Προς το περιεχόμενο

agrimi78

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    70
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

agrimi78's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

30

Φήμη

  1. Πάντως εμένα με βοήθησε το θέμα γιατί με 10ε ταχυδρομικά έβαλα και κάτι άλλο που ήθελα στο καλάθι μου.
  2. agrimi78

    Logitech G930 @ Amazon. 40£

    Τα πήρα τον Σεπτεμβριο στις 50 λίρες. Είναι βολικά αλλά για μένα έχει 2 μειονεκτήματα: - η μπαταρία κρατάει σχετικά λιγο - Η ασύρματη σύνδεση παρεμβάλλεται εύκολα απο άλλες συσκευές και μπορεί να έχεις συχνά disconnect.
  3. Νομίζω ότι δεν έχει αναφέρθει καθόλου η "προστιθέμενη" αξια που έχει η αγορά μιας collector edition. Σε πολλές περιπτώσεις ξοδεύεις ένα μεγαλύτερο ποσό, αρχικά, αλλά όταν & εάν αποφασίσεις να πουλήσεις δεν παίρνεις μόνο τα χρήματα σου πίσω αλλα βγάζεις και κέρδος. Παράδειγμα: πήρα της persona collector's 68 στερλίνες και ξεκινάει στο ebay απο 110+. Προσωπικα παίρνω collector's μόνο αν μου αρέσει πολύ το περιεχόμενο και αν τις βρίσκω σε σχετικα χαμηλή τιμή. Επίσης ορισμένες έχουν πολύ ωραία gaming αγαλματίδια όπως των uncharted 4 & Doom. Σε κάθε περίπτωση όταν αγοράζεις κάποιο παιχνίδι 50-70 ευρώ θα πάρεις πίσω απο μεταπώληση 10-20 ενώ με την collector's μπορεί να βγάλεις και κερδος (αν καταφέρεις να την κρατήσεις σε άριστη κατάσταση).
  4. Καίει πολύ ρεύμα. Θέλει μεγάλο τροφοδοτικό. Είναι τεράστια.
  5. Μόλις παρηγγειλα απο My memory. 2 λίρες τα ταχυδρομικά βγαίνουν 18 σύνολο. Παρηγγειλα σε λίρες γιατί δεν είναι καλή η ισοτιμία του my memory. 21+ ευρώ βγαίνει με την κανονική ισοτιμία. (24+ με αυτή του my memory). Την κατάλληλη στιγμή ήρθε η προσφορά, ήθελα bluetooth ακουστικά για το Nintendo Switch:)
  6. Είχα πάρει παλιότερα ένα pipo X7 που ζεσταινόταν απο την πρώτη μέρα. Γενικότερα αυτα τα κινέζικα ultra mini pc είναι να τα δουλεύεις έξω όταν έχει κρύο, η ψήξη τους είναι κάκιστη και θέλει πατέντες. Τα καλύτερα ultra mini pc είναι τα alienware alpha, steam machines. Είχε sales το amazon.uk πρίν λίγες μέρες τα alienware steam machines και πήρα το ι3 (κανονικός όχι u), 8gb, 1tb με την 860m για 300 λίρες (250 λίρες με επαγγελματικό ΑΦΜ). Έβαλα windows 10 και έχω ένα εξαιρετικό ultra mini pc που μπορεί να παίζει και παιχνίδια σε 1080P. 'Εχει και steam controller το πακέτο! Το δουλεύω σχεδόν όλη την μέρα και δεν ζεσταίνεται καθόλου. Επίσης είναι αθόρυβο.
  7. Εγώ την αγόρασα απο το Game.co.uk που την έχει 25 λίρες (κοντά στο 30άρι) αλλά δεν θέλει "μαγκιές' με διευθύνσεις κτλπ. Πήγα να την ενεργοποιήσω και είχα error. Μετά απο επικοινωνία με το support , της microsoft, μου είπαν ότι πρέπει να έχει τελειώσει η ενεργή σύνδεση για να ενεργοποιηθεί η καινούργια (ο κωδικός ήταν ΟΚ είπαν).
  8. To game δεν στέλνει πακέτα άνω του κιλού εκτός Ηνωμένου Βασιλείου.
  9. Έκανα παραγγελία νωρίς, μόλις έγινε η έκπτωση. Τελικα δεν έχουν stock και το μόνο που κατάφερα είναι να μου δώσουν εναν εκπτωτικο κωδικό 15 λιρών για το κατάστημα.
  10. Φαίνεται καλή ευκαιρία αλλά απο ότι διαβάζω έχει πολύ μεγάλο fail rate το χειριστήριο. Και απο οτι λένε δεν υπάρχει ανταλλακτικό οπότε υπάρχει περίπτωση να σου αχρηστευθούν γρήγορα. Εγω θα κάνω pass...
  11. Άνοιξα ξανά το laptop. Το speccy έλεγε 100C!Το ίδιο και το cpuid hw monitor. To speed fan έλεγε 54 και κρίνοντας από τη θερμοκρασία αφής μάλλον είναι και το σωστό.
  12. Ενσωματωμένη με 1gb μνήμη. Είναι ακριβώς το μοντέλο αυτού του review. http://impressivenotebook.com/lenovo-z50-75-signature-edition-laptop-review/
  13. Ήρθε πολύ γρήγορα, Δευτέρα παρήγγειλα Πέμπτη ήρθε (Κούριερ Γενική Ταχυδρομική). Πρώτες εντυπώσεις: αξιοπρεπές για την τιμή. Η οθόνη είναι "ξεπλυμένη" και έχει απαίσιες γωνιές θέασης ( στην ουσία μόνο ο χρήστης βλέπει). Επίσης ο επεξεργαστής πιάνει 90+ Κελσίου αλλά δεν καίει το λαπτοπ (θερμοκρασίες από speccy). Τα πλαστικά είναι καλύτερα από ότι περίμενα καθώς και το feeling, δεν νιώθεις ότι θα σου διαλυθεί στο χέρι. Είναι νωρίς αλλά μάλλον είναι τίμια πρόταση (για το κόστος του πάντα).
  14. Νομίζω ότι αυτή που έχετε είναι εξωτερική ενώ η R7 του laptop είναι πάνω στην APU (ενσωματωμένη). Δεν είναι κάτι φοβερό, η R7, αλλά diablo 3 στα medium το παίζει καλά. http://www.notebookcheck.net/amd-radeon-r7-kaveri.117371.0.html
  15. Πήρα ένα για την σύζυγο γιατί το παλιό (HP8710W) έχει αρχίσει να κάνει περίεργα. Δεν νομίζω να είναι refurbished, θα το είχανε στα used ή αλλιώς θα έπρεπε να το γράφανε ξεκάθαρα. Δεν το λες και powerhouse αλλά για word, excel, autocad καλό (και φθηνό) είναι. edit: new λέει σε αυτή τη σελίδα https://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B01GCNYXR4/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new
  • Δημιουργία νέου...