωρίς να έχει σκοπιμότητα μπορεί να μ πει αν πράγματι αξίζει?
  3. Καλησπέρα, είμαι κοντά στην απόφαση για τοποθέτηση του συστήματος της E-ternal με κάρτα rfid χωρίς κλειδί. Θα ήθελα την γνώμη σας αν αξίζει σαν σύστημα και αν πράγματι για την ώρα είναι αδιάρρηκτη! Μου κέρδισε το ενδιαφέρον διότι φεύγεις από το προβληματικό κομμάτι που ακούει στο όνομα κλειδί-κλειδαριά!!
  4. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον zevage ότι το ένας σωστός συναγερμός θα πρέπει να διώξει τον κλέφτη πριν καν δοκιμάσει...Θα ήθελα αν έχει κάποιος γνώσεις για ένα τέτοιο σύστημα, π ου μπορούμε να το βρούμε ή έστω πως μπορούμε να το πατενταρουμε!!Δυστυχώς όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι...όλοι οι συναγερμοι χτυπάνε αφού μπεις...που η ζημεια πλέον έχει γίνει!!
  5. Λυσεις υπαρχουν μυαλο δεν ξερω!! Αλλα πραγματα σχολιαζω αλλα καταλαβαινεις οποτε τι απαντηση να σου δωσω...Εγραψα πουθενα να παρεις screen του 1ε ή να το βαλεις σκετο?? Πραγματικα μπορεις να καταλαβεις τι ειπα ή εισαι τρολ?? Στο s6 μου εχω temp glass απο την πρωτη μερα δεν εβαλα ποτε κατι του 1ε!! Το μονο που ειπα ειναι οτι ζηταμε κινητα που ΑΝ πεσουν να μην σπασουν ευκολα!! Τις γρατζουνιες μπορεις να τις γλυτωσεις και με screen protector του 1ε το σπασιμο απο πτωση θελει να εχεις ανθεκτικοτητα!!! ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ξυπνα και διαβαζε τι γραφουμε!! Στα ειπε και αλλος παρακατω παλι δεν πηρες χαμπαρι...σε πειραξε μετα το IQ που εγραψα!
  6. Αλλο ενα ασχετο σχολιο σε θεμα που αφορα την ανθεκτικοτητα μιας οθονης!! Μετα λετε γιατι εσας με τα μηλα σας λεμε κολλημενα μυαλα!! Μεινε στο σκοταδι σου..
  7. Πραγματικα τωρα ποσο IQ εχεις για να βρεις να μου απαντησεις αυτο? Ειπα οτι ακομα και απο την λαικη να παρεις με 1ε μπορεις να γλιτςσεις τις γρατζουνιες,σε αντιθεση με τις πτωσεις που θα πρεπει να ειναι ανθεκτικη η οθονη...και ετσι την εκαναν!! Εσυ πανε αγορασε screen protector των 40ε σου ειπε κανενας τπτ?? Αλλου επρεπε να εστιασεις αλλα το εχασες το θεμα οπως οι περισσοτεροι απο εδω μεσα με τις απαντησεις που εχουν δωσει! Ανθεκτικοτερα κινητα θελουμε να μην σπανε!!
  8. Διαβαζω τοσα σχολια...και πραγματικα κανενας δεν ειδε θετικο σε ολο αυτο?Με ενα screen protector απο την λαϊκη..εχεις τελειωσει με τις γρατζουνιες,εκει που ειναι το μεγαλο θεμα ειναι να μην το κλαις μετα απο πτωση!! Αν το εκαναν πιο "πλαστικο" και εχει 40% οπως ειπαν μεγαλυτερη ανθεκτικοτητα στις πτωσεις,τοτε καθιστε καποιοι να κλαιγεστε γιατι χαρασετε απο την 3η κλιμακα Μος και οχι απο την 5η... ΕΛΕΟΣ κολλημενα μυαλα!!
  9. Μαλιστα αρα μαλλον οι Κινεζοι αρχισαν να κανουν νερα...γιατι τοσα χρονια δεν ειχα ποτε θεμα! Εκανα ενα screen save το refund και να φαινεται και η ημερομηνια που εγινε το accept..και το βρηκαν!
  10. 1 μηνα κοντα για να γινει complete?? Το θεωρεις λογικο?? Σου λεω στο ενα refund το βρηκαν απο την Revolut και που το πιστωσαν...αλλα στο aliexpress εξακολουθει να ειναι σε επεξεργασια..
  11. Οχι ειναι ακομα και στα 3 σε κατασταση επεξεργασιας... Μιλησα με την Revolut βρηκαν το 1 απο τα 3 refund και το πιστωσαν...αλλα στο aliexpress εξακολουθει να δειχνει "Refund Processing"... Ποιος πρεπει να τα "ακουσει" τωρα? Το aliexpress λογικα?
  12. Καλησπερα,εχει παρατηρησει κανενας τον τελευταιο καιρο να αργουν τα refund του? Εχω 3 refund απο Aliexpress απο τις 13/7/16 που εγιναν accept και δεν εχουν μπει ακομα...Γενικα μου αργουν ΠΑΡΑ πολυ να μου βαλουν τα χρηματα και δεν ξερω αν ειναι θεμα του Aliexpress ή της Revolut!!
  13. Καποιοι επιτελους!! πρεπει να καταλαβετε οτι το να στελνετε τα ιδια και τα ιδια ερωτηματα ή απλα να ανεβαζετε "οκ μπηκαν τα λεφτα απο το εμβασμα που εκανα προχθες" γεμιζετε μονο σελιδες και δυσκολευετε καποιον που θα ηθελε να παρει πληροφοριες!! ΕΛΕΟΣ!! 69 σελιδες τα ιδια και τα ιδια!! Υπαρχει καποιος να απαντησει 2-3 ερωτηματα που εχουν γινει τοσες φορες απο διαφορους χρηστες? 1ο Μπορει να φορτωθει ποσο απο ΑΤΜ στην φυσικη καρτα?? Αν ναι με τι χρεωση? 2ο Υπαρχει χρεωση οταν γινει επιστροφη χρηματων απο την Revolut στον τραπεζικο σου λογαριασμο? 3o Μετα απο καιρο χανονται τα χρηματα που εχεις την Revolut?
  14. Παιδια μια ερωτηση αναλογη και απο εμενα!Εχω i5 3570k(στοκ) και ενα Corsair cx600m bronze,θελω να παρω την Gigabyte R9 280 3GB OC...Απ'οτι βλεπω τραβαει πολυ και θελει min 600w ...Θα τα σηκωσει το τροφοδοτικο η θα εχουμε θεματα?Να παω μηπως στην Sapphire r9 280 oc που ζηταει min 500w?Please τα φωτα σας!! https://www.skroutz.gr/s/4682070/Gigabyte-Radeon-R9-280-3GB-OC-GV-R928WF3OC-3GD.html?from=catspan
  15. madritistas

    Οverclocking I5 3570K

    Καπου εκει ειμαι και εγω μετα απο πολυ παιδεμα!Παντως ισχυει και οτι το καλοκαιρι 8α ειμαστε καμια 10+ βαθμουςπανω αλλα αυτα παντα σε foul load!!!
  • Δημιουργία νέου...