Προς το περιεχόμενο

Ζουζουνι

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    20
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ζουζουνι's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Ζουζουνι

    windows Live Movie Maker

    Γιατί δεν μπορώ να το βρω αυτό που μου λες????? :-(
  2. Ζουζουνι

    windows Live Movie Maker

    Αστα να πάνε....δεν κράτησα το αυθεντικό....πω πω και πρέπει να κάνω όλα αυτά????την βάψαμε.....
  3. Ζουζουνι

    windows Live Movie Maker

    Γεια σας παιδιά !!!Θα ήθελα την βοηθεια σας.Φτιάχνω ενα βιντεακι στο windows live movie maker,έβαλα μια μουσική πάνω στο βιντεο που ετοίμασα και το αποθηκευσα ως εχει,αλλά μετάνιωσα και θα ήθελα να βάλω κάποια άλλη.Μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται να την αντικαταστήσω???? Ευχαριστώ!!!!
  4. Δηλαδή και να πάψω να έχω αυτό το νούμερο....αυτό θα ισχύει για τόσο καιρό????Πραγματικά αυτό δεν το ήξερα....είχα την εντύπωση πως τον ακυρώνουν απευθείας τον αριθμό,αφού ο κάτοχος δεν τον θέλει πια.
  5. Ναι το μητρώο κλήσεων το βλέπω κανονικά με το που βάλω κάποια άλλη sim....αλλά διάβασα κάτι που έγραψες παραπάνω και θα ήθελα να μάθω..μπορείς απο καρτοκινητό να έχεις αναλυτικό λογαρισμό????και αν ναι, πριν πόσους μήνες????Και κάτι άλλο που θα ήθελα να ρωτήσω...( συγνώμη το ξέρω πως σε κούρασα και εσένα...και όλοι την παρεούλα που διαβάζει αλλά πραγματικά εχω ανάγκη αυτήν την στιγμή για να ξέρω τι μου γίνεται),αν ζητήσω απο την εταιρία να καταργηθεί η κάρτα μου και να πάρω μια καινούργια κάρτα με καινούργιο αριθμό,υπάρχει περίπτωση αν πάω στην εταιρία εγω ή κάποιος άλλος και ζητήση ανάλυση λογαριασμού του παλιού μου αριθμού να τον δώσουν???? Μιλάμε πάντα για καρτοτηλέφωνο.Σας ευχαριστώ όλους παιδιά ...πραγματικά με βοηθάτε πάρα πάρα πολύ!!!!! Δηλαδή μόνο εγω μπορώ να πάω και να ενεργοποιήσω την φραγή κλήσεων..????
  6. Πραγματικά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σου!!!Πραγματικά ευχαριστώ!!!Αυτό που λες ισχύει..γιατί πραγματικά το είχα κλειστό και αν προσπάθησε να το ανοίξει δεν ήξερε το πιν μου οπότε αναγκαστικά θα έβαλε άλλη κάρτα μέσα...απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μπλοκάρει τοσο σύμπτωση????Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση με κανένα τρόπο να δει κάτι εεε?????Σκεφτόμουνα με το φτωχο μου το μυαλό γιατί δεν έχω και πολύ ιδέα με αυτά...μήπως με κάποιο τρόπο μπορούσε αν κάπως πλοκάριζε απο την εταιρία κινητης τηλεφωνίας που 'εχω την κάρτα μου,θα μπορούσε με αυτό τον τρόπο να είχε πρόσβασει....ισχύει κάτι τέτοιο?????
  7. Εχω μια υπόψια οτι κάποιος θέλει να δει τις κλήσεις που έχουν γίνει....γι αυτο ανησυχω....και με το που έγινε αυτο κατευθείαν πήγε εκει το μυαλό μου....υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι τέτοιο..και αν ναι μπορεί να δει κάτι????
  8. Ναι τα δοκίμασα όλα.....η συσκευή είναι μια χαρά...την έβαλα σε άλλα συσκευη και μου δείχνει το ίδιο,ότι δεν υπάρχει κάρτα σιμ...το καθάρισα και με καθαρό οινόπνευμα και πάλι τιποτα.....μιλάω πολύ σοβαρά υπάρχει περίπτωση με κάποιο τρόπο κάποιος να την έχει μπλοκάρει???????
  9. Το έκανα αλλά τίποτα.......έχω αρχίσει και ανησυχώ......μπορεί κάποιος να μπλοκάρει την κάρτα μου?????Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον....
  10. Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για το ενδιαφέρον....τα δοκίμασα όλα και πάλι δεν γίνεται τίποτα........υπάρχει περίπτωση κάποιος να έχει μπλοκάρει την κάρτα μου??????? Πως να καθαρίσω τις επαφές απο την κάρτα sim????
  11. Γεια σας παιδιά!!!!! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.....χτες το βράδυ το τηλεφωνο μου λειτουργούσε κανονικά,το έκλεισα για να κοιμηθώ και το πρωι που το άνοιξα μου γράφει πως δεν υπάρχει κάρτα sim στο τηλέφωνο.Το άνοιξα η καρτούλα είναι κανονικά μέσα,την έβγαλα αρκετές φορές και την ξαναέβαλα αλλά μου λέει συνέχεια το ίδιο.Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να έχει συμβεί??????Σας ευχαριστώ!!
  12. Και αυτό γίνεται μόνο με την ταυτότητα μου????? Συγνώμη που ρωτάω τόσα πολλά...αλλά επειδή ακούω πολλά....και επειδή πραγματικά είναι άμμεση αναγκη για να μάθω....μου είπαν πως μπορεί να χρειάζεται και εισαγγελέας...για κάτι τέτοιο..ισχύει ή είναι βλακείες όλα αυτά???? Και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο σου!!
  13. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ καταρχήν για το ενδιαφέρον σου!!!Θα ήθελα αν ξέρεις να μου πεις όμως,αν μπορουν να μου δώσουν ανάλυση κλησεων παράδειγμα πριν απο έξι μήνες...ή σου δίνουν μόνο πιο πρόσφατα....
  14. Γεια σας παιδιά!!!! Θα ήθελα αν κάποιος ξέρει να μου πει αν απο καρτοκινητο μπορώ να έχω ανάλυση λογαριασμού. Η τελος πάντων υπάρχει περίπτωση να δω τις κλήσεις που έγιναν???
  15. Γεια σε όλους!!Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε κάποια απορια μου. Μπορω να εχω στο καρτοκινητο ανάλυση κλήσεων?????
  • Δημιουργία νέου...